מטעמי השבת שלי

• פותח הנושא ak5
  • פורסם בתאריך

ak5

New member
עוד לא החלטתי. היות ומדובר בכ- 3

ארוחות אני מניח שאכין 3-5 עוגות. חלק עם קרם וחלק שמרים שקל יותר להכין ולשמור. אעשה בימים הקרובים תכנון כולל קניית מצרכים. אעדכן בהמשך. אם את רוצה להתעדכן באופן ספציפי תרשמי לי כיצד את רוצה להתעדכן שנה טובה

ak5

New member
אז זה התכנון כנראה

עוגת גבינה ודבשקפואה בפרלין קדאיף גבינה ושוקולד רולדת מרנג של WAN רולדת פירות 3 גלילות תמרים עוגת דובדבנים ומוס שוקולד לבן סיידא 3 עוגות דבש פאי לימון או קיפוד שוקולד מששת. זה ל-3 ארוחות חג אז לא להבהל

yifatushc

New member
ביקשת לא להבהל, אז אני משתדלת../images/Emo13.gif

נשמע שהולך להיות לכם טעים טעים!!! ותן לי לעזור בהתלבטות הסופית: אם זה פאי לימון מול קיפוד שוקולד- קיפוד השוקולד לוקח, ובגדול (לטעמי...
). בכל מקרה, אשמח לתמונות אם וכאשר יהיו, וכמובן למתכונים. תהנה מחדוות האפיה! יפעת

nicki3

New member
אני לעומתך, יפעת, כן נבהלתי../images/Emo178.gif

זאת השקעה ב-ה' הידיעה, מזנון וינאי של ממש. כשאני אופה 3 עוגות לאירוח זה נראה לי כאילו השקעתי המון, אבל מהיום, אחרי שקראתי את רשימת ה 3-5
עוגות, הסטנדרטים להשקעה השתנו לבלי שוב. ואגב, גם לי בא להכין קיפוד שוקולד לחג, אבל מה זה?.....ופאי לימון, מה לעשות, זאת העוגה הכי אהובה עלי.

ak5

New member
לא היתה התלבטות אילו לא היתי

מכיר הסחורה. לא בגלל שהפאי לא טובה שלנו מעולה רק שאת הקיפוד טרם ניסיתי ואני אוהב לנסות בכל פעם משהו אחר. במשפחתי הפאי היא העוגה החביבה ולכן סביר שאלך על זה. ץודה על האיחולים. מקוה שיהיה לי כח והעיקר זמן להכין הכל

ak5

New member
אז זה מה שכבר בוצע ../images/Emo127.gif

עוגת גבינה ודבש קפואה בפרלין - בוצע
קדאיף גבינה ושוקולד - בוצע
רולדת מרנג של WAN - בוצע
רולדת פירות - בוצע
3 גלילות תמרים - גלילה אחת בוצעה
עוגת דובדבנים ומוס שוקולד לבן סיידא - יומיים לפני החג 3 עוגות דבש - בוצע
פאי לימון או קיפוד שוקולד מששת. - יום לפני החג אז אני עומד בתכנון כד כה

satr

New member