מטמורפוזה, פרק מספר 26

Thats

New member
מטמורפוזה, פרק מספר 26

פרק מספר 26 לעת ערב מגיעים "האנשים החשובים" לחדר הישיבות. רחל בחדר עם תומר, הדלת סגורה ואילו אני, יושב על כסא בודד במרכז האולם הקטן והריק, אל מול חדר הישיבות כשקיר הזכוכית השקוף מפריד בינינו. "שלום יעקב" אומר לי בחגיגיות פרופסור לוי. "נמצאים עמנו אנשים נכבדים מאוד כפי שתראה. אנו נקיים דיון בנושאים המרתקים שהבאת לנו. למותר לציין כי שום דבר מישיבה זו לא יוכל להתפרסם אי פעם ברבים". "זה ברור לי לגמרי" אני משיב. "נמצא אתנו כאן גם כבוד ראש הממשלה, נמצא כאן גם קצין בכיר ביותר במערך הביטחון האחראי על נושא הטיפול בחוצנים. למותר לציין שהוא אחד האלופים הסודיים שלנו המייעצים ישירות לרמטכ"ל, לשר הביטחון ולראש הממשלה". פרופסור לוי עוצר כדי לנשום מעט ומחייך. "נמצא אתנו גם הרב הראשי וכמובן גם אני, האחראי על נושא האב"כ בישראל". "טוב שטרחתם ובאתם, הנושא הזה באמת חשוב ביותר" אני אומר. "תחילה אתן למשתתפים סקירה מסכמת על כל מה שנודע לנו עד כה" קוטע אותי פרופסור לוי. "ילדה של רחל מת קלינית שלשום במחלקת הילדים של בית החולים איכילוב. לאחר כחצי שעה של מוות, נחטפה גופתו על ידי האם והוצאה משטח בית החולים. לטענתה, חוצנים עזרו לה להחזיר לחיים את בנה, והבריאו אותה לחלוטין באמצעות שתי גלולות שסיפקו לה. עוד היא אמרה כי היא נשלחה ע"י החייזרים מתל אביב לירושלים לרופא הילדים, ד"ר יעקב חרמש, היושב עתה מולכם, כדי שימשיך בטיפול וירפא את בנה. על גבי הקיר שמאחורי מוטלת תמונת שקף מטושטשת של רחל הסוחבת בשארית כוחותיה את בנה המת על ידיה, מכוסה בשמיכה. "זהו צילום שבוצע על ידי מצלמות הביטחון בבית החולים איכילוב, באותו לילה בו רחל יצאה עם גוית בנה משטח בית החולים. שימו לב! פניה נראות רע מאוד. יש לה שיעול דמי, היא לוקחת תרופות שלא מועילות לה והיא נראית מותשת לחלוטין, מנטלית ופיסית". פרופסור לוי משתהה קמעה כדי לתת לאנשים להפנים את התמונה. "וזוהי רחל החדשה, רחל שלאחר השינוי שקרה בדי אן איי שלה" אומר פרופסור לוי בתיאטרליות מסויימת. התמונה מתחלפת לצילום עכשווי של רחל. פניה יפות להפליא, חלקות ונקיות מכתמים שהיו קודם על פניה. פנים ערניות ומלאות חיים. לאחר מספר שניות מתחלפת השקופית ומראה פנים של ילד קטן, אומלל ומותש. כתמים על פניו. "זוהי תמונתו של תומר בעת כניסתו לבית החולים בירושלים, אנו רואים כי הוא חולה קשה אמנם, אך בחיים". שקופית חדשה מראה את תומר שוכב במיטתו, אך הוא נראה מחייך מתחת למסיכת החמצן שעל פניו, קורא בספר ילדים שהובא אליו.. פרופסור לוי ממשיך. "התמונה צולמה במהלך היום. עוד ייקח לו זמן להתאושש לגמרי אבל אין ספק שהשיפור במצבו דרמטי". חלה אתנחתא בת מספר שניות, האנשים המשתתפים בישיבה נראים המומים. פרופסור לוי מכחכח בגרונו וממשיך בדבריו. "כיצד קורה שילד שאינו מגיב לתרופות אנטיביוטיות, ילד שמת מוות קליני, חוזר לחיים ומבריא בפתאומיות כזו? כיצד קורה שאימו החולנית הופכת לבריאה בתוך שעות ספורות? אין ספק שלפנינו חידה". כאן, מפסיק פרופסור לוי את דיבורו כדי לאפשר לאנשים לעכל את מה ששמעו כרגע. "כיצד דבר כזה קורה?" שואל ראש הממשלה את פרופסור לוי. מאחר ולפרופסור לוי אין תשובה מופנים כל המבטים לעברי. Thats all folks לאתר אקטואליה בתפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?id=54 לאתר הבית ולסיפור מתחילתו: http://Thats_allfolks.tripod.com

למעלה