מטכס עצה..

sagireuven

New member
כזה אני מטבעי!!!!כשמדברים על דרים..

אתם חייבים להודיע לי!!!!! אין דיסק של דרים שהוא לא טוב. יש גם את falling into infinty awake oalt when day and dream unites שמשוןם מה אנשים פה לא מזכירים אותם אף פעם ויש גם את ליקוויד טנשן למי משמעוניין לשמוע את הדבר הכי טוב שקיים שיפנה להסבר אני אפרט יותר.....

MajoR_ToM

New member
אוי אוי , תיתבייש

SCENCE כל כך יותר טוב הוא רק קשה לעיכול מיידי אבל תקשיב לו הרבה ותבין ואת מדבר על אוהב דרים וותיק - יש לי את כל הדיסקים

גרררר אני מבין את כל הדיסקים !

ואני יודע שסינס הוא דיסק ענקקקק .. רק אמרתי שImages & Words הרבה יותר טוב ...

Hell is beige

New member
פרשון קל

א) אני מעדיף רוק על מטאל.. אבל מ-מ-ש מעדיף ב) ב300 ש``ח אפשר לקנות חמישה דיסקים אפילו, אבל אני לא רוצה לשרוף את הכל...

kirk hammet

New member
טוב אני מבין שאתה ...

אני מבין שאתה אוהב רוק ... לא יודע איזה בדיוק אבל אתה אוהב רוק אני אישית לא יכול להמליץ על כלום כי אני בקושי מכיר ואני מניח שאת מי שאני אוהב יש לך יש לך בטח נוורמינד ובליץ` .... של נירוונה אגב אנשים החלטתי לעשות מעשה שמעתי פה כל הזמן את הדרים תיאטר האלה .... אז בא נראה מי הם אני מוריד שירים שלהם אתם כותבים את זה dream theatre נכון ?????????

Hell is beige

New member
יש דיסק של פוקימון?

לא פוקימון הסרט!!! דיסק של השירים שבסיום, אם יש שם גם את המוטו של צוות רוקט זה יהיה פצצה... חחח.. עכשיו ברצינות, איזה ילד מהכיתה שלי אמר לי שהשיר של המגנט זה אחלה של היפ הופ... איז לוווזר באלוהים...

kirk hammet

New member
לא נכון !!!!!

לא נכון !!!!!!! השיר של המגנט תקוע לי במוח ..... וגם שיר מהמגנט לשעבר , שיר הטלפון תקוע לי בכלל סוף הדרך ושירים של פוקמון אני יכול לארגן לך יש לי הכל בעברית ובאנגלית מה לעשות אני ילד קטן

kirk hammet

New member
נורא ואיום !!!!!!!!

נורא ואיום הדרים תיאטר האלה שמעתי שיר שלהם מתתי משעמוםםםםםםם אלוהים ישמור

מי שעמום ?!

איזה שירים כבר הורדת ? יש להם את הגיטריסט הכי טוב בעולם כיום ... ואני מדגיש כיום ... תוריד את Pull Me Under Take The Time

cher2

New member
תקנה דיסק של cher

אם עדיין לא רחשת את הדיסק של cher אז אני ממליץ לך בחום לב את הדיסק האוסף ה``חדש`` ויש שמה מלא אבל מלא שירים יפים חדשים וישנים !!! מומלץ!!!!!!!!11

Hell is beige

New member
אני פשוט לא מאמין..

אני כותב שאני מתלבט בין אינפקציה למוניקה סקס ואתה כותב לי על שר? יש לך איזה פיגור שכלי.. ד``א, לרכוש זה עם כ

נעל

New member
ההמלצה של נעל

המלצה זן הולכת פחות או יותר בכיוונים שכבר הוצגו כאן, אבל הלהקה שונה. לפני כמה ימים נעל הורידה כמה שירים של Yes, והם עושים רושם שזו להקה מצויינת (כן, נעל תקנה את הדיסק/דיסקים ולא תשאר עם ה-MP3, אל תדאג קורט...). נסה לשמוע כמה שירים שלהם, דגימות מכמה אלבומים: Close to the Edge South Side of the Sky The Revealing Science of God Runabout נעל ;-)

themeandi83

New member
יש לי טעם מוזר אבל בכל מקרה

אינפקציה -כי זה חובה בכל בית בישראל, radio head- כי הם ממש טובים the cranbberis - כי הם פשוט מצויינים ושים לב שאתה קונה את החדש ,הכי חדש שהוא מוקלט חלקית מהופעות חיות וחלקים באולפן מוניקה סקס -אין סיבה.

cher2

New member
תקנה את הדיסק של cher

יש לך שירים נפלאים !! אם לא רכשת את הדיסק שלה עדיין אני ממליץ לך לרכוש

Hell is beige

New member
איזה פנאט

אובססיבי, מטריד, עקשן, סטוקר, סוטה!!! אנס!!! הצילו!!! מה אתה חושב, ששטיפת מוח תשכנע אותי לקנות את הסידק של שר? כן? לא! דיי כבר!!! אתה מעצבן!!! בטירווווף!!! אמרתי פעם אחת שאני שונא את הפוסטמה ואני אגיד שוב!!! אתה אוהב אותה? יופי!!! אבל די להתלהב!!! בכל מקום שר שר שר שר שר שר שר שר בלעעעע.... דיי כבר!!! אתה מנסה להגיע לרשימה של הכי הרבה פוסטים או משהו? תפסיק!!! צנוניות!!!

אני חושב שהוא הבין אותך עוד לפני...

שכתבת את ההודעה הזאת ... :) תגיד לי .. איזה עוד מוזיקה אתה שומע ?

למעלה