מטכס עצה..

Hell is beige

New member
מטכס עצה..

א-נ-שים... עלה בארנקי סכום נכבד ואין לי מושג איזה דיסק לקנות... עכשיו חשבתי על לקנות אינפקציה, לא יודע אם בא לי, או שבכלל כדאי לי לחכות לדיסק החדש של מוניקה סקס? או אם יש משהו חו``לי שווה (את רוב הקלאסות כבר יש לי ובחדשים אני לא מעודכן). ניסיתי לשאול את אחי הקטן והוא רק הציע לי לקנות את הדיסק של אקווה... ניסיתי לשאול את אחי הגדול והוא מר לי שאגנוסיה הוציאו דיסק חדש (ברררררררררר)... א-קיצר, שובר את הראש... ועוד משהו... במקרה יש פה באסיסט רמת גני בתווך הגילאים 14-16? פשוט ב-ל-תי אפשרי למצוא... ועוד מסר לאנושות אני - שונא - בצפר!!! יש לי היום יום בריאות הורים+תלמידים חובה... (והרכז שכבה שלנו היא צאצא ישיר של אדולף היטלר, לא כדאי להתעסק איתה)... דייי!!! מי המציא את זה? הייתי רוצה לירות לו בראש! ובנימה אופטימית זו אפרד ממכם...

מתח

New member
המלצות

קודם כל, הדיסק החדש של מוניקה סקס - שווה לחכות, בהחלט. אם לאו, אז אינפקציה אחלה בחירה, אבל הייתי הולך על Dream Theater - Metropolis Part II: Scenes from a Memory קודם כל.

כמה דיסקים ששווה לקנות:

אינפקציה, ללא ספק :) In The Court Of The Crimson King - King Crimson Wish You Were Here or Animals - Pink Floyd זמן סוכר - איפה הילד Warning - Green Day (אני דווקא אהבתי) Life Is Peacy - KoRn (פשוט טוף!!!) Rage Against The Machine System Of A Down ולא יודעת מה עוד. ואם אתה צריך באסיסטים מר``ג, אני מכירה המון המון המון אנשים מר``ג לא יודעת אם הם באסיסטים, אני יכולה לחפש לך, יש לי מספיק על האייסיקיו... מביצפר בליך. פשוט תזכיר לי באייסיקיו כי הזכרון שלי זו קטסטרופה... think floyd מיכל

הדיסקים הכי טובים בעולם

Pink Floyd - Animals (הכי טוב בעולם !!) Roger Waters - The Pros And Cons ... Dream Theater - Images & Words Genesis - Selling England By The Pound Radiohead - OK Computer King Crimson - In The Court Of The Crimson King נ.ב אם יש פה מישהו שחושב שאחד מהדיסקים האלה גרועים ... אז .. ש ... ש.... ימות ? נההה ... פשוט שיבין במוזיקה ...

Hell is beige

New member
כתבתם לי פה הרבה מאוד דיסקים...

יש סיכוי לקבל שם אחד ספציפי... עכשיו אפילו יותר קשה לי לבחור... ובבקשה לא פינק פלויד או לד זפלין, יש לי (או יותר נכון לאח שלי) את כל הדיסקים שלהם כבר

מממ ...

אם אתה לא אוהב כל כך את הסגנון של פינק פלויד .. אז לך על הדיסק של דרים ... Images & Words או על הדיסק של ג`נסיס ... שהוא יותר טוב לפי דעתי ..

Hell is beige

New member
אצל אח שלי...

יש לו מדף שלם רק של זפ ופלויד... אבל החדר שלו כל הזמן נעול.. באשר לי, יש לי 12 דיסקים של איירון (פעם אהבתי אותם) 6 של נירוונה (עדיין כיף לשמוע) וזה הכל באשר למצבורים... יש עוד דיסקים פה ושם, יש לי מהדורת חג נדירה של הדיסק הראשון של אקווה, אוי הפושה, אני שומר אותה רק כי אני איפה שהוא מאמין שאני עוד אקבל עליה כסף טוב...

kirk hammet

New member
12 של איירון ?????

אלוהים ישמור כמה דיסקים יש לכם !!!! יש לי בסך הכל שמונה דיסקים אולי 12 ..... לאחותי יש בערך 20 של בריטני איכסה פיכסה ... וכל אוספי הגועל האלה ..... אבל 12 של איירון מיידן ..... פשששששששששש.... לא שיערתי לעצמי שיכול להיות לכם כל כך הרבה .... אנשים עסוקים מסתבר ......... ונירוונה תמיד טוב לשמוע ...... לפחות ממהיכרות שלי איתם (למעלה מ-20 שירים בסך הכל , את כולם אני אוהב .... הלהקה היחידה בעולם שכל השירים שאני מכיר שלהם אני אוהב )

לי יש את כל ה18!!!

לי יש את כל ה18 דיסקים (ויש להם 18) וכמה הקלטות נדירות וגם אלבובי כיסוי שהוציאו להם.

MajoR_ToM

New member
וואו כאילו זה כאילו מה זה הרבה ?!

יש לי איזה 15 של פינק פלויד ובכללי יש לי איזה 100-150 דיסקים בבית לא כולל MP ....

lowealpine

New member
עצה

עלה בארנקך סכום נכבד ואתה קונה דיסק? תקנה מיני-דיסק, ה-פתרון. אבל לא משנה עכשיו. אני מסכימה עם מתח!! סינס פרום א ממורי של dream theater זה דיסק עצום. אתה יכול, אם אתה מוצא, לקנות את halflife של lacuna coil. להקת רוק איטלקית מעולה!!! אה, ועוד משהו: אני חושבת שהרכזת שיכבה שלך היא קרובת משפחה של המורה שלי להסטוריה. אתם מכירים את הקטע ב``גברים בשחור`` שהראש של הזקן ההוא נפתח בחדר מתים ויש שם חייזר קטן וחמוד? טוב, אז הגענו למקסנה שכשהמורה שלי להסטוריה תמות- הראש שלה יפתח ויהיה שם היטלר קטנטן עם שפם. אני לא אתפלא אם זה אמיתי.... lowe

Hell is beige

New member
כבר יש לי מינידיסק...

וחוצמזה כשאמרתי סכום נכבד התכוונתי ל300 ש``ח לא 3 טריליון ש``ח

מתח

New member
Lacuna Coil מעולים

אבל אני בספק שתמצא ת`דיסק בחנות הקרובה אל ביתך, לא לדבר על כך שהדיסק קצת קצר. Scenes from a Memory הוא בחירה יותר טובה, גם יותר טובה מ-Images & Words לאוהד המטאל המתחיל, לדעתי.

למה שמדברים על דרים ...

תמיד מזכירים דווקא את הדיסק Scenes From A Memory ?! הדיסק Images & Words הרבה יותר טוב לפי דעתי .. ובזמן האחרון גיליתי גם שהדיסק A Change Of Season הרבה יותר טוב ... אני מגיב הרבה היום .. :) אני לבד בבית .. ואין לי מה לעשות כי אני צריך לחכות לטכנאים הבני זונות האלה .. שלא מגיעים .. גרררר

למעלה