מטחנת קפה

Aviran Benjamin

New member
מטחנת קפה

אני ממש חדש בעסק...
אני מחפש מטחנת קפה למקינטה.
אני לא באמת יודע מה אני אמור לחפש במטחנה כזאת אז אני אודה אם תחלקו איתי קצת ידע...
 

zvilaz11

New member
מטחנה?- הנה:

1. חפש יבואן סדיר ומהימן.
2.הגדר תקציב מראש ואז החיפוש יהיה לפיו כקריטריון מוביל.אחרת- תלך לאיבוד.
3.המומלצת למתחילים- אסקסו איימיני. חכה לסוף השבוע הזה. היבואן אינטרפרק ממושב נורדיה מביא את המלאי החדש במחירים
בין 1,090 ל- 1,490 (נדמה לי). תוכל לקבלה בהנחה אצל משווקים/מפיצים מכיון שהיבואן שומר על יחסים איתם כמתבקש.
4.עוד מומלצות- קומפאק K3 מקפה רות (של רוני) בפתח תקווה, מפלצת בגודלה לבית סביר אך מצויינת/ וריו ב-2,169 תיובא ככל הנראה ע"י "קדמה" בסוף החודש הזה, זו מטחנה אלקטרונית שעיקר ייחודה- טחינה לפי משקל.
5. אם אינך איסטניסט- אצל קפה פאולס ברחוב יפת 142 יפו יש כרגע למכירה IMAT משומשת ב-850, גם היא לא רעה.
6.תוכל להעזר בתיקיית "מכונות ידניות ומטחנות" בפורום של אתר "HTCAFE" (אתר ישראלי מצויין ו...לא דובי- אינני מבריח "לקוחות") או באתרים של הגויים כגון: COFFEGEEK או HOME- BARISTA.
7.וטיפ נחמד אחרון- קנה את המטחנה השנייה שלך בקנייה הראשונה, במילים אחרות: אם בכוונתך להשתדרג בעתיד, חרוג כבר כעת מהתקציב המיועד וקנה מטחנה ברמה גבוהה יותר.לדעתי הצנועה (באמת)- מטחנה הינה הדבר החשוב אחרי סוג הפולים ואופן קלייתם.
 

dudi4321

Active member
חפש בZAP אורביט ORBIT לא סכינים

סביבות 150 ש"ח. מספיקה בהחלט למקינטה.
 

halfdink

New member


 
למעלה