מטחנת קפה - Imat , סקירה

nzolotov

New member
מטחנת קפה - Imat , סקירה

ברשותי מטחנה הנ"ל מספר חודשים ואני נהנה ממנה מאד. אמנם יש לה מספר חסרונות, היא מרעישה, מלכלכת ויקרה מעט אבל יתרונותיה עולים על חסרונותיה. המטחנה מתוצרת איטליה, רכשתי אותה בקפה פאול´ס ביפו (השירות מצויין) ולאחר כיוון ראשוני שהתבצע על ידי דני, מבעלי החנות המכונה עובדת מצויין. יש לה 20 דרגות טחינה, מדוייקת מאד (לא נזקקתי לכיוונים מאז הרכישה) והקפה נטחן דק מאד ובהחלט מתאים לטחינת אספרסו. ייתרון נוסף לטעמי הוא בעובדה שניתן לטחון קפה לכלי קיבול כלשהו אבל העיקר הוא שניתן לטחון ישירות לתוך הכף (בשל כך היא מלכלת), דבר שהוא הקלה מבחינתי. מצורפת תמונת המכונה

carmonle

New member
תודה ../images/Emo45.gif הוספתי למאמרי הפורום

בקטגוריה ציוד קפה - סקירות. ערן

dov98

New member
../images/Emo13.gif התקמצנת , מעט במילים

נחום. תוסיף קצת נתונים : כמות קפה הניתנת לטחינה בבת אחת, הספק חשמלי של המכונה, קלות פירוק וניקוי וכמובן ההמלצות שלך כמשתמש: חסרונות ויתרונות של המכונה.

nzolotov

New member
לגבי הנתונים אז....

כפי שידוע לך לא הכמות קובעת אלא האיכות אבל לעצם העניין, ממילא טוחנים כל פעם מחדש כך ש100 גר´ לטחון בפעם אחת זה יותר מדי, לגבי ההספק החשמלי זה ממש לא חשוב כי ממילא מפעילים את המכונה לזמן קצר, באשר לחסרונות וייתרונות רשמתי. דב, אני לא מתקמצן במילים, פשוט, אם אכתוב הרבה האנשים לא יקראו. שבוע טוב נחום

avishaigi

New member
באיזה מכונה אתה משתמש

הסיבה שאני שואל היא מפני שרמת המטחנה צריכה להתאים למכונה והשאלה שלי היא האם היא מתאימה למכונה טובה כמו למשל Rancilio Silvia

nzolotov

New member
המכונה שבה אני משתמש היא

היי אבי,המכונה שבה אני משתמש היא: Gaggia Classic אגב, אתה מוזמן אלי גם לשתות קפה וגם אטחן לך קפה על מנת שתוכל לנסות במכונה שלך. עד כמה שזכור לי המכונה שלך מכילה גם מטחנה. להתראות

98OF12

New member
גגיה קלאסיק

באיזה דרגת טחינה אתה משתמש?גם לי יש גגיה קלאסיק ויש לי בעיה.בדרגה 7 הקפה עבה מדי ודרגה דק יותר אזי הקפה יוצא טחון דק מדי.מה עושים?

nzolotov

New member
אם יש לך את המטחנה כמו שלי אז

יש דרגות ביניים וכדאי לך לגשת לפאול´ס קפה ביפו (שם רכשתי את המכונה) ואני בטוח שדני ישמח לעזור לך.

nzolotov

New member
אצלי - לא. זה הכל עניין של כיונון

המכונה. אני מציע לך שוב לגשת עם המכונה לדני מקפה פאול´ס ביפו ואני בטוח שהוא יכוון לך את המכונה ברצון.

למעלה