מטחנת קפה ללה פבוני

• פותח הנושא 4x6gd
  • פורסם בתאריך

4x6gd

New member
מטחנת קפה ללה פבוני

ליושבי הפורום שלום וחג שמח, ברשותי לה פבוני מזה שנה ואחרי הרבה קריאה, שיטוט באתרי אינטרנט, התיעצות עם בעלי נסיון ובעיקר ניסוי וטעיה אני מרגיש שאני מתחיל להתכנס להכנת קפה סביר. עכשיו אני מבין, שכדי להשיג התקדמות נוספת אני צריך מטחנת קפה צמודה. קראתי את ההודעה של ערן לגביי קניית מטחנת cunill el cafe tranquilo בקפה לטינו. באתר החברה מוצגת מכונה זהה של חברת gaggia, רציתי לדעת מה ההבדל ביניהן אם בכלל. שאלה שניה, האם המטחנה הנ"ל מתאימה למכונת קפה לה פבוני הרגישה כל כך לעובי טחינה, או אולי, לא נדרשת מטחנה מקצועית מדי וניתן להסתפק במטחנה פשוטה יותר. תודה מראש, שחר

carmonle

New member
שלום וחג שמח, מדובר באותה מטחנה

המשווקת תחת המותג של גאג'יה, אולם אין כל הבדל בינהם. אין לי נסיון אישי עם מכונות לפבוני אולם לדעתי הקוניל תטחן לך מספיק דק ללא כל בעיה. אתה מוזמן לביקור אצלי ולנסיון ואני מניח שגם קפה לטינו יוכל להדגים לך. מדובר במטחנה באיכות מקצועית אולם ברמת מחיר יחסית נמוכה לעומת מטחנות מקצועיות אחרות וללא מחלק מנות לשימוש ביתי. קימות בשוק מטחנות זולות יותר שכתבתי עליהן בעבר (לא זוכר את כל השמות) לדוגמא: קפה גו מיבא מטחנה Iberital תוצרץ ספרד, באיזור ה-700 ש"ח, מטחנה של נובה סימונלי בכ-1000 ש"ח ואחרות. בתור בעליה של מטחנה ברמת 500 ש"ח (זהה לסוליס 177), החלטתי ללכת על הכי מקצועי ואיכותי לטעמי שקיים בארץ ברמת מחיר סבירה (1300 ש"ח). נעזרתי ב- alt.coffee ובאתר coffeeggek לקבל החלטתי לאחר שקראתי שם השוואות ומאמרים על מטחנות. בהצלחה ערן

למעלה