מטחנות קפה, חוות דעת

• פותח הנושא Gaus
  • פורסם בתאריך

Gaus

New member
מטחנות קפה, חוות דעת

אני מתכוון לרכוש מטחנה. באופן עקרוני אני מתכוון לתחום את העלות עד 1000 שח. בין האופציות הרלונטיות שנראות לי טובות נמצא אסקסו I-MINI, הגרף GREAF, וסאקו. מה דעתכם על כל אחת מהאפשרויות? מה אתם חושבים בנוגע לאפשרות הרכישה מספרד בחצי מחיר (בקרוב אהיה במדריד ויש באפשרותי לרכוש שם את האסקסו אי מיני פלסטיק ב500 שח)?

JaiKedar

New member
תלוי לאיזה צורך

אם למכונת אספרסו הבחירה הרצויה מבין השלוש שהעלית היא האסקסו. קח בחשבון שזה כוונון רציף לא מכיר את הגראף אבל לא שמעתי שירי הלל עליה בשום מקום- ביקורות לא מתלהבות כן. את הסאקו לא מכיר אבל נראה שאינה מתאימה למכונת אספרסו אם שימושיך שונים המסקנה כמובן יכולה להשתנות בהנחה שהמחיר הספרדי מדוייק אתה חוסך סביב 400 ש"ח. וודא שהיא מתפקדת במקום. ותשתה הרבה לפני הנסיעה. מדריד מקסימה אבל קפה לא תמצא שם

Gaus

New member
אני צריך אותה לצרכי אספרסו

דווקא אני משעתי דברים טובים על הגראף, אבל רק ממקור אחד (ללא עניין או משהו*). המחיר המדויק בספרד 97 יורו שזה קצת פחות מ500. מכונה חדשה. הסאקו זו המכונה הזו : http://www.kedmagift.co.il/default....itemid={D8A6B03A-0548-47D2-8AF2-1D0432FCC98C} קבלתי את הרושם שהיא מתאימה לאספרסו, אולי אני טועה.. תודה רבה על התגובה :) אורן.

JaiKedar

New member
אני מנחש ששמעת דברים טובים מדילרים

הסאקו נראית לי כמו סוליס 166. הנ"ל אינה מספקת בבסיסה למכונת אספרסו ראויה לשמה, אלא אם פותחים ומכוונים מחדש מה שפוגם באחריות. יחד עם זאת- שווה לנסות לראות אותה בפועל כי המחיר סביר

Gaus

New member
חח בעניין הקפה, כבר הוזהרתי מראש חחח

גם הזהירו אותי שהחלב שם עמיד! בעעעעע טוב אסבול בשקט, ואשתה מראש מספיק קופאין.. מקווה שבמקסיקו יש קפה יותר טוב.. גם שם אני הולך להיות... תודה!!

למעלה