מטחנה

ערפכשד10

New member
מטחנה

שלום, אני יודע ששאלו את השאלה הזו לפניי, אבל ניסיתי לדפדף ולא מצאתי אזכור.
אני רוצה לקנות מטחנה זולה ופשוטה, אך כזו שתעשה את העבודה.
אני זוכר שיצא לי לקרוא בפורום המלצות על האורביט, אך לאחר שחיפשתי ברשת גיליתי שיש כמה דגמים.
האם אתם יכולים להמליץ על מטחנה, ואם אתם עושים את זה, אז תציינו בבקשה את הדגם המדוייק.

תודה.

seyoarli

New member
האם זו מטחנה שמספיקה לJaggia evolution

אני מתכנן לרכוש את המכונה הזו והבנתי שללא מטחנה יהייה לי קשה להפיק ממנה קפה טוב
כיוון שהיא ממש צריכה טחינה מדוייקת, האם המטחנה הזו תספיק??

Yehuda Badihi

New member
לא. לא טוחנת מספיק דק למכונת אספרסו. למקינטה

לכל היותר כן.

seyoarli

New member
איזו מטחנה היא התחלה סבירה?

סביב 600-900 ש"ח, יש כאלה?

ערפכשד10

New member
אכזבה

קודם כל, לטובת כל הגולשים שמזמינים מוצרים דרך האינטרנט - אל תזמינו באתר של רדיו אלקטריק.
הזמנתי מהם את המטחנה של אורביט, והיא הגיעה באותו שבוע, ועוד באריזת מתנה - עד כאן הכל יפה - רק כשפתחתי את העטיפה גיליתי שישנו חור קצת יותר קטן מכדור טניס בקרטון והבנתי למה היתה מיועדת העטיפה. כשהוצאתי את המוצר, לאחר שהתעורר בי כבר חשד, התברר שהוא משומש - פלסטיק משופשף, סימנים של דבק סלוטייפ ועוד.
הדבר היחיד שיאמר לזכות החנות הוא שכאשר הלכתי לסניף ששלחו אותי אליו לצורך הטיפול ב"תקלה" השירות היה אדיב ומקצועי, ולאחר בירור בכל הסניפים בארץ, התברר כי אין להם יותר מטחנות כאלו. מה שכן, המטחנה עדיין מופיעה באתר בתור זמינה במלאי, והמחיר עלה בעשרה שקלים.

בכל מקרה, לאחר שאני לא מוצא בשום מקום את המטחנה באיזור אותו המחיר (מצאתי בכמה מקומות באיזור ה-200 ש"ח), אני מבקש מכם להמליץ לי על מטחנה אחרת באותו טווח מחירים, או שלדעתכם המטחנה הזו כן שווה השקעה של 200 שקל?

תודה מראש לכל העונים.

למעלה