מטורףףףףףףףף

angela12

New member
יאללה נו

כולם כאן שרוטים, כולם כאן מטורפים ונמאס לי מהודעות כאלה: "שלום, אני חדש פה, קוראים לי נחום ואני מהרצליה, אני בן ___ ואני חולה על אמינם, השכן ההומו שלי שר את השירים שלו בגללי"ואחרי ההודעה הזאת הם נעלמים כלא היו ואם אפחד פה לא רוצה לכתוב הודעה לתפוז בקשר למנהל אז אני יעשה את זה, אני רק מתלבטת מה תהיה הכותרת:"דיר מאדה פאקס תנו לנו מנהל כבר או שאתם תישאו בתוצאות" או-"נמאס לי ממכם תפוח!! אני רוצה מנהל!!!" הפינה לשיפוטכם..תצביעו באס.אמ.אס

Envenom

New member
חחח..

אני בעד: C'mon you cock-sucking good for nothing motherfucking piece of shit תנו לנו מנהל או שנביא את ביזאר שישב עליכם

LadyLuvJess

New member
נו, אז באסה.

הם לא מקבלים, לא צריך. מי הם שיעשו לנו טובות?! לא, באמת! תשכחו לרגע מהעובדה שאנחנו זקוקים נואשות מנהל כדי לתפקד כמו פורום רגיל, ושאנחנו תלויים בהם כדי שיהיה לנו מנהל... וברצינות, נו פסדר. אין מנהל. זאת לא סיבה ל-לא לתפקד והכל.. הסתדרנו עד עכשיו ונסתדר גם אח"כ. עוד יבוא האביר על סוס לבן שלנו שיציל אותנו.. ועד אז- נא להפסיק להתבכיין!

LadyLuvJess

New member
מי אמר שזה רע?

אבל זה לא קשור.. כי מי אמר שהאביר לא.. אפרו אמריקני? לבן הסוס, לאו דווקא האדם. ואם כבר אז כבר- מה רע בסיני על אופנוע?

Envenom

New member
מה קשור כאן סיני?

מוזיקה שחורה
ניגר זה די מתבקש, לא? Detroit White!

זה לא הקטע של לא לתפקד... אף אחד

לא אמר את זה אבל עדיין זה מעצבן שהם משקרים ככה.. ומה עכשיו התבייכנות זה דיבור שיחה דיון שיחוח<בעע אין לי עוד> מה זה מפריע שמדברים על זהה..?

k k1

New member
פחחחחחחח עדי

ענינו כמעט אותה תשובה...!! סיאמיותתתתתתתתת!!
ומה זה שיחוח?!?! חחחחח

חחח זה חוזר!

אה ומצאתי עכשיו תיקייה פה שרשום עלייה מסנג'ר של אח שלי לחצתי על 2 האנשים הירוקים<המוזרים להחריד> וזה לא עשה כלום........... יענו זה לא פות לי כלום

k k1

New member
יאא אז אולי לא תצטרכי להוריד

אלא כבר יש לאח שלך..ומה את בכלל מחטטת לו בתיקיות?! חחחחחח טחחחחחחחחח 2 האנשים הירוקים חחחחח מסרי להם ד"ש ממני! ועדיין לא ענית לי מה זה שיחוח! חחחחחח סתם...

שיחוח זה דו שיח של שתי אנשים או

שבעצם זה מה שהדו עשה.. לא? תחשבו שבלי הדו היו קוראים לזה רק ששחי..<המצב ניהיה עגום אחרי שהשעה 12 וקמתי היום ב-6!> אבל אטני לא מצליחה לכנס... לחצי על השמנים האלה והם לא פותחים כלום!

k k1

New member
שאחיך יחזור תשאלי אותו

והוא יעשה את זה.. ןלא נראה לי יש מילה כזאת שיחוח..או שכן.. ודידוש אני פורשת למיטה! נדברה ביומה ראשונה! אוהבתתתתתתת אותךךךךךך המוהמוהמון! ביי סיסטר!
וג'ס וטוהר אם אתם עדיין פה-לילה טוף!

כן נראה לי גם אני יפרוש..!

לילה טוב לכוללםםםםםםםםםם קיקה אני יתגעגעגע לוב יווווו 2 סיסטטטטטר

k k1

New member
מי אמר שלא נתפקד?!

טוב שלא נסחפת.. אפשר לחשוב שפתחנו כאן קבוצת תמיכה לפורומים בלי מנהל.. שאלו שאלה..ענינו..התפתח דיון..מה הבעיה?!

באמת שזה המזכירה שלהם!

אין להם מה לענות אז הם רושמים את זה.. וזה כבר לא קשור לתמונות זה יותר מסודר שיש מנהל אפשר לארגן משו בפורום סקר מסודר שכל חודש וכל מיני דברים קטנים שעושים הרבה..

../images/Emo32.gif נ"ש

כנראה שוויל סמית יופיע עם השיר מיאמי ביגרסא חדשה במופע הפתיחה <עם פריס הילטון והיא חברה שלה ריצ'י משום מה
> של הויאמאי איזה נחמד אה והמנחה בכלל תיהיה כנראה ההיא הלסבית פאק שחכתי תשם שלה אממ דהג'נרס המשפחה שלה לא זוכרת תשם שלה העיקר שזאת לא ג'סיקה יאק

ROXIRAP

New member
../images/Emo163.gif

חחחחחחחחח כמה תגובות והכל כי טעיתי.. קיבלתי התקף חשבתי קפצתם עליי שפתחתי סתם הודעה

למעלה