מטורףףףףףףףף

k k1

New member
אני יודעת....

אבל לא הסכמתי עם זה שאמרת שאם לא נעשה כלום הם ייתנו למישהו לנהל..

Envenom

New member
אפשר להשמיע להם כמה שירים נחמדים

על קים.. הם יבינו ת'רעיון שאנחנו צריכים מנהל

k k1

New member
חיחי להפחיד אותם קצת../images/Emo123.gif../images/Emo45.gif

חחח רעיון נחמד..!

שיוו כמה זמן לא שמעתי את השיר "קים"!!!!!!!! בא לי!! *שמה תשיר*

LadyLuvJess

New member
נו, אבל מה זה משנה?!

כל אדם שפנה הם דחו, כי לא אכפת להם. אנחנו פורום קטן, אין להם זמן אלינו. וטוהר, כל הקטע של הפניות קודמות זה ה"מזכירה אלקטרונית" שלהם, נראה לך הם באמת בודקים כל פניה וכל אדם?! לא. ודוגרי, מה זה מפריע? אי אפשר לשים תמונות- שני דברים: 1. זה לא כאילו אנחנו כ"כ צריכים תמונות כרגע. 2. יש גלריות ולשם אפשר לשים. מתישו הם כן ישימו לנו מנהל, ובינתיים זה לא כ"כ מפריע, אז די להתבכיין. מה שכן- אפשר להציק להם לפעמים בפורום משוב, או משהו, לא משו גדול.. אבל להציק, עד שהם כן ישימו לנו מנהל.

k k1

New member
מזתומרת

אין להם זמן אלינו?? זה אחד מהפורומים שלהם! הם לא עושים סלקציה של פורומים קטנים וגדולים.! התמונות זה לא כ"כ מפריע לי.. אבל כן מפריע שלפעמים יש הצפות או טרולים ואי אפשר למחוק.. ואולי מנהל גם יזיז כאן עיניינים קצת..! ואת ההצקות הקטנות אני ועדי כבר עשינו..הם סתם נותנים תשובות מפגרות..זה לא עוזר..

LadyLuvJess

New member
כן, אבל כמה פורומים יש להם?!

אי אפשר לדאוג לכל דבר קטן בכל פורום. ואני לא מנסה להצדיק אותם, אבל אין מה לעשות. ככה זה. ובקשר לניהול- הקטע של הראיונות, זה עדיין ככה? כי אם לא בכיף, אני גם וותיקה פה אז לא נראה לי שתהיה להם בעיה איתי.. אבל, דיברנו על זה כבר.. הרבה *הרבה* פעמים. :/

Envenom

New member
ארמ..

ניהול של פורום זה לא בדיוק דבר "קטן". וזה עדיין הולך עם ראיונות

זה לא נראה לי כבר קשור לוותיקה או ל

א הם פשוט לא מקבלים אפאחד... זה כבר לא הגיוני!

k k1

New member
תאמיני לי,

הם עושים סיפור כזה גדול מהקטע של ההנהלה,עם כל הדרישות שלהם.. אז זה לא דבר קטן בשבילם.. וכן עדיין צריך ללכת לראיון...לא נראה לי שמשהו השתנה.. ועל מה דיברנו? על הניהול? מה לעשות שכל פעם שמישהו חדש בא הוא שואל למה אין מנהל ואנחנו עונים..

ובעצם למה לא לדבר על זה..?

זה לא שאנחנו מדברים על כל כך הרבה נושאים שנוגעים באמת ב"אמינם" באיזה דרך.. כי כבר כמה עמודים טובים לא נפתחה הודעה שקשורה לאמינם ישירות אז אם כבר מדברים ע משו אז למה גם על זה לא לדבר..?

אה?

חח לא הבנתי.. תצתרך הסביר שוב תתרגל אנחנו פורום עם קליטה איטית טוב אני לפחות..

Envenom

New member
סתם..

פשוט יש טונות טופיקים על אאוטקסט בזמן האחרון בפורום אמינם

חח עכשיו אני בכלל

אני מרגישה מקליטה איטית לחוסר קליטה מוחלט.. איפה אתה רואה נושא על אאוטקאסט פה??

angela12

New member
סלח לי,

(מסמיקה) אני פשוט מאוהבת באאוטקאסט, אני יודעת שהם צמד, פשוט לא החלטתי את מי אני אוהבת יותר.. קוראים לי ספיר ברוך הבא לפורומנו הקט

למעלה