מטורףףףףףףףף

חחח כמה שאלות שאלת!

ואממ יכול ליהיות שהם קוראים כי הם אמרו שיש אנשים שבודקים כלכ מה זמן אם הפורמים פועלים טוב וכל מיני כאלה..

k k1

New member
חחחחח אם זה ככה אז הם באמת

שונאים אותנו כי חצי מההודעות שלנו זה-תפוז מפגרים,תפוז דפוקים,פאק תפוז..חחחחחחח ושלחתי מסר :)

LadyLuvJess

New member
נו אז מה?

כולם חושבים ככה, וכותבים את זה בהרבה פורומים. (טוב, נראה לי..) זה שאנחנו כותבים את זה *קצת* יותר, זה לא סיבה לשנוא אותנו!

אולי לא לשנוא אותנו

אבל בטוח שלא לחבב אותנו
אבל זה לא אמור ליהיות קשור להנהלה.. הם סתם מחפשים תירוצים

k k1

New member
חחחח זה היה די בצחוק

לא נראה לי שהם באמת עושים לנו דווקא.. למרות שזה כבר מוגזם ואם זה ימשיך ככה אני באמת יחשוב שתפוז מתנקם בנו..חח

בואו נפסיק לקלל אותם או שנקרא להם

תפוח.. חחח כל דבר שאנחנו מסתירים אנחנו קוראים לו תפוח <קאזה חח>

k k1

New member
חחחח אם

קאזה זה תפוח אז צריך למצוא להם שם אחר!! יש הצעות? חח

k k1

New member
כל מקרה אנחנו לא באמת

משתמשים בתפוח..זה סתם היה בצחוק בתקופה שהילה הגישה הצעה.. ולא נראה לי אני יצליח לא לקלל את תפוז..חחחחחח רציני

Envenom

New member
אימאל'ה ../images/Emo12.gif

אחד- קוראים לי טוהר. מרחובות, בן 16.. הגשתי ת'הצעה לפני.. אממ.. שבוע וחצי ככה? ותפוז לא קיבלו כי "אנחנו בודקים פניות קודמות, אם לא נמצא מישהו מתאים נפנה אליך" (או במילים אחרות- אל תתקשר אלינו, אנחנו נתקשר אליך) הם לא נתנו סיבה מפורשת למה לא, וגם לא דחייה של ממש, אבל זה די נשמע ככה =\

טוהר? איזה שם מיוחד!!! אהבתי!

איזה פניות קודמות?!?! הם דחו את כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיו הם מעצבנים אותי!

k k1

New member
טחחחחחחחחחחח

באמת הבהלתי אותו..סורי לא התכווני.. ברוך הבא טוהר!!
אני קרין! :) עלקקקקקקקקקק בודקים פניות קודמות!! זה כבר ממש מגוחך!! אין שום פניות קודמות! הם אשכרה משקרים! טוב אני כבר התייאשתי מתפוז..אין מצב שיהיה לנו מנהל..

חבל על הזמן.. טוהר תשאל בתפוז משוב

למה הם אומרים אם אפאחד לא הציע אני וקרין התיאשנו!! כבר אלף פעמים שאלנו אולי לך הם יענו כי הצעת לא יעודעת אולי..

Envenom

New member
תתלוננו בפורום משוב..

ותזרקו איזה מילה נחמדה עלי |שורק בתמימות|

תתלונן אתה |שורקת בתמימות|

חיחי לי נמאס ללכת לשם להתלונן.. עזבו נשאיר את זה ככה בסוף הם יתנו למשהו לנהל!

k k1

New member
דידי גם לי נמאס

אבל אם נשאיר את זה ככה זה ממש לא יעזור..

למעלה