מטורףףףףףףףף

ROXIRAP

New member
מטורףףףףףףףף

כן נשמע לי כמו אמינם.. אבל מיליון דולר נראה יל צריך בשביל זה חתיכת אמבטיה

ROXIRAP

New member
טעות

פאקקק זאת היתה תגובה לבחורה ששמה את הכתבה על אמ שיבוא יום והוא ישחה ביחד עם מיליון דולר

eMiFrEaK

New member
פששששששש בחורה... חחחח

סתם סתם... עלק בחורה.. די אני מרגישה זקנה... ואם היה לנו מ-נ-ה-ל!!! היה פה הרבה יותר מסודר!! אהמ אהמ..

angela12

New member
באמת, מה ניהיה עם מנהל?

אנה פיספסתי אותך ב-20 דקות!

Envenom

New member
ארמ..

אני הגשתי מועמדות אבל לא נראה לי שהם רוצים אותי
מישהו אחר?

LadyLuvJess

New member
הם לא רוצים אף אחד..

ככה שאל תיקח את זה אישית. אגב, עדי, אני זוכרת שדיברת עם המנהלת הישנה ישנה של הפורום במסרים, מה נסגר עם זה בסוף?

כן דיברתי איתה אבל היא אמרה שהיא לא

רוצה לחזור לפה לעולם וואהה אהה אההה<צחוק רשע> חח לא יודעת מה עובר עלייה היא אמרה שכולם נידו אותה מפה.. איזה טעות.. חח יכלנו לשים קבצים.. <נצלנית וגאה> ג' מה קורה איתך באמת?.? הרבה זמן לא דיברנו...

LadyLuvJess

New member
איתי? מה קורה איתי?

כלום..
וב'מת הרבה זמן לא דיברנו.. מה איתך?

k k1

New member
*נדחפת*

איפה היית???????? איך היה???????? כיףףףףףףףףףף לךךךךךך!! ולמה לא הגבת מאז? אני אפילו באילת לא הייתי! אבל אין לנו חופש גדול אז אולי אני ייסע בספטמבר..ובראש שנה יםםםםםם המלחחחחח-כל המשפוחה!!! יאיייייי

מה גם אתה הגשת?..? תפוז מפגרים !

אממ כל מי שכבר רצה הגיש ואממ כל השאר לא רוצים.. אני לא מבינה מה הקטע של תפוז עם ההנהלה כבר שנה שאין מנהל...

k k1

New member
Envenom

קודם כל איך קוראים לך,גיל ,מאיפה.???? אני דורשת שירשור היכרות ומיד!! חחחחח
דבר שני,מתי הגשת את ההצעה????? ולמה תפוז לא קיבלו???? דבר שלישי,למה לא אמרת לנו שאתה מגיש מועמדות להיות מנהל של הפורום? די מגיע לנו לדעת,לא? חח דבר רביעי,(זה מתחיל להיות יותר מדי ארוך חחח) אם הגשת את הצעה לפני שהתחלת לרשום בפורום(כי את/ה חדש/ה) די ברור שתפוז לא ירצו.. ולוקח להם שבועיים להחזיר תשובה.. דבר חמישי,תפוז כבר ממשששששש אבל ממשששששששש הגזימו!! דיייי!! כל פעם שאנחנו מוצאים מישהו שרוצה לנהל ומגיש הצעה הם מביאים סיבה מטומטמת למה לא לקבל אותו...!!!!!!! שנים שזה ככה! וכבר אין לי כוח לגשת לפורום משוב כי כבר עשינו את זה וזה לא עוזר..בעעעעעע נמאס לי מהם כבר!

חחחחחחחחחח הבהלת תילד.. חח

ותפוז מפגרים! זה ברור לכולם<דרך אגב זו כבר פעם שלישית שאני אומרת היום תפוז מפגרים מעניין למה.. אולי בגלל שהם מפגרים!?!?!!?!?> וכן הם הגזימו יותר מידי דיייייייייי כבר כמה אפשר להחליף נראהלי הם שונאים אותנו פה ברוב שאנחנו מקללים אותם לכי תדעי אולי הם קוראים פה לפעמים או משהו כזה.. עזבי ללכת לתפוז משוב לא יעזוור! בסוף יגיע מישהו מתאים! מתישהו...

k k1

New member
D-:

טחחחחחחחחחחחחחחחחח קרועה!! הרגת אותי עם זה שהם אולי קוראים פה וזה.. ולמה הבהלתי אותו?? טוב עכשיו אני באמת רואה ששאלתי מיליון שאלות..חח

למעלה