מטומטמים בע"מ

• פותח הנושא zoti
  • פורסם בתאריך

zoti

New member
דווקא קל מאד לצפיה

קליק אחד על הלינק, כולה.
מה בדיוק קשה לצפיה בסרט הזה ?

fwave

New member
הסרט קשה לצפיה מכיוון:

1. מוצג אדם אשר משסף את גרונו של אדם אחר באבחת חרב, וגורם לנתזים גדולים של דם לבקוע מהפצע. 2. לאחר מכן האדם הפצוע נראה מתמוטט בצד. 3. בהילוך חוזר, הבמאי מתמקד על נתז הדם מגרונו של הפצוע ועל רגע ההתמוטטות. רן, הכוונה הייתה שרצוי להודיע לפני שמציגים סרט כזה.

fwave

New member
הבנתי שהייתה חצי קריצה. ../images/Emo13.gif

בכל מקרה, עדיף להזהיר לפני שמציגים כאלו סרטונים.

zoti

New member
אתה מאלה שמתעלפים כהם רואים

דם שנוזל להם מהאצבע ? תאמין לי שהסרט הזה לא קשה בכלל לצפיה. לא רואים בו כלום. הדמיון שלך הוא מה שגורם לסרט להיות קשה.

fwave

New member
אתה ממש מותח את הגבולות.

אם אתה נהנה לראות גרון משוסף ודם ניתז ממנו, אז אתה תמצא את הסרט מאד מבדר. אני רואה מעט הבדל בין דקירת אצבע לחיתוך הגרוגרת. האם אתה מסוגל לכזו הבחנה? אני, החל מעכשיו, אפסיק לענות לאנשים שכמותך.

../images/Emo45.gif מרוב שהפחדתם אותי

לחצתי על הלינק עם שתי ידיים סגורות על העיניים (כמו ילדה בת שש שרואה סרט מפחיד) בכל מקרה באופן אישי, לא היה לי קשה לצפיה בכלל...אולם זה דבר סובייקטיבי אז ממש מיותר להתווכח על זה!! בכל אופן בעיני צורת ההתנהגות של המאמן הייתה מגלומנית,לא מקצועית,ולא מכובדת או אחראית,ועם המון רחמים לתלמיד.

../images/Emo18.gif תיקון אחרון בהחלט ../images/Emo26.gif

יש הרואים בסרט קשה לצפייה, ויש הרואים בסרט קל לצפייה. ראו הוזהרתם מלצפות בסרט / הוזמנתם לצפות בסרט. מה אתם אומרים, יש לי עתיד כמגשר
?

fwave

New member
חברים, חלקכם עולים לי על העצבים.

זו תופעה חוזרת ונשנית (בפורום זה ובאחר). לא ניתן לפרסם את ההודעה הפשוטה ביותר מבלי שיתנפלו על הכותב וירמסוהו. חלק יעשו זאת בסרקאזם ארסי, חלק פשוט יטיחו עלבונותיהם ישירות. מה שנוצר עקב כך הם שרשורים ארוכים עד אין קץ על נושאים קטנטנים, אשר יוצאים מכל פרופורציה. כל שחפצתי לאמר הוא שהסרט לא נעים לצפיה, ורצוי להודיע על כך לצופים. זה הכל. הסרט עצמו ערוך ומקוריין כתכנית בידור זולה. כל התגובות שקיבלתי תאמו יפה מאד את הלך הרוח האידיוטי והסאדיסטי הזה. אם הייתה זו כתבה חדשותית, ניחא. אבל מסתבר שהנשרים והעיטים שכותבים בפורום אוהבים את הסגנון הדוחה הזה, ונהנים לראות אנשים נפגעים. כנראה שאצטרך לצמצם מאד את השתתפותי בפורום. תודה שהבאתם אותי למסקנה הזו. גל.

אם נפגעת ממה שכתבתי, אז ../images/Emo52.gif

לא היתה במה שכתבתי שום כוונה לפגוע בך, ואני מצטער אם כן. זכותך לחשוב שהסרט קשה לצפייה, וזכות אחרים לחשוב אחרת. אל תבלבל בין סתם ציניות שהיתה כאן פה ושם לבין ארסיות שלא היתה כאן. תאמין לי שאף אחד לא נהנה לראות כאן אנשים נפגעים. לגבי מה שכתבת עניתי שאתה צודק, ושבעתיד נכתוב שהסרט עלול להיות קשה לצפייה (מראש). אין צורך להיפגע
. רן.

marx04

New member
סרטוני ZOTI

שלום גל, אתה צודק לגמרי בצורך בפרסום אזהרה, ורן ממנהלי הפורום קיבל את הביקורת שלך. ZOTI הוא גולש ותיק בפורום, הידוע בחיבתו המוזרה (בלשון המעטה) לצפיה בסרטונים מזעזעים המתעדים פגיעות בגופם של אנשים (עם ובלי קשר לאומנויות לחימה). הסרטון הזה הוא גרסה חלבית ביותר בהשוואה לסרטונים אחרים שהוא הביא עמו לפורום הזה (ולפורום המאוחד שהיה קיים בעבר). רבים מהגולשים כאן כבר יודעים שיש להיזהר מקבציו המצורפים של ZOTI, ויתכן שזו הסיבה לחוסר עירנותם של מנהלי הפורום. באשר לסארקזם ולעלבונות, יש להודות שרבים מהכותבים מרשים לעצמם לכתוב דברים שלא היו מעיזים לומר בשיחה פנים מול פנים. זהו חסרונה של המדייה האינטרנטית אך בכך גם טמון יתרונה. יחד עם זאת, מקריאת התגובות לדבריך, ניתן לראות שמרביתן היו קלילות ומתלוצצות, וכי לא היתה כל כוונה לפגוע בך. פשוט אנשים שונים רואים דברים דומים בדרכים שונות. חבל שאתה חש שעליך לצמצם את השתתפותך בפורום. שקול זאת שוב. אני משוכנע שתוכל לתרום לפורום רבות. בברכה, אורי.

zoti

New member
אתה מוזמן לקחת את ההתנשאות שלך

ולדחוף אותה להאקאמה.

האקמה....

זוטי, עד כמה שלפעמים גם לי מדגדג בקצות האצבעות, אשמח אם בכל זאת נשמור על טיפה יותר עידון בפורום... בשביל התכתשויות אמיתיות יש מסרים

למעלה