מטולה

shellyland

New member
מטולה

אתם חושבים שזה שיש לה היום יומולדת יגרום לה אשכרה להתבגר ולהפסיק להגיד "מטולה" כל הזמן?

לא ../images/Emo4.gif כל שנותר לנו לעשות

הוא להרכין ראשנו ולאחל לה יום הולדת שמח

ואללה: כ"ח באוקטובר

קודם כל כמעט ויש לנו כאן "כי"ח" שזה שוה לערך הגימטרי של טרומבופלסטינמשהו חלקי השורש הריבועי של האקדמיה העברית ללשון. אין דבר מקרי בעולמנו. מזל טוב עידנצ'וק ממאל'ה, שלהורים שלך יהיה ממך רק נחת.

המוזרה

New member
../images/Emo65.gifילדונת ../images/Emo20.gif../images/Emo151.gif../images/Emo47.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

סליחה על כל האייקונים, אבל צ'מעי, יומולדת זה יומולדת מקווה שחייך יהיו מלאים הרבה יותר בשעשוע מאשר בדברים מצערים פרחי וצמחי ושמחי לב הורייך וחברייך נשיקות מותק

האקדמיה שלחה אותי

להזכיר לך, אדוני, ש"נחת" היא נקבה. או שמא מאז שהדחליל סיווג אותך כשייך למין הזה, התבלבלו לך היוצרות. אם תרצה תוכל לומר לחילופין: שהורייך ירוו ממך נחת ובעצם למה רק ההורים. מה איתנו? לא מגיעה לנו קצת נחת

גנגי

New member
לדאבוני התשובה היא "לא",

מה שלא ימנע ממני לאחל לטרומבוזיס של מטולה המון אושר, התבגרות פחות קשה ממה שהיא חושבת, כליה על כל המתמטיקה, הצלחה בבחינות היום, ו - בנים זכרים. לא, לא ללדת אותם, לצאת איתם.
"את תלכי בשדות" או תרוצי, לפי בחירתך, אבל שמרי על עצמך! נשיקות.

MiniMax

New member
מזל טוב

כה לחי והיפ-היפ הוריי (בגילך עוד סופרים, נכון?)

nutmeg

New member
מינימקס זה

מקסימום תקשורת במינימום מאמץ עלתה לי העבודה לראש יום אחד והולידה ניק. יש לי עוד כמה ניקים מימים עברו שהתאימו אז למצב הרוח. באמת לא אווררתי אותם המון זמן.

אטיוד5

Active member
אוי ...

כבר פעם הסברתי שהשימוש בביטוי מינימקס במובן הצר והשגוי הזה גורם לנו, המתמטיקאים, צמרמורת. נכון? אז הצטמררתי שוב.

nutmeg

New member
תצטמררו חפשי

אין לי שום סנטימנטים למתמטיקאים (בררררר!!)

nutmeg

New member
גיברת

לא לקחת קרדיט על משהו שהיה שם עוד לפני שחלמת להגיע יש לי עוד כמה ניקים - רוצה לראות?? LOL

מרכזון

New member
../images/Emo49.gif

אז קודם כל
, וחוץ מזה, הרבה הרבה
. והכי חשוב לא לשכוח לשנות את הגיל בקישור מ-102 ל-103. וזיהיה עם הרבה שמחה,הרבה מתנות ומעל לכל הרבה שירה......

למעלה