מטולה

ועוד אחד../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

ועוד אחד ועוד אחד. המון מזלטובים ליומולדת המקרב אותך אל פריצת הדרך האישית ופרישת כנפיים שלך אל האופק הפרטי שיהיה לך רק טוב, תמיד

אטיוד5

Active member
לא

אני לא חושב. דווקא מוצא לי חן המטולה הזה, וגם הקללה הביולוגית הצמודה לה. שמתם לב לעברית החדשה הזאת ? אנשים התחילו לומר "מוצא לי חן" במקום "מוצא חן בעיני". אה, ומז"ט כמובן. האהבה הגדולה למתמטיקה כבר בפתח. זה רק ענין של גיל.

nutmeg

New member
היתה לי קולגה

עולה חדשה, שהיתה אומרת "מוצא לי חן בעינים"

shellyland

New member
לא רק שלא שמנו לב

זה אפילו קצת מפחיד את אלה מאיתנו שעוד לא הצליחו להתגבר על "יפה לך" (עם או בלי פזור).

ס ק א ל י

New member
מה תודה? עוד לא כילינו!

מזל-טוב! אילו הייתי יודעת שזה היום, הייתי הולכת מהבוקר עם חצאית!!! אה, והכנתי לך הפתעה. אני יודעת שתמצאי אותה.

Idan91

New member
פחח! קרעת אותי.

את יודעת, ס', הגעתי היום לשטח פרטי שלנו, מאז, אבל הוא היה ריק!!! (הגעתי לשם בטעות, כמובן, לא ירדתי בתחנה המתאימה, אז כבר נשארתי עד הסוף..
) (לא היה לי איכפת, הייתי עסוקה בלשמוע מוזיקה) (אילולא שמעתי מוזיקה, הייתי שומעת את הנהג צועק בתחנה המתאימה) תודה!

hillelg

New member
מזל"ט עידן!

בהגיעך לכך-וכך עידני-שמש, והס מלהזכיר הקפות ירח כאלו ואחרות! שיהיו לך חיים טובים ומלאי תוכן (וגם שיעורי מתמטיקה של האונס בתנ"ך, במטולה).

מוגג

New member
אל תסמכי על המזל.../images/Emo77.gif

טוב? לכי בכוחך זה הלאה ללא לאות ושלשלאות שרשורים שרשרי רק במרשתת ומצאי את האושר, כי לך יש את זה..

עידנוצ'קה,

אמנם פיסת הנייר ההיא כבר חרצה את דינך, "להשתעשע מצער", אבל אני מאחלת לך שתכתבי, תרוצי, ובעיקר- תאהבי, כמו מי שלא ידעה מטולה. אוהבת אותך הרבה.

למעלה