מטוטלת

ס א ט י ן

New member
מטוטלת

האם מישהו יכול להסביר לי על זה קצת? איך יכול להיות שזה באמת עונה על שאלות נכון, גם שאלות שקשורות לעתיד? והאם זו באמת שיטה יעילה? האם מישהו כאן ניסה את זה וזה עבד? (בקשר לשאלות על העתיד, או דברים אחרים)...

blue flower

New member
היי סאטין ../images/Emo24.gif השימוש במטוטלת

ניתן להשתמש בה לענות על שאלות של כן, לא ואולי בדיקת זרימה אנרגטית בגוף ובדיקת הצ'קרות (אותן לא ניסיתי) לאחר טיהור המטוטלת ניתן לשאול אותה, מה זה כן.. מה זה לא.. מבקשים ממנה להראות - מה זה כן, מה זה לא, מה זה אולי ומה זה - אין תשובה שואלים שאלה שיודעים את התשובה עליה שמי הוא.... ובודקים מה התשובה ניתן לשאול האם התשובה שקיבלנו היא אמת או הציפיה שלנו/הרצון שלנו האם עובד? לדעתי, כמו בקלפי טארות, "הכל צפוי והרשות נתונה" כלומר.. הכל צפוי - זה מה שמראה המטוטלת או מראים הקלפים, אך הרשות נתונה, כלומר לנו הבחירה לעשות מה שאנו בוחרים. המטוטלת יכולה להוות כלי לייעוץ והכוונה לעזור לבחור את הדרך. בהצלחה

אני הגעתי למצב שיש לי מקור אמין

לשאול שאלות של "כן" או "לא", רק בלי העזר החיצוני המטוטלת. וזה תמיד אמין ונותן תוצאות מדויקות. (לא מדובר על אדם פיסי)

המטוטלת = כלי לקבל הדרכה מתת-המודע

כאשר אתה משתמש בה תת המודע מכוון את הזרימה האנרגטית כך שתניע את המטוטלת בכיוון הנכון - לכן יש אנשים המשתמשים בה גם לצרכי אבחון של מטופלים המגיעים אליהם. כמו הרבה כלים אחרים גם המטוטלת תעזור לך כל עוד שמת מבטחך בה. כאשר החלטתך תהיה לשים את מבטחך בהיבט האינטואיטיבי שלך ובנפש שלך אז יגיע הזמן לשים בצד את כל הכלים החיצוניים ולהגיד לנפש שלך שאת מרגישה שאת יכולה להיות ערוץ ישיר ואין לך צורך באמצעים חיצוניים. בהצלחה בכל שרך שבחרת.

למעלה