מטוטלת

מוקוש

New member
מטוטלת

שלום אנשים, יש לי שאלה אליכם- אני התעסקתי באנרגיות בערך מגיל 6 עם הפסקה באמצע של שנתיים בערך. לפני כמה שנים טובות מישהו שלימד אותי (בנאדם שללא ספק מבין בנושא, הוא עוסק בזה, זה המקצוע שלו) הביא לי מתנה מכשיר, שנראה כמו קצה של עט שיצא ממנה חוט ברזל ובקצה יש עיגול. הוא אמר לי שאת המכשיר אני יכולה לשאול שאלות כגון האם "מתאים לי לשתות את המשקה הזה?"- כאשר אני מציבה את העיגול ביני לבין המשקה (מקווה שאתם מבינים את הכוונה) ומחזיקה בקצה המכשיר בשלוש אצבעות (אצבע אמה ואגודל). לא השתמשתי במכשיר כבר די הרבה זמן, ועכשיו אני רוצה לחזור לזה. השאלה שלי היא האם המכשיר הזה הוא מטוטלת והשימוש בהם הוא זהה? (אני בספק כי אין בו שום אבן מיוחדת או משהו, אבל האיש אמר לי שהוא טען אותו באנרגיות או משהו כזה). תודה למי שקרא עד פה
!

witch13

New member
את לא מבינה את הרעיון של המטוטלת...

היא מחברת בין המודע לתת מודע וככה מאפשרת מעבר של מידע. המרכיב שלה זה לא הדבר העקרוני. המטוטלת שלי היא שעון שעבר בדורות אצל המיסטיקניות במשפחה שלי.. הוא פשוט קשור אלי וזה הכל. אני עדיין מוציאה תשובות נכונות ממנו
דנה

מזה מטוטלת?

דנה שלום לך גבירתי! אני מבין שאת מנוסה בכשפים וכו.. ואני רק חדש כאן והסתכלתי על ההודעות שכתבתם ואז ראיתי את שלך וכתבת משהו על המילה "מטוטלת" את יכולה בבקשה להסביר לי מזה? אני קראתי קטע על איך להזיז דברים ע"י מחשבה והוזכר שמה המילה מטוטלת ולא הבנתי מזה!! מקווה שתעזרי לי.. ביי... ממך: תום

witch13

New member
היי לך, תום

אני לא עד כדי כך מנוסה. ניסיון נמדד בידע, ולא בזמן. המטוטלת היא קריסטל\מתכת שאליו מחובר חוט(זו המטוטלת בגירסתה הרגילה) המטרה בה, היא להעביר מידע מתת המודע למודע. הכוונה היא, שהרי כל התשובות לכל השאלות בעולם נמצא בתת המודע שלך, אז המטוטלת יכולה לשמש כאמצעי של העברת מידע כזה. המטוטלת לא חייבת להיות מקריסטל או מתכת, זה גם יכול להיות סתם משהו על חוט שאתה קשור אליו. ניתן לשאול את המטוטלת רק שאלות של כן ולא. אתה יכול לבקש מהמטוטלת שכשהיא עונה כן, שתזוז קדימה ואחורה וכשהיא אומרת לא שתזוז לצדדים או לבקש להדגים איך היא אומרת כל אחד מאלה. ואז אתה מתרכז בשאלה, ומחזיק את המטוטלת באגודל, באצבע ובאמה, ורואה את התשובה. מקווה שעזרתי, דנה

את יכולה בבקשה לשלוח לי תמונה?

אם את יכולה בבקשה (בלי להתעצבן בבקשה) לשלוח לי תמונה שלה ואם המטוטלת הזאתי צריכים לקנות אותה אז את יכולה איפה לקנות אותה טוב?

witch13

New member
הייתי שולחת לך, אבל אין לי...

תחפש בחנויות מיסטיקה וקריסטלים. אם אתה גר באיזור המרכז יש עכשיו יריד מיסטיקה בקניון הזהב בראש"לצ. דנה

דנה?

אני גר בצפון בכפר קטן ואני גר ליד טבריה, ולפעמים אני יכול לנסוע לעפולה אז את חושבת שיש שמה אולי? יענו בקניון של עפולה או בשוק שלה?

שמעתי על משהוא דומה.......

יכול להיות שזה יעזור לך, את לוקחת חוט לא ממש ארוך ובקצה שמה חרוז (לא מהקטנים...) ואז את מסמנת על דף לבן וחלק איקס ומחזיקה את החוט עם החרוז במפגש של שני הקווים (בדיוק באמצע של האיקס.....) את שואל שאלה סגורה (שאלה שהתשובות עליה הם או כן או לא.....) ואז: אם החוט זזה קדימה ואחורה אז התשובה היא כן ואם הוא זז שמאלה וימינה אז התשובה היא לא (או ההפך, אני לא ממש זוכר) את יכולה לקחת גם קצה עט ולהוציא ממנו חוט ברזל ולשים בקצה עיגול (כמו שאת אמרת) ולעשות את הפעולה על הר חרמון) בנקודה הכי גבוהה שלו, וזה עדיין יזוז לך לפי התשובה, מה שאני בא להגיד זה שלא משהנ במה את משתמשת העיקר הוא שזו אותה צורה של חיזוי העתיד או שאלית שאלות...... ובקשר לזה שהאיש טען את המכשיר באנרגיות, זה נראה לי סתם חירטוט, מה זה יעזור לו שהוא יטען את הגוף באנרגיות?!?! זה נראה לי סתם שטות...... מקווה שהבנת את המסר שלי......

למעלה