מטוטלת שאלה

JastDavid

New member
מטוטלת שאלה

קניתי מטוטלת והיא לא בדיוק באה עם הוראות הפעלה ואני לא מצליח להבין אם יש למישהו קישור זה ממש יעזור לי קניתי מטוטלת מאבן רוז קוורץ ממש יפה .החוט של המטוטלת עשוי משרשרת עדינה אבל פעם שמעתי שצריך חומר עדין יותר לא?...

ToryMaster

New member
המ

אני לא מתעסקת עם מטוטלות, אבל אני חושבת שכל העוד החומרים סימטריים אין ממש חומר מסוים שצריך, זה יעבוד עם הכל. עכשיו, ניסית לערוך חיפוש בגוגל?

IBP1

New member
החומר אינו משנה.

הענין הוא לבקש מהמטוטלת בהתחלה לתאר את צורת התשובות . לדוגמא :"הדגימי תשובה חיובית" התנועה שהמטוטלת תחל לעשות תסמל את התשובה החיובית במהלך התשובות שלה. לאחר מכן תשאל על תשובה שלילית. ואז לכל השאלות היא תענה בכן ולא .אלא אם תבקש לדעת על סימנים נוספים שיהוו תשובות נוספות .

אפשר להכין מטוטלת?

חייבת להיות לה צורה מסויימת, או חומר מסויים ממנו היא עשוייה? (אני מאמינה שמטוטלת, או כל כלי אחר שאני אכין במו ידי ויהיה בעל האנרגיות שלי ישרט אותי טוב יותר)

T i a

New member
הכל עובד

זה עובד אפילו עם כפתור של חולצה, או טבעת. סבתי תמיד השתמשה בטבעת שלה או בסיכה, וזה עבד. חשוב שזה יהיה בעל צורה מסויימת, למשל עגול או שפיצי, למרות שאני ניסיתי אפילו עם גפרור. תפקיד המטוטלת הוא לא רק לתת תשובות כן או לא, הי יכולה לשמש לדוגמא: לאיזון צ'אקרות ואז כן משנה ממה היא עשויה.

Duke Tear

New member
מבחינה מאגית

והמשמעות המאגית , סכין מטבח יכולה להיות גם פגיון , כך שגם מטוטלת או כל כלי אחר שאת משתמשת יכולים להיות כל דבר שאת מצאת, העניין שהוא שלפעמים לדברים יש משמעות ,קצת יותר מכלי , לכן גפרור מבחינתי הוא פסול ,אבל אולי גם מטוטלת מחנות ניו אייג' שרלטנית ב200 שקל היא דבר פסול , אני אישית הייתי מחפש בלוט והופך אותו למטוטלת , אבל זאת הראיה שלי ,את צריכה לחפש מה שאת רואה בו כדבר הנכון ולא ללכת לפי מרשם מדוייק ומתקתק.

Diableror

New member
קריסטל אפילו יותר..

ואם תחפש בת"א,אני בטוח שתמצא מטוטלת מוכנה,עם קריסטל,במחיר שפוי. Diableror

Duke Tear

New member
איפה המידע הזה הופיע

בקטלוג של קיטרו או בקטלוג של הארי פוטר ואבן האינתיפדה? יאללה, אני מפתח איזה אנטי חיובי ,ואתה בא עם האדום הקומונסטי שלך ושולח אנשים לבזבז את הכסף שלהם

Diableror

New member
לפני שאתה מגיב-תנשום עמוק

(ותהיה בטוח שזה בדיוק מה שאני עושה) א.עזוב את זה שמזה 4 חודשים קיטארו ת"א סגור,למה אתה באמת חושב שיש לי אינטרס לפרנס אותם? ב.הקומוניזם שלי דוגל בהשקעה בכלים שבהם אני משתמש.לדעתי,שימוש בבלוט לא שווה ערך לשימוש בקריסטל,ואם אפשר למצוא מטוטלת מעוצבת במחיר סביר-אז למה לא? ג.רוצה לפתח אנטי חיובי? גש לפורום "אומנות שימושית" או "אומנות שימושית למתחילים" או"אומנות שימושית-חברתי"(בעצם..לשם עדיף שלא) Diableror

ToryMaster

New member
המ

בעיקרון כן, נדמה לי, אני לא רואה מניעה. אבל חשוב שהיא תהיה סימטרית ומאוזנת.

RainBird

New member
פעם עשיתי מטוטלת מחוט מהבגד שלי וסתם אבן. הכל עובד. והנה מאמר.

EvilFlame

New member
העם אפשר להשתמש במגן דוד?

בתור מטוטלת? אני חושב שאפשר אבל אני רוצה לדעת מה דעתכם..

למעלה