מטבח חדש

mica35

New member
מטבח חדש

אנחנו מתכננים מטבח חדש,ודי יודעים מה אנחנו רוצים מבחינת העיצוב. בנתיים היינו במטבחי זיו שהציעו לנו הצעה מאוד נחמדה ובמחיר מאוד סביר (כ20000 במקום 30000יש להם מבצע של חבר). מהם הייתרונות והחסרונות בין חברה לנגר? ומה זה MDF והאם הוא טוב. וחוץ מזה חשבנו לעשות מטבח שמנת אם שיש אבן קיסר בכתום או ירוק בהיר. במחשבה שיהיה צבע במטבח מצד אחד ומצד שני לא נורא (יחסית) להחליף שיש עוד5 שנים. האם אנחנו צודקים שזה לא נורא?

alonaski

New member
MDF זה לא ממש עץ לפי מיטב הבנתי...

זו מין עיסה כזאת כמו סיבית. זה אחד החומרים הזולים ביותר שמחליפים עץ ובטח אל לכם לקנות מטבח מהחומר הזה!!! מטבח חייב להיות מינימום רמה של עץ סנדביץ'! אבל אני רק "משפצת מתחילה" עדיף שיענו לך על זה מומחים ממני. יכולה רק להגיד לך שאני הלכתי לנגר והזמנתי מטבח סטאנדרטי ואני מאוד מצטערת על זה היום וחושבת שהיה עדיף וריווחי יותר להתקין מטבח של חברה! כזה שראיתי בתצוגה ואהבתי!
אחה הנקודות שציינתי לעצמי שלא משתלם לעשות אצל נגר היא - שלא יכולתי ממש לדעת איך זה יראה כשזה יהיה גמור! וכשזה נהיה גמור - זה היה אכזבה די גדולה
... אם הייתי יכולה לבטל אותו ולבנות מטבח חדש, הייתי בפירוש הולכת לחברה ובוחרת משהו שמוצא-חן בעיני מתצוגה! אין כמו מראה עינים!!

0 אור 0

New member
הארונות לא אבל הדלתות כן

לנו יש מטבח עם דלתות MDF, פורניר אגוז, כשהארונות עצמם מסנדביץ = בערך 15 שנים, והוא במצב מצויין. אגב, עשינו אותו אצל נגר ממש זול - מבחינת העיצוב, קיבלנו בדיוק מה שרצינו כי דאגנו לקבל שרטוטים על הכל. מה שחסר אצל נגרים מהסוג של זה שעשינו אצלו - זה כל מיני אביזרים מיוחדים וגימורים מיוחדים שיש לחברות, ואם את מעוניינת בכאלו אז תתאכזבי מהנגר. היתרון שראינו אז לנגר חוץ מהכסף, היה היכולת שלו להתאים עצמו למגבלות המטבח - יש לנו מטבח מאד קטן, וכשהלכנו לחברות וישבנו עם המעצבים, תמיד יצא שהעיצוב שהציעו לנו התפשר על כמה פינות לא פרקטיות בגלל הצורך להתאים ליחידות סטנדרטיות שיש להם, ואצל הנגר לא היתה שום בעיה , להקטין קצת את המגירות, ולבנות מגירות בקבוקים צרות מהמקובל ככה שהתאפשר לנו להכניס גם מדיח צר.

hadas242

New member
נגר

מהו מחיר סביר של מטבח 6 מטר מעץ סנדביץ/סיבית וכדו'... האם אפשר לקבל את הפרטים של הנגר שלך( במידה ואכן היה זול) תודה

0 אור 0

New member
הנגר שלי

ממש כבר אין לי קשר עם הנגר שעשה לי לפני 15 שנה את המטבח - ויש לי עכשיו נגר פרטי משלי בבית (בן זוגי היקר שבדיוק עכשיו סיים את עבודתו בנגריה, אבל יסיים את העבודות הפרטיות שלנו הביתה, אם הוא חפץ בחיים ארוכים) בכל אופן מחיר למטבח סנדביץ 6 מטר יכול להתחיל מ 6500 ש"ח ומעלה (תלוי באביזרים, סוג הדלתות וכו'). על סיבית אני לא ממליצה בכלל למטבח - אחרי זמן קצר ביותר זה מתנפח מהלחות ונרקב. אם את מהדרום, אני יכולה לקשר אותך לנגב-ארט. הם עושים בעיקר עבודות איכותיות בעץ, אבל יש להם גם נגריה שעושה עבודות פשוטות יותר אם זה באיזור.

® רן

New member
למה את מדברת שטויות

תרימי טלפון לכל חברת מטבחים - רגבה, סמל, דקור - מי שבא לך. בכולם מוכרים ארונות מטבח מסנדוויץ עם דלתות מ MDF. ה MDF יכול להיות צבוע בתנור או מחופה בפורמאיקה או בפורניר, אבל בכל מקרה זה החומר הנפוץ ומקובל ביותר לדלתות מטבח היום.

alonaski

New member
אני מדברת שטויות - כי אני יכולה!

ולמה אתה - קורא שטויות????!!!!!
וחוצמיזה... אף אחד שקוראים לו - "אני" לא הזכיר דלתות! אמרתי שלא נראה לי נכון שארונות מטבח יהיו עשויים מהחומר הזה! לפי מה שהבנתי עד היום במגעי עם נגרים בעינייני מטבחים ושאר ריהוט... גוף הרהיט הוא זה שחשוב! את הדלתות מצידי אפשר לעשות גם מקרטון ביצוע או תבנית ביצים
זה כבר החלק השולי...

מ.ד.פ אינו סיבית לחלוטין, המ.ד.פ

משמש כבסיס לדלתות המחופות פורמייקה או פורניר, משום שהוא ישר, עמיד, חזק, ה-מ.ד.פ עשוי מעץ גרוס מעורבב עם דבק, הוא חף מהבעיות של עץ מבחינת עיוותים. המ.ד.פ משמש גם כחומר נוח לשמש כבסיס לצביעה של צבעים אטומים, או כבסיס לצביעה מיוחדת או חריטות. ה-מ.ד.פ הוא חומר יקר וכבד (מבחינת המשקל) ואין שום השוואה בינו לבין הסיבית המחופה מלמין הנחשב לחומר הנחות והזול ביותר. אני חושבת, שמטבח בגוון שמנת (גוון עם הסכמה אוניברסלית) בשילוב עם שיש שייתן לו מראה מעניין, דינמי וחי - הוא החלטה שדורשת תעוזה ובמרבית המקרים אנשים, שהחליטו להעיז לא הצטערו על החלטתם. גוון השמנת יודגש ע"י גוון השיש ויקבל חיות. יום נפלא...

mica35

New member
החלפת אבן קיסר

האם להחליף אבן קיסר עוד כנגיד 5 שנים היא ראלית או שזה כרוך בהמון עלויות נוספות מעבר למחיר האבן

החלפת שיש כהצהרת כוונות עוד 5

שנים אפשרית, אלא שהמציאות אחרת והניסיון מלמד מה שנכנס לבית נשאר בבית, אין זמני, ולכן אני מאמינה בעשייה בפעם אחת בצורה טובה. המטבחים היום בנויים בצורה של יחידות, השיש מונח על המטבח ולא מודבק, כאשר משקלו בעיקר מונע ממנו תזוזה. אולם ברצוני לסייג - השיש הוא פריט יקר, החלפת השיש מביאה להחלפת הכיור מוצר העולה מעל 1000 ש"ח ולעתים גם הברז. אני עדיין מחזיקה בדעה, ששיש עם נוכחות וקונטרס לצבע המטבח מוסיף ואינו גורע בהשוואה למטבחים לאנשים "זהירים", צריך תעוזה לקבלת ההחלטה אולם אלא שקיבלו החלטה מסוג זה לרוב אהבו את התוצאה. לגבי גווני מטבח מתלכלכים, השמנת מתנקה בדיוק כמו מטבח בכל גוון אחר, יש צורך לשמור על ניקיון המטבח בלי קשר לצבעו, מטבח מבולגן ומלוכלך נראה לא טוב ושילובי צבעים מעניינים לא יעזרו (מצטערת, עקרת הבית התפרצה). יום נפלא...

גוון שמנת מדגיש לכלוך

רואים נפלא כל נגיעת אצבע מלוכלכת של ילדים וכל לכלוך אחר.

R o n D

New member
כללי אצבע

אם היחידות סטנדרטיות, עדיף חברה. אם יש לכם דברים מיוחדים (עמודים, פינות לא ישרות וכיו"ב) אז עדיף לפי הזמנה. למיטב ידעתי MDF בעייתי מבחינת הצירים כי הברגים לא מחזיקים בו טוב. אחרת זה חומר מאד חזק ויחסית זול לחוזק שלו וקל לצפות אותו בכל דבר.

33נמי

New member
אני הזמנתי לפני שבוע מטבח

ממטבחי זיו (סנדויץ+פורמיקה). 6 מטר +- למעלה ולמטה, עלה לי 12000 שקל ושיש 4000 וכנראה במקום קרמיקה אעשה גם שיש (על הקיר) עוד 4000 שקל (יש לי שריטה, מה לעשות!?) בחרתי גוון שמנת בשילוב נירוסטה עם שיש בהיר "חולי" (מהמילה חול). אין לי סבלנות לחכות לראות איך יצא.....

למעלה