מטבחי Aran מאיטליה

מטבחי Aran מאיטליה

נתקלנו בחנות של מטבחי Aran שמיובאים מאיטליה. החנות ב-Design Center (מול קניון איילון). המטבחים נראים טוב והמחיר עוד יותר. הבעיה היא שלא שמענו קודם על החברה הזו ואנו חוששים שהמטבחים נראים טוב אבל לא יחזיקו (עד כמה שאני יודע לשפוט הם עושים עבודה טובה, אבל קשה לדעת בדברים האלה). אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר. תודה, עידו.

הייתי 6 שעות בדיזיין סנטר...

את החברה הזאת לא הכרתי, וקצת מבלבל, שיש אגמי, ארן (מירה ארן . ליתר דיוק). המוצרים שלהם די טובים...שרות לא ממש קיבלתי, לכן איכות מול מחיר לא יכולתי לבדוק...אם אתם כבר שם, עם תכנית, כדאי לתת את התכנית לכמה חברות מטבחים, להשוות מחירים... בקיצור: הפרזולים מתקדמים, לא מילה אחרונה, אבל טוב. יש הרבה דלתות דמוי עץ, אבל יש גם עץ מסיבי. כמו ברוב מטבחי יבוא - בפנים אין פורמיקה לבנה, מבריקה, אלא גוון הפנים מותאם לגוון הדלתות. הפתרונות שמציים, בסדר, אבל גם כן, לא מילה אחרונה, בתחום. מכל החברות, ויש במאת טובים, הכי מחושב, זה של מבית אגמי, ורק עכשיו גיליתי, שהם מביאים את הארונות היפיפיות עם דלתות הזזה, של תלי עליונה...זה לא מקרי, כי בשתי המקומות הפרטים מאוד מסודרים, רואים שהשקיעו רבות בתכנון המוצרים... ביקשתי צילומים, אסרוק מחר כמה, כדי להסביר יותר...

גלית2002

New member
אם מדובר ב"מירה ארן"../images/Emo20.gif

אז אני מכירה אותם. פעם היה להם סניף ב"צ´ק פוסט" חיפה וקנינו שם לפני 6 שנים מטבח מהתצוגה. זה היה באמת זול מאוד, יפה והשירות היה בסדר גמור. אני ממליצה בחום. ביי. גלית.

גלית2002

New member
כן. כן. כן. לך על זה../images/Emo140.gif

למרות שקנינו מטבח מתצוגה בחצי מחיר, קיבלנו שרות כמו גדולים. הכל היה בסדר גמור. לא מזמן החלפנו דירה, ולצערי, מישהו אחר נהנה מהמטבח הזה. אם אני אמצא תמונה, אני אסרוק. ביי. גלית.

למעלה