מטאפורה

מולוקו

New member
מטאפורה

לשדירת עצים דימתך , שדירה סבוכת עצים עתיקים שבלילות היו נוגעים אמיריהן בשמיים , נעלמים בתוך החושך , בנשוב הרוח היו הכוככבים מנצנצים בין הענפים כנורות ניאון , בימים היו מצילין על השידרה אבל למעלה בעלווה הרעננה , היו הציפורים מתקוטטים ורבים בקולי קולות ובסיגנון מיוחד. שני אגמים כחולים עמוקים כתהום שקופים כמו זכוכית , מבחוץ נראו להקות דגיגים חותרים במרץ בקרקעית האגם , למים היה טעם מיוחד. מעל אמירי העצים שטה אדווה בהירה , ממנה נשתרגו נוצות לבנות , שקופות בכל מיני צורות ברקע שמיים כחולים זרועי כפתורים בהירים.

ריקי די

New member
עונות

אני רק זכר אחרון לסתיו שנולד לפני שנים, מכופפת עצים לרוח חותכת גבעולים דקים חסרי כח. ואצלך אני מלטפת זכרונות אביב, צונחת לתוכך שותלת זרעים חדשים וממתינה לקולות השמחה אל הגשם שלי והאור שלך.

מולוקו

New member
גשם

ואני רק ענף קטן בסוף עץ האבולוציה , עוקר הרים וטוחנם זה בזה , תלטפי אותי בבקשה מכופפת עצים , בואי כנסי מתחת לשמיכה , חותכת גבעולים. נמתין יחד לאור ולגשם הראשוןץ

odo13z

New member
ואת לי....../images/Emo66.gif

ואת לי.... שתי עיניים כחולות ענקיות... בפניה של ילדה עם צמה ... וג'ינג'ים.... מחייכת במבוכה... משפילה מבט.... חוששת לשמוח בקול.... כאילו....אשמה לא ממהרת לקחת לא בטוחה שמגיע.... שותקת... אוהבת... עושה הצגות....מתיפייפת.... חושקת....בשקט...

מולוקו

New member
מערבולת

שחרחורת קראתי לה , זכה כמי נהר צלול רכה כחומר בידיי שחרחורת קראתי לה . עיניה שקדים שחורות פחם שיערה ארוך וקטיפתי שדיה שני אשכולות נוטרת הכרמים , לי את אהבה מבוייתת ריח בשמייך כריח הדרים צוף עטרתך דבש לחיכי מערבולת של תשוקה אישית.

ריקי די

New member
טעם הדבש

אכלתי מפריו כטעם הדבש בשפתיי מתוק, מתוק נמסך בדמי עם התשוקה. אגלי כמיהותיו נוטפים על גופי. עת מגע התנפצות נחווה בין רגעי השתיקות, בשעות ארוכות בין חלומות ליקיצה.

מולוקו

New member
פרי גן עדן

פיתה הנחש את האישה והאישה את אישה , לאכול מפרי הגן בסך הכל תפוח בדבש. עניין של יום ביומו לאנשים מן הישוב ללא פיתוי ובלי נחש לאכול תפוח בדבש. אז מה מצא הנחש לפתות את האישה , והיא את אישה בשל חצי תפוח בדבש ?

למעלה