מחשב של msi

מחשב של msi

היי ראיתי מחשב של msi שנראה לי אחלה ונח מבחינת מה שאני צריכה... מישהו יודע משהו על המחשבים שלהם? איך הם וכו'? כמו כן מצורף מפרט אשמח שתחוו דעה- http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315 תודה רבה

kobi 23

New member
שאלה שנשאלה לא פעם

במילה אחת פשוטה, לא !!!!! עדיף להתרחק מהמחשבים שלהם. תריצי חיפוש בפורום ותראי את התגובות עליו. המחיר אמנם זול (כבר לא משמעותי) וזה לא סתם ככה.

באמת?!

אוףף כבר חשבתי לקנות אותו כי יש לוח מספרים בצד:) מה רע בו כל כך?

ל-kobi

הקטע הוא שזה אותם רכיבים מבחינת מפרט כמו מחשבים מתוצרת טובה יותר כמו טושיבה או Hp בגלל זה אני לא מבינהמה יכול להיות גרוע כל כך

kobi 23

New member
ובכן

דבר ראשון את יכולה למצוא עוד מחשבים עם מספרים בצד. למרות שאם את שואלת אותי זה מיותר מאוד.גם בלעדייהם את תסתדרי מצויין.תתרגלי מהר מאוד (גם אני כמוך) אני אתחיל בהמלצה כללית. מחשבים ניידים הם מחשבים שהרבה הרבה יותר רגישים לתקלות מאשר מחשבים נייחים. לכן רצוי לרכוש מחשב נייד מחברה שעוסקת בכך לא מאתמול עכשיו יש הרבה סיבות למה לא MSI ,נתחיל במארז המארז שלהם פשוט מאוד בלשון כמעטה. איכות הרכבת החלקים על הפנים ,חבר שלי פתח מחשב שלהם ואמר שזה נראה כמו פורייקט גמר של מגמת מסגרות בבי"ס תיכון. ריתוכים והרכבה לא אייכותית. המקלדת לפי מה שהבנתי גם לא הכי איכותית והכפתורים נוטים לצאת מהמקום המארז הוא חלק חשוב ביותר במחשב נייד (האמת שגם בנייח)שכן הוא חייב אורור טוב שלא יתחמם. נעבור לחומרה עצמה ,עד כמה שידוע לי החלק היחיד שלא של MSI הוא ההארד דיסק , ואולי גם הכונן האופטי. את ההארד הם לוקחים מטושיבה או מפוג'יטסו שזה נחמד אבל לא מספיק. את לוחות האם של המחשבים ניידים הם מייצרים והם לא מספיק וותיקים בתחום מחשבים הניידים כדי לדעת לעשות את זה טוב. יש לציין שהם מייצרים לוחות אם למחשבים נייחים ובזה הם יותר טובים אך עדיין מאוד בינוניים.ביחס לשאר השוק. סיבה שלישית ואחרונה,היבואן/משווק שנותן לך את השירות והאחריות הינו "אייבורי". חברה שידוע "בשירות המעולה והיחס אישי החם" שהיא נותנת לקהל לקוחותיה. אני ציני כמובן בעניין זה. אני באמת ממליץ לך בחום לוותר על המחשב הזה ולרכוש נייד מחברה שקצת יותר זמן בתחום זה. דל-חברה שאני מאוד אוהב באופן אישי עם מחירים סבירים.

kobi 23

New member
נ.ב

את מוזמנת תמיד להמתין להמלצות של המומחים פה. אך אני דיי בטוח שדעתם תהיה דומה לשלי.

kobi 23

New member
לא כ"כ מכיר למען האמת

ה HP נחמדים מאוד אך יחד עם זאת שמעתי שנקודת התורפה של הHP PAVILION זה התחממות. אני ממליץ על המחשבים של דל.שלא שמעתי על הרבה בעיות איתם. אני כרגע לא זוכר איפה אבל יש מקום שמתמחה בדל. שאני אזכר אני אשים קישר

kobi 23

New member
חשוב מאוד,שמתי לב רק עכשיו

המחשב הזה של HP כבד !!! בכוונה הם לא רשמו שם משקל אם את מתכננת לשאת אותו הרבה. זה מחשב עם יותר מ3 ק"ג אל תקחי יותר מ2.5 ק"ג. להסתובב עם 3 קילו על הגב זה ממש הרבה. הסתכלתי באתר של נוטבוק קלאב (תודה ROYBO) ומצאתי כמה דגמים אך כולם שוקלים 2.8 שזה גם לא מעט. תאמרי אם סוגיית המשקל קריטית לגביך. מצאתי שם דגם מאוד מעניין ששוקל 2.4.אך הוא קצת יקר מהHP שהראת. http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Latitude+D531.htm אמנם אין לו מפרט חזק כמו של הHP אך הוא הרבה יותר נייד. בנוסף הוא מהסדרה ה"עיסקית" של דל , מה שאומר ניידות ועמידות פיזית גבוהה יותר

RoyBO

New member
מחזק...

Latitude D531 נחשב לדגם מוצלח ביותר, שילוב של חומרה טובה במחיר נמוך יחסית לסדרה העסקית המעולה של DELL. דגם חדש יחסית בארץ.

bar666xp

New member
א. היבואן אייבורי!

ב. רמת הבניה של MSI היא לא מבין הטובות ביותר לדעתי האישית בכל אופן. ג. תעשי חיפוש על אייבורי ועל ניידי MSI. לומר לך אל תיגעי אני לא יגיד אבל אני גם לא ימליץ על מוצר שאני ממש אבל ממש לא מאמין בו... אייבורי הספיקה לי רכישה אחת האיבורי כדי לדעת שכף רגלי כניראה לא תדרוך שם יותר. בקיצור שלא כמו בשולחני בנייד למוטג יש משקל לא קטן... כשאת רוכשת לנובו, פג'טסו-סיאמנס, טושיבה וכו' את יודעת שיש באמת אבא למחשב שלך את יודעת כי הניסיון שלהם בבניית ותיכנון מחשבים ניידים הוא של שנים וכי מדובר במחשבים בעלי שם. LG מפתיע אותי שעוד לא התחילו להראות את יכולתם האמיתית כמו שהם עשו בכל תחום אחר שידם בו בניידים עוד לא. HP לפי השמועות רמת השירות עבר שינוי של 180 מעלות בארץ, עוד לא יצא לי להתנסות באופן אישי אבל אני מאמין כי יש שינוי אם לא של 180 מעולות אז לפחות כיום השירות הוא טוב. לנובו איך לומר זאת ה3000 זה לא הTHINKPAD אני לא יודע מה צופן העתיד אבל נכון להיום סדרות הTHINKPAD הן בין המובילות במיוחד בארץ {יתרון העמידות הפיזית שאין דומה לה}... לנובו 3000 יותר דומים לסיגנון הדל ובפעמים שבדקתי יותר יקרים {אבל מומלץ לבדוק לבד}... עוד יתרון של לנובו זה רמת שירות מעולה {ברור שתמיד יש לקוחות לא מרוצים לכל החברות} ויותר קל יהיה לומר איפה לא תקבלי שירות מאשר איפה כן כמעט בכל מדינות העולם. אז לסיכום את משלמת יותר כן, את מקבלת יותר כן... כי בנייד איכות הגימור, הפלסטיקה ואפילו איזה כונן CD/DVD יש בו זה יכול להיות הבדלים של שמיים וארץ וזה עוד בלי להזכיר מה הסבירות של נזק לפלסטיקה ו/או למחשב במקרה של מפגש קל ומקרי עם איזה קיר.

ali052

New member
לגבי השירות של HP....

אכן יש שיפור לטובה בצורת השירות והיחס שלהם ..... מדבר לגבי המעבדה בת''א.....לא יודע מה לגבי השאר....

ali052

New member
בוודאי....

אני מכיר בת''א...אבל יש גם ביהוד ובירושלים...

Jan22

New member
כמה שרשורים עשינו על הנושא הזה

יאיר ,אולי כדאי לשים איזה קישור מהבהב בראש העמוד של הפורום MSI W-A-R-N-I-N-G-! . בקצרה : 1)עמידות מארז - נמוכה. 2)הנדסת אנוש של החומרה בתוך המארז + ההלחמה. 3)מקלדת לא חזקה ,הלחיצה בכפתור (פיסית) פשוט משדרת חוסר השקעה. 4)אחריות - וכאן הבעיה העיקרית - אייבורי. יש להם שם מאוד גרוע גם במכירות (של חלקים לא אמינים) וגם בשירות (לא תקין). *מעבר לזה ,חיפוש מתקדם יביא לך הרבה אינפורמציה.

למעלה