ובכן
דבר ראשון את יכולה למצוא עוד מחשבים עם מספרים בצד. למרות שאם את שואלת אותי זה מיותר מאוד.גם בלעדייהם את תסתדרי מצויין.תתרגלי מהר מאוד (גם אני כמוך) אני אתחיל בהמלצה כללית. מחשבים ניידים הם מחשבים שהרבה הרבה יותר רגישים לתקלות מאשר מחשבים נייחים. לכן רצוי לרכוש מחשב נייד מחברה שעוסקת בכך לא מאתמול עכשיו יש הרבה סיבות למה לא MSI ,נתחיל במארז המארז שלהם פשוט מאוד בלשון כמעטה. איכות הרכבת החלקים על הפנים ,חבר שלי פתח מחשב שלהם ואמר שזה נראה כמו פורייקט גמר של מגמת מסגרות בבי"ס תיכון. ריתוכים והרכבה לא אייכותית. המקלדת לפי מה שהבנתי גם לא הכי איכותית והכפתורים נוטים לצאת מהמקום המארז הוא חלק חשוב ביותר במחשב נייד (האמת שגם בנייח)שכן הוא חייב אורור טוב שלא יתחמם. נעבור לחומרה עצמה ,עד כמה שידוע לי החלק היחיד שלא של MSI הוא ההארד דיסק , ואולי גם הכונן האופטי. את ההארד הם לוקחים מטושיבה או מפוג'יטסו שזה נחמד אבל לא מספיק. את לוחות האם של המחשבים ניידים הם מייצרים והם לא מספיק וותיקים בתחום מחשבים הניידים כדי לדעת לעשות את זה טוב. יש לציין שהם מייצרים לוחות אם למחשבים נייחים ובזה הם יותר טובים אך עדיין מאוד בינוניים.ביחס לשאר השוק. סיבה שלישית ואחרונה,היבואן/משווק שנותן לך את השירות והאחריות הינו "אייבורי". חברה שידוע "בשירות המעולה והיחס אישי החם" שהיא נותנת לקהל לקוחותיה. אני ציני כמובן בעניין זה. אני באמת ממליץ לך בחום לוותר על המחשב הזה ולרכוש נייד מחברה שקצת יותר זמן בתחום זה. דל-חברה שאני מאוד אוהב באופן אישי עם מחירים סבירים.