מחשב נייד לאוניברסיטה - עזרה

lunaluna1

New member
מחשב נייד לאוניברסיטה - עזרה

שלום לכולם! אני צריך עזרה. אני משתמש המון במחשב, אבל לא נייד, אז אין לי כמעט ידע בזה. אני רוצה לקנות מחשב נייד טוב ללימודי האוניברסיטה, שיהיה בו כמובן תקשורת אלחוטית (לחיבור לאינטרנט) ודברים בסיסים ואולי אפילו צורב (אבל זאת קצת מותרות) ועוד... אני לא צריך מחשב על (גם לא בתקציב שלי), ואני לא אצטרך להפעיל בו שלושה פוטושופים פתוחים ולצפות שזה ישאר באותה המהירות... :). זה לא מחשב לעיצוב גרפי.. בכל זאת, אני רוצה מחשב מהיר (הרגיל שלי הוא 1GB זיכרון ו-3Gh מעבד, אבל אני מניח שאני לא צריך כזה דבר (בטח לא בתקציב שלי) בנייד). זה בעיקר ישמש אותי לאינטרנט, וורד, אקסל וכדומה... כך שהדרישות הרבה יותר נמוכות, אך עדיין חשוב לי שירוץ טוב. מה אתם ממליצים לקנות? איזה דגם? איזו מהירות? יש לכם מקום טוב ולא יקר שאתם ממליצים לקנות שם? כמה זה בערך יעלה? (אני מניח שהתקציב בערך הוא 4500-6000). תודה לכם.

Mיקי_

New member
אני הולכת לקנות פוג'יטסו M7440G

לטעמי הם המחשב הכי טוב לסטודנטים בתקציב הזה, פשוט כי הוא נותן הכי הרבה במשקל נוח להסתובבות בהכי מעט
בטווח המחיר הנ"ל. מציעה לך בכל מקרה לבדוק בזאפ. הנה המחשב שאני בחרתי מהחנות שאני ככל הנראה עד וודאי אקנה ממנה:

מחשב די סביר

רק הייתי הולך סוללה קצת יותר חזקה אם ניתן ומנסה שלא להפיל אותו (אין ל-AMILO את העמידות של IBM או DELL למשל).

Mיקי_

New member
מבחינת עמידות מהסקר שערכתי

השילדה היא שניה מבחינת עימדות אחרי IBM והטיטניום שלהם... HP למשל מאד לא ניידים ממה שסיפרו לי פשוט כי המסגרות שלהם גם פלסטיקיות וגם לא ממש עמידות. דל לא בדקתי כי זה לא מחשב ששמעתי עליו טובות.

Chihuahua

New member
הם מספר 2 כי הם מציפים את השוק

במחירים מצחיקים, ולא בגלל האיכות שלהם.

יש להם מחשבים באיכות טובה

חלק מהסדרות שלהם הם איכותיות מאוד והם בצדק בפסגת המחשוב הנייד.

Y. Welis

New member
המחירים שלהם לא כאלה נמוכים

ובטח לא כאן. דווקא IBM ירדו בצורה דראסטית בשנה האחרונה, עם יציאת המעבדים החדשים של סידרת פנטיום M (היום מחשב עם 1.4 זול ב-1500 ש"ח בממוצע מבקיץ שעבר, כשהם רק נכנסו לשוק). בשנה הבאה נראה עוד ירידה כשיכנסו ה-M כפולי הליבה ('דותן').

בהחלט בגלל האיכות

לפי מה שאתה אומר אז גם פוג'יטסו סימנס (לצורך העניין) היתה צריכה להיות בין המובילים במכירות שהם יותר זולים מדל.

את אולי מדברת על השלדה של LIFEBOOK

השלדה של האמילו פחות חזקה מה-LIFEBOOK או מה-LATITUDE של DELL או מהשלדות של IBM.

Mיקי_

New member
אני יודעת שזה לא טיטניום

זו סגסוגת מתכת (ששכחתי את שמה המדויק) ולא פלסטיק כמו HP. LG וDELL כאמור אין לי מידע מדוייק.

point2i

New member
בצילום הוא בהחלט מרשים ../images/Emo45.gif

מקווה שהוא אכן טוב כמו שהוא נראה ! בלי נימה של ציניות

Ixion

New member
המממ תשקלי את אלה:

אם את יכולה למתוח טיפה את התקציב, זה מחשב מעולה: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1093&p=0 ------------ אם את לא, אולי את זה: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1738&p=0 את חייבת אבל לשדרג את הזכרון שלו ל512 (תוסיפי למחיר 450 שקל..) המממ תבדקי גם את סוג הסוללה. --------------

Mיקי_

New member
הזול יותר לא הצעה טובה בעיני

גם רק 40GB, גם רק 256MB גם 1.6 וגם שוקל 2.9 (כמעט 3 קילו) איך זו הצעה טובה יותר מהפוג'יטסו לא ברור לי, זה נותן פחות ביותר כסף... כמו שאמרתי כרגע בעיני הפוג'יטסו ההצעה הכי משתלמת בשוק.

ctiam

New member
לאופציה הראשונה יש מפרט...

יוצא מן הכלל, יש לעוד מישהו דיע האם הוא כדאי?

lunaluna1

New member
מה זה נחשב משקל טוב?

אני רוצה משהו שיהיה קל להסתובב איתו באוניברסיטה...

למעלה