מחשב נייד לאוניברסיטה - עזרה
שלום לכולם! אני צריך עזרה. אני משתמש המון במחשב, אבל לא נייד, אז אין לי כמעט ידע בזה. אני רוצה לקנות מחשב נייד טוב ללימודי האוניברסיטה, שיהיה בו כמובן תקשורת אלחוטית (לחיבור לאינטרנט) ודברים בסיסים ואולי אפילו צורב (אבל זאת קצת מותרות) ועוד... אני לא צריך מחשב על (גם לא בתקציב שלי), ואני לא אצטרך להפעיל בו שלושה פוטושופים פתוחים ולצפות שזה ישאר באותה המהירות...
. זה לא מחשב לעיצוב גרפי.. בכל זאת, אני רוצה מחשב מהיר (הרגיל שלי הוא 1GB זיכרון ו-3Gh מעבד, אבל אני מניח שאני לא צריך כזה דבר (בטח לא בתקציב שלי) בנייד). זה בעיקר ישמש אותי לאינטרנט, וורד, אקסל וכדומה... כך שהדרישות הרבה יותר נמוכות, אך עדיין חשוב לי שירוץ טוב. מה אתם ממליצים לקנות? איזה דגם? איזו מהירות? יש לכם מקום טוב ולא יקר שאתם ממליצים לקנות שם? כמה זה בערך יעלה? (אני מניח שהתקציב בערך הוא 4500-6000). תודה לכם.
שלום לכולם! אני צריך עזרה. אני משתמש המון במחשב, אבל לא נייד, אז אין לי כמעט ידע בזה. אני רוצה לקנות מחשב נייד טוב ללימודי האוניברסיטה, שיהיה בו כמובן תקשורת אלחוטית (לחיבור לאינטרנט) ודברים בסיסים ואולי אפילו צורב (אבל זאת קצת מותרות) ועוד... אני לא צריך מחשב על (גם לא בתקציב שלי), ואני לא אצטרך להפעיל בו שלושה פוטושופים פתוחים ולצפות שזה ישאר באותה המהירות...