מחשב נייד לאוניברסיטה - עזרה

Ixion

New member
משקל טוב הוא "כמה שפחות".

אני מאמין ש2 קילו ומטה זה בסדר גמור. מתחת ל1.5 זה מעולה. ...2.5 קילו ומעלה זה כבד מתחיל להיות כבד.

hareld

New member
קנייה מרוכזת --->

גם אני מחפש מחשב נוח, עמיד וכו' ללימודים. יחד עם חבריי אנחנו מארגנים קנייה מרוכזת של מחשבים, כנראה מחשבי IBM במחירים טובים והטבות שונות. מי שרוצה להצטרף מוזמן לשלוח לי הודעה אישית. אגב, אנחנו כנראה סוגרים את העסקה לקראת סוף שבוע הבא.. .:)

Mיקי_

New member
אין מצב שאם סוגרים שבוע הבא

זה יגיע לך עד הלימודים (30 באוק')

hareld

New member
בסדר, אז שבוע-שבועיים אחריי...

יש לי עוד 4 וחצי שנים... :)

prussak

New member
רק IBM

שלום חבר יקר בתור סטודנט שמתחיל את שנתו השנייה בפקולטה למשפטים, שבילה את השנה הראשונה שלו צמוד מאוד למחשב הנייד שלו אני ממליץ לך בחום רב על IBM. נכון שהם לא הכי יפים בשוק וכבר שנים ש- IBM לא שינו את המראה המרובע משהו והצבע השחור, אבל לא יעזור כלום, המחשב הזה יחזיק לך שנים!!!! חוץ מזה הביצועים מעולים, מסך גדול וברור מאוד, והכי חשוב, אחריות בינלאומית לשנה (שגם ניתן להאריך ל- 3 שנים בתוספת תשלום). מניסיון אני אומר לך הנדסת האנוש שלו מעולה - חבר שלי, בעל מחשב זהה לשלי, שפך על המשחב שלו קולה ישר על המקלדת. שום דבר לא קרה ובהטייה קלה של המחשב הקולה נשפכה החוצה באלגנטיות. המחשב מתפקד נהדר עדיין. זו רק דוגמא קטנה לשבחי ההלל שיש לי על המחשב הנהדר הזה. אני קניתי את המודל R-50E, שהוא עם תקשורת אלחוטית, מעבד 1.5 סנטרינו של אינטל, HD של 40 ג'יגה וזיכרון של 256MB. בדיעבד הייתי קונה את הדגם עם יותר זיכרון היות ובכל מקרה אני מתכוון להרחיב לו את הזיכרון כעת. המחיר - במחירה פומבית באינטרנט - 5000 ש"ח. ואני מכיר אנשים שהשיגו גם בפחות. מומלץ בחום. ובהצלחה בלימודים גמר חתימה טובה אסף

יש לך בדיוק כמו שלי:)

מחשב מדהים!! אני גם סטודנטית, ולעוד חברה שלי יש כזה. הוא חטף כבר כמה חבטות, ועדיין מעולה... צדק מי שאמר לי "IBM הולכים על אמינות, ולא על יופי..." זה ממש מוכיח את עצמו
יש במחשבי IBM הרבה דברים שאין בחל מהמחשבים אחרים, שדואגים לשמור לך על המחשב לאורך זמן... המלצה שלי: רק IBM. הם יחסית סוסי עבודה.. לדעתי (בתור סטודנטית למדמ"ח, שהמחשב דלוק אצלי המון שעות ביום, ומלא תוכנות ועבודות).

Ixion

New member
סדרת X של IBM היא קלה במיוחד..

אפשר בעצם להגיד שלכל חברה יש את המחשבים הקלים יותר שלה. אני מאמין שהמחשבים הכי קלים נמצאים אצל סוני ופוג'יטסו דווקא.

Y. Welis

New member
אני ממליץ לעבור ממחשב ישן, ששוקל

5 קילו ('מייקרון' פנטיום 1 233 מגהרץ) לחדש. הכל נראה אז קל יותר... אגב ל-IBM יש פיצ'ר אחד נהדר: מנורה קטנה בראש המסך. אידיאלית להקלדות ליליות.

Mיקי_

New member
נכון, אני כותבת עכשיו הודות למנורה

הזו על הT42 המקסים של בן זוגי.. עוד פטנט מופלא הוא חור ניכוז נוזלים, אם נשפך משהו על המקלדת היבמ פשוט מוביל אותו הישר החוצה בלי להפוך את המחשב בלי בעיות... באמת דבר מופלא. את הפטנטים של הפוג'יטסו אני אכיר כשיהיה לי את המחשב.. בינתיים אני "מתמחה" ביבמ...

Mיקי_

New member
נ.ב. אני "עוברת" מהT42 הנ"ל

למחשב משלי כך שלא יהיה לי ה"עונג" להתנסות במחשב 5 קילו... ההפך אני עומדת לצערי לעלות במשקל (בכמה מאות גרמים אבל עדיין לעלות).

שמע,

גם אני פריק של IBM כבר שנים רבות, חברה מעולה בלי שום ספק. אבל אין לזלזל ביצרנים אחרים שמציעים ניידים מעולים במחירים סבירים. IBM הם בין היקרים בשוק ולא כל אחד יכול להרשות לעצמו נייד חזק תוצרת IBM, לעומת זאת יצרנים אחרים מציעים ניידים עם מפרט יותר טוב לפעמים במחירים יותר זולים.

אבל...

השאלה היא כמה זמן יחזיקו מחשבים אחרים, וכמה זמן מחזיקים מחשבי איי.בי.אם?

שאת קונה IBM

את בין היתר משלמת על השם. DELL, HP, LG חברות מעולות בעלות שם עולמי גם כן אך יותר זולות.

למעלה