מחשב או חברים?

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

MICHL99

New member
אבל כל מי שכביכול חברה שלי

לא עושה ממש טוב כי כל אחת והבעיות שלה וכבר 200 שנה שלא יצאנו יחד כחברות איזה עצוב לי באמת והכי רע אין לי מה לעשות אוףףףף. והעצה של ללכת לבד גרועה ביותר

As היחידה

New member
ברוכה הבאה [?] ../images/Emo23.gif

לא ממש הבנתי לאיזו הודעה זה מתקשר. ועם דברת על עצמך.

MICHL99

New member
אני ממש לא יודעת איך זה הגיע ../images/Emo12.gif

אבל התכוונתי לזה שרשם שכייף לצאת ותלוי עם? תודה אני לא כל כך חדשה כי היתי וקצת נטשתי אבל עכשיו חזרתי אז ש ל ו ם לכוללללםםםםם

sh53

New member
אז אולי צריך להגדיל את מעגל החברות?

אולי את צריכה עוד כמה בנות לצידך?

MICHL99

New member
נכון מאוד אני גם חושבת

דבר ראשון אני לא יודעת איך דבר שני זה קשה גם זה חברות ילדות שאין עליהם אוףףףף אני לא יודעת אני רק יודעת שזה מאוד קשה שיש הרבה מתחים בינונו ואנחנו לא נהנות כל הזמן רק לעיתים ..... וזה בעסה.

sh53

New member
אני פותחת שרשור בנושא,עקבי אחריו../images/Emo8.gif

וונקי

New member
זה מאוד תולע

לאן יוצאים אם זה לצאת למעדון וכאלה אז אני מעדיפה להשאיר בית כי אני את שונאת את מקומות האלה אז הכול ענין של לאן יוצאים בדרך כלל אני מעיפדה לצאת מאשר להיות בית כי בית משמעם לי.

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo19.gif בעע

היו פעמים שלא היה לי כוח לצאת והעדפתי את המחשב... אבל בדרך כלל אני מעדיפה לצאת ולא להיות מול המחשב...

וואלה...

לא היו שם תלמידים חוץ מאיתנו... הייתי שם מטעם האוניברסיטה לראות משפטים... ראיתי רק של בחור אחד שרצח מישהי

ל י ס ו ש

New member
אמממ...

יש מקרים שבא לי להשאר בבית... ככה להתפנק מול המחשב... ויש מקרים שבא לי לצאת עם חברות.. אז זה תלוי........

Aussie Girl

New member
אני:

מחשב או חברים? יש חברים גם באינטרנט (ואתם בטח הכי יודעים את זה) אבל עדיין הייתי בוחרת בחברים, כמובן אם אלה חברים טובים שלי ולא סתם חברה' שאני לא יהנה איתם. וכבר יצא לי לבחור בין ה-2 וככל שאני זוכרת בחרתי בחברים. אבל לפעמים באמת רוצים להיות לבד במקום לצאת, אז לדעתי לא צריך לוותר ולהשאר לבד כי אז אם יוצאים בדרך כלל לא נהנים.

spirit noa

New member
אוךךךךךךך ../images/Emo163.gif

כן זה קרה לי וכמה פעמים.. והעדפתי להישאר בבית מול המחשב שלי, אבל אם החברות רוצות..... אז אני הולכת איתם, למרות שתמיד אני מעדיפה להישאר בבית מול המחשב..

למעלה