מחשבות.

Pixy led

New member
מחשבות.

... אז מה זה אומר עליי, בעצם? מאז ומעולם הרגשתי שזה סתם נחמד, שבמיטה הגבר יהיה קצת דומיננטי. שקצת "ישתלט", יתגרה. נמשכתי לזה, וזה היה "נורמלי", וזה היה הכל. רק המחשבה על אזיקים הביכה אותי, ומושגים כמו "BDSM" נראו לי שמילים ששייכות לאנשים רחוקים, כאלה שקיימים, אבל לא בעולם שלי. ואז, אפשר לומר, הכל התהפך כשהכרתי את החבר הנוכחי שלי. בהתחלה, כשהיינו עוד רק ידידים, הוא היה מספר לי ספורים מסמרי-שיער על האקסית שלו והחוויות שלהם בתחום ה-BDSM, ואני הרמתי גבה וחשבתי לעצמי שזה נשמע מעניין, אבל לא בשבילי. אלא שהבנתי שזה כנראה... כן בשבילי. לאט-לאט נפתחתי לעוד רעיונות חדשים, בלי לחץ, ובעיקר עם הרבה סקרנות. מצאתי בכניעה בטוי לצדדים שלי שעד עכשיו היו פשוט "שם", אבל "בלתי מנוצלים". לא ניסיתי עדיין הרבה, כמובן... רק כמה חודשים שאני בכלל מתעניינת בנושא. אבל כבר הרגשתי שאיכשהו, נכנסתי לזה עמוק יותר ממה שהאמנתי שיקרה. מה אפשר להגיד? אני אוהבת להיות קשורה, ואוהבת את ההשפלה המילולית, ואוהבת, יחסית, את הכאב שבכל העניין, ואוהבת את כל הרפרטואר, ומרגישה שזה מביא אותי לאיזשהו ריגוש שלא חוויתי בעבר, ושאני לא יודעת איך לחוות אם לא ככה. והיום אמרתי לעצמי... "אלוהים אדירים, אני מאזוכיסטית", ולא ידעתי מה לחשוב על זה. מה אם בעתיד אני ארצה להיות עם בן-זוג שזה לא "הקטע שלו"? מה זה אומר עליי? האם זו באמת "רק נטייה", או שיש כאן משהו בעייתי, משהו שנמצא אי-שם בנפש, וגורם לזה? האם כל-אחד היה יכול להסחף ולאהוב את זה, או לא, ומה זה אומר על מי שכן? האם זה בסדר שבגיל צעיר כמו שלי אני אהנה מדברים כאלה, בכלל? הרי עם כל הבגרות שבעולם, אם יש, אני עדיין תלמידת תיכון. מאיפה כל זה מגיע, בכלל? למה? יוצא לי לחשוב על זה... לא יודעת, החלטתי לשתף. אולי מישהו עבר תהיות דומות, בתחילת דרכו? אולי יש מה להוסיף?

תהיות חשובות העלית כאן.

אני חקרתי מבחינתי (וזה המקצוע שלי) את כל הנושא הזה של למה, ומה בדיוק זה עושה לי ומהיכן זה נובע ולא הגעתי למסקנה ברורה. הדבר היחיד שמקובל עלי היום הוא שזו אני וזהו זה. נישאתי לאיש שלא רק שאינו מתעניין בתחום, גם אחרי ששוחחתי איתו לא אחת על כך, מסרב להאמין שזה הצורך שלי על מנת להנות מיחסי מין טובים. אולי יהיו כאלו שמצליחים להשאיר את הצד הבדסמי שלהם בפנטזיה ומסתפקים בכך. אולי יהיו כאלו שיקיימו קשר מחוץ לנישואין (עם או בלי ידיעה של בן הזוג שאינו מוכן או אינו מסוגל לתת להם את זה) וזה מה שאני עשיתי עד עתה. ויהיו כאלה שיפרקו קשר שאין בו בדסמ כיוון שלא יצליחו לחיות בתוכו (זה השלב שאני נמצאת בו עכשיו) ויחפשו להם קשר מספק גם מבחינה מינית. אישית, אני חושבת שאי התאמה על רקע מיני יכולה לפגוע קשות בקשר ולא משנה אם זה בדסמ או חשק מיני בעוצמות אחרות או כל דבר אחר. אני מציעה שתתני לעצמך זמן לברר בדיוק מה את רוצה, נסי להכינס למערכת יחסים הכוללת בדסמ (רק עשי זאת בזהירות הראויה) וראי איך את מרגישה. במידה שאת נכנסת למערכת יחסים עם גבר שאין לו עניין בבדסמ, חשבי באמת עד כמה זה חסר לך. היי כנה ואל תנסי לייפות דברים או לחשוב ש"נו לא נורא, נסתדר בלי זה" ואם תראי שאת בסדר עם זה, שיהיה בהצלחה. השאלות הללו לא נגמרות לעולם, אבל טבעי לגמרי שתשאלי את עצמך אותן. אל תהססי לפתוח דיונים כאן ולשתף.

אייבורי

New member
../images/Emo2.gif

פומפום...ראשית את צודקת במאה (ועוד טיפה) אחוזים. אי-התאמה מינית פוגעת מאד בקשר. וחכי שניה מגיע לפרטי לדבר איתך אישית לוחצת.

אייבורי

New member
זודדדדדדדד

בסוף נחשוב שאתה שמרן או משהו כזה. גם לנריסה יש בעל והיה מאסטר

nerissa

New member
כן מותק :)

במשך יותר משנה היה לי מאסטר שלא היה בעלי. אז בעלי לא ידע. אחרי שנפרדתי מהמאסטר שלי סיפרתי לבעלי הכל.

אייבורי

New member
ועל זה אומרים

פשששששששששששששששששששששש על האומץ כל פעם שאת מספרת אני מתרשם מחדש.

ואצלי

הבעל שלי העדיף להתעלם מהמאסטר שלי (למרות שסיפרתי לו בדיוק הכל) וחשב שאם יתעלם, כל ה"עסק" הזה לא יהיה קיים. נו, שוין.. לכל אחד ההעדפות שלו. וכן זוד, יש לי מאסטר ויש לי בעל והם ממש (אבל ממש
) לא אותו אדם.

Pixy led

New member
בקשר למערכת-יחסים הכוללת BDSM,

ככה בעצם הגעתי לכל הנושא הזה. החבר (הנוכחי) שלי הוא זה שחשף אותי לכל "עולם ה-BDSM". הוא מאד זהיר אתי... כל הזמן מוודא שאני בסדר כשאנחנו עושים עוד צעד קדימה, תמיד מדבר אתי אחר-כך על איך אני מרגישה, מה אני חושבת על הכל. אני חושבת, כמוך, שהשורה התחתונה היא באמת שאם ככה אני, אז פשוט זו אני וזהו... אבל כמו שאמרת, השאלות לא נגמרות. טוב שיש את מי לשאול.
תודה רבה!

פיקס,

נראה שאת ממש בדרך הנכונה. כל עוד אתם מתקדמים בקצב המתאים לשניכם.. אין טוב מזה. אל תפחדי, אם את סומכת עליו, זה יכול להביא אותך למקומות טובים, ואם את פוחדת מדי, מרגישה שמהר לך.. תמיד את יכולה לבקש ללכת לאט יותר. רק הקשיבי לליבך.

אייבורי

New member
פיקסי - כמעט אבל בערך

את כנועה, סאבית, נשלטת, זה לא מחייב שאת מאזוכיסטית

Z o d i a c

New member
דעתי בנדון,

מכל הדברים שכתבת אני בוחר ברשותך להתייחס דווקא למשפט "האם זו באמת "רק נטייה", או שיש כאן משהו בעייתי, משהו שנמצא אי-שם בנפש, וגורם לזה?" נורא הזכיר לי לבטים שהיו לי בתהליך היציאה מהארון, כל הפסיכולוגים ושאר מבוגרים שניסו להסביר לילד התמים בן ה-17 שהוא לא באמת יודע מה הוא רוצה, מה הוא עושה ולאן הוא הולך. צורם לי השימוש במילים "יש כאן משהו בעייתי", בעייתי למי? לבן הזוג שאינו נמשך כלל למשחקי שליטה? כי זאת הבעיה היחידה שאני מוצא כאן. כשזה מגיע לסקס על סוגיו וגווניו הרבים לכל אחד יש את אותו משהו שנורא מדליק אותו, שמגרה אותו. אני למשל מאוד מתגרה מסקס במקומות ציבורים ודיבור מלוכלך, האם זה בעייתי? רק לבן זוג שבלי מזרן מתחתיו והרבה שקט לא גומר. העיצה שלי אליך וזה מנסיוני - בטרם תקפצי ותסתבכי עם תהיות ולבטים, תלמדי יותר, תתנסי יותר, תכירי יותר. ברגע שתשלימי באופן מלא עם מי שאתה ומה את אוהבת העולם יראה לך אחרת לחלוטין.

למעלה