אני אנסה לענות
בתקווה להבין את מחשבותי, או נכון יותר את עצמי נמצאת במצב הזה כבר הרבה זמן, עם עליות וירידות אבל לאחרונה (מזה כשבועיים) המחשבות האלו פשוט לא עוזבים ובמקום העליות שהיו בעבר, אני רק חולמת בהקיץ על חיי שאחרי, או הדאגות כלפי בעלי לכשאעזוב האם בעלי תלותי........ לא יודעת לענות, כי אין לי תשובה חד משמעית, אני מודעת לעובדה שלי יהיה על מי "ליפול" ברגעים קשים ולו לא....... מצד שני, כואב לי להרוס אותו, הוא כאילו קורא את מחשבותי מעניק ואוהב יותר מתמיד, המחשבות האלו שלי לא באות לידי ביטוי באופן מעשי עד כמה שאני יודעת, ובכל זאת יש לי הרגשה כאילו חלק מהן דולף החוצה מבלי שארגיש אני עדיין שוקלת, עדיין רוצה לוודא שזה בדיוק מה שאני רוצה, לוודא שבאמת לא בא לי יותר על זוגיות איתו ובכלל, ואולי זה בא לאחר קריאת ספרים בנידון, וקריאת הפורום הזה, ופשוט המחשבות הן האם באמת לא טוב לו האדם לבדו, כל ההשקעה הזו כל המאמץ הזה בלקיים זוגיות טובה, והרי זוג הוא שני עולמות שונים שמנסים לחיות בהרמוניה, והעניין דורש ויתורים, ואולי אני לא רוצה לוותר ורוצה לחיות בהרמוניה עם עצמי........ שוב, אני עדיין שוקלת, עדיין מחפשת את התשובה הכי נכונה, לא יכולה להגיד שאני מקווה שזה יעבור לי, זו פשוט אחת המחשבות- "אולי יעבור לי" אולי אמצא שהזוגיות אכן ממלאה אותי באופן שאני לא מרגישה אותו כרגע, או אולי באופן שאני מתעלמת ממנו כרגע עדיין לא מרגישה כקורבן, רק מרגישה שאולי מיציתי את העניין הזה שנקרא זוגיות, טובה או לא טובה, בכל מקרה מאוד אוהבת רק שרוצה לבדוק אם לא יהיה לי טוב יותר לבד, אם מחשבות אלו נכונות או לא, אם אני לא עושה טעות שאתחרט עליה וכן...... המחשבה הראשונה שעולה במוחי ובליבי שנייה אחרי זה, היא כמובן- ומה יהיה איתו? רק שלא יפגע, רק שלא יכאב לו ולדבר איתו על רחשי ליבי פשוט לא בא בחשבון כרגע, מכירה את ה"סחורה" שלי, הוא פשוט לא יוכל לעבוד ולבדוק את זה איתי כי הרי "אין טעם, אם כך את חושבת" יענה לי כשליבו מדמם........... ולזה אני לא רוצה להגיע עד אשר אהיה בטוחה בעצמי. (מצטערת אם יצא מבולבל או לא ברור, אינני מתכוונת לעשות "הגהה" על הודעתי כי אז אעשה הגהה על מחשבותי)