מחשבות..

KateAusten

New member
מחשבות..

פתאום חושבת כמה השתנתי בשנים האחרונות.. הייתי כל כך רגילה לדיכאון העמוק שהוא עטף אותי והתמכרתי לעוצמה שלו..שנים של נפילה שלא עוצרת בתוך תהום שחור. אובדנות, מרה שחורה. ואז בום פתאום משכו אותי משם בכוח וחזרתי למעלה אבל בלי כלים, בלי הסברים. אבודה משוטטת ביער. חרדות, סיוטים. איך עושים? מה עושים? עברו עוד שנים והמון טיפולים מכל הסוגים. פתאום אני הגעתי ליעד. יש לי תיק מלא כלים ואני כבר יודעת איך משתמשים. פתאום אני חזקה ויציבה. מתחילה להכיר את עצמי, את עצמי האמיתית שהוסתרה מאחורי המחלות. פתאום אני בריאה. ומתחילה להבין שאני כבר לא בתהום. אני כבר לא. ניצחתי. המלחמה הסתיימה

DOCTOR W H O

Member
מנהל
מהממת!

קראתי את מה שרשמת והיו לי דמעות של אושר וגאווה בעיניים (נשבעת לך בלי ציניות בכלל!)
עברת המון ומגיע לך כול כך לנצח במלחמה הזאת!
אני גאה בך!
מפה? תמשיכי רק לפרוח והשמיים הם אפילו לא הגבול וגם לא החלל!
רק שתדעי שאני תמיד כאן:)

KateAusten

New member
תודה ענקית

ריגשת אותי מאוד.. אוהבת אותך עד השמיים והחלל!

מרגש מאוד

וזה שרני יודע מה עברת וכמה קשה להצליח לנצח מול טראומה כזו אני מצדיע לך אני עוד רחוק משם שנות אור המצב שלי לא השתנה בכלל בשנים האחרונות ורק החמיר נקווב לטוב .

KateAusten

New member
היי נתנאל יקר

מרגש אותי שאתה מתרגש בשבילי, תודה!

ותמשיך להילחם, אל תיכנע.. יש בך עוצמות מטורפות. אני יודעת מה עברת ורואה בתוך הכתיבה שלך את הכוחות העצומים שיש לך. תמשיך להילחם עד שהסערה הזאת תחלוף, ואז תוכל להתרכז בהתאוששות.. גם לי הייתה כזאת סערה לפני כמה שנים זוכר? אל תיכנע, תמשיך בכל הכוח כי זה זמני הכאב הזה והוא יעבור. כשהסערה תסתיים ותרגיש שאתה על קרקע יציבה, תוכל סוף סוף לראות איזה כלים יש לך ואיך להשתמש בהם. בינתיים שולחת חיבוק ומאמינה בך

למעלה