מחשבות של לילה....

P0IS0N IVY

New member
מחשבות של לילה....

שלוש פעמים.... שלוש פעמים כבר.... אוף... למה הוא יודע שאני רוצה.... הוא גם אמר אמר שכדאי.... אוף... למה...? אבל... לא... זה אסור.. זה כמו בגן עדן.... שיש את העץ שאסור לאכול את הפירות שלו..... הוא קיים... והוא בהשג יד.... רק צריך להושיט את היד.... ולקחת.... אדם וחווה עשו את זה.... למה אני לא יכולה.....? למה אני חייבת להיות מוסרית....? למה אני לא יכולה מהפרי האסור.....? זה באמת כל כך נורא?.... העונש.... על שהושטת יד... וקטפת אותו...... את הפרי האסור... והכי חשוב... למה..? למה אי אפשר לטעום... חתיכה קטנה.... ואז להחליט........ למה העונש תקף גם אז..... אולי אני אחליט.... שעדיף לי בלי הפרי..... ורק שלא לקבל את העונש......... ואולי אני אחליט.... שהפרי הוא כל כך חיוני לי.... לקיומי..... שאני לא יכולה בלעדיו...... ואני מוכנה... לקבל כל עונש..... רק שהפרי האסור... יהיה שלי...... ולמה.... לא משנה מה אני אבחר.... יהיה בי צד פגוע.......? אדם וחווה סבלו כשהם גורשו מגן עדן? או אולי זאת הייתה תחושת השיחרור שהכתה בהם? אני אשתחררמהשלשלאות של חוקים ומוסכמות שכובלים אותנו...? אני אשתחרר מתחושת האשמה....? אני אשתחרר מהאיכפתיות שלי כלפיה....? אני אשתחרר מהעונש... של האכילה מהפרי....? אולי יסלחו לי.....? אולי יבינו אותי....? אולי אולי ועוד המון אולי.... אני מתארת את עצמי בתור היא.... לא הייתי מקבלת את זה.... קרוב לוודאי... שאם אני הייתי היא, הייתי קוטלת את זה... אבל שלום מותר נכון? ואולי קצת לדבר... ואולי קצת... ואולי... אולי... אולי לא.... אנשים היו אומרים לי.... תנסי... מה כבר יקרה.... אולי תנסי בסוד.... רק את והוא..... שאף אחד אחר לא ידע.... אבל... אני אדע.....

שיריה

New member
...

החטא של אדם וחוה הוא לא הפשט של האכילה מהפרי האסור, אלא מה שהביא אותם לזה. חווה החליטה ללכת אחרי מראה עיניים, ללכת אחרי התאווה. את לא כבולה לעץ האסור, ולא למוסכמות וחוקים את לא צריכה להיות כבולה בכלל. אבל אם... אם תושיטי את היד ותקטפי את הפרי את בטוחה שאז תהיי משוחררת ? כי אז תהיי כבולה לתשוקה. ומשיכה, והתאהבות לרוב זה דבר זמני ומתחלף, דבר מתעתע... אולי יסלחו לך, אולי יבינו אותך, אבל את תסלחי לעצמך? ואני לא מדברת על תחושת אשמה, אני מדברת על הגרעין האמיתי שאת. מה הגרעין הכי פנימי שלך אומר לך לעשות ? רק תקשיבי לו... את כבר תדעי...

ה מוזה

New member
בגן העדן הפנימי

את תדעי .. " שאף אחד אחר לא ידע.... אבל... אני אדע....." זה לא שכר ועונש זה לא מותר ואסור זה לא ידעו או לא ידעו זה לא שחרור או שלשלאות ..זה רק לחיות בשלווה עם גן העדן הפנימי שלך

למעלה