מחשבות שחלפו בראשי...

Hermione

New member
מחשבות שחלפו בראשי...

להגיד לכן את האמת, כל ענין המאגיה הזה נהיה ממש מסובך. אני מנסה ללמוד את העקרון והבסיס ולהבין מה בעצם הולך כאן, אבל לכל מקור יש את הראייה שלו, וזה ממש מבלבל אותי. חברה שלי באה בהתלבות עם "כישוף לשינוי צבע עינים" שנשמע לי כמו גוש גדול במיוחד של בולשיט, אבל במקום אחר כתוב שזה עובד. אנשים אומרים שלפתוח מעגלים ולבצע טקסים זה סתם שטויות, והענין הוא ענין רגשי, ואנשים אחרים אומרים שזוהי מהות המאגיה. אני מבינה שיש גישות שונות לענין, ולהחליט מהי הנכונה זוהי משימה בלתי ניתנת להשלמה כי לכל אחת דעות שונות, אבל אני מנסה להבין לפחות גישה אחת. אם אני מנסה ללמוד על האולד ריליג´ן סטאף ועל דרכי הוויקה וחוצמזה אני משתמשת ב"כשפים" (אני מפחדת לכתוב מושגים כלשהם, שמא אני אהיה מרכז להתנפלות) טקסיים הכוללים פתיחת מעגלים, הדלקת נרות ושימוש באבנים, צמחים, קמעות, ועוד כל מיני חפצים שאמורים לעזור ולשמש, אני סתם משלה את עצמי? וכל החפצים האלה שקראתי עליהם- מטה, גביע, פיגיון, מטוטלת, פנטאגראם ושות´, נחוצים בכלל? כי... איך לומר... איי סורט אוב אוהבת את השטויות האלה... *אנה נסקלת על ידי ההמון הזועם* בבקשה... אני רק מנסה להבין מה אני לעזאזל עושה עם עצמי...

Justin Angel

New member
וואו...

דבר ראשון , הוויכוחים שיש לי כאן עם אנשים אחרים על טרמינולוגיה זה בגלל שאני יודע שהם יכולים להתמודד עם הוויכוח על זה, ולא כדי לגרום להם התמוטטות עצבים. לפני שתתחילי להתעסק במושגים , דתות וכל מיני מידע חסר תועלת , את צריכה לדעת את הבסיס. על הבסיס אי אפשר להתווכח (רק אם אנשים מאוד טיפשים). אני אתן את אותה המלצה שאני מפזר כבר חודש , תחכי לביאת "המקשוף" (מי אוהב את האסוצאציות הניסתרות שלי? :) ).

Hermione

New member
ובקשר למקשוף הזה...

מה זאת אומרת ספר אלקטרוני? איך הדבר הזה מתנהל? משום מה זה ממש לא מוצאחן בעיני, כל הענין האלקטרוני הזה... חוצמזה, הוא בעברית? והוא לא מתכוון לצאת כספר נורמלי אט אול?

nepthys

New member
תלמדי קודם כל

הסטוריה, מנקודת מבט אובייקטיבית ולא דתית. תלמדי על כל הנושאים ששמעת ואף פעם לא ידעת מה הם בדיוק. אחר כך יהיה לך יותר קל להבין את הרוחניות והפרקטיקה. לגבי כל השטויות, כלים לכישוף, קמעות למיניהם - זה יותר מסחור מאשר מצרך הכרחי, אבל אם את אוהבת את זה, תשתמשי בזה. למה לא?

Justin Angel

New member
אני לחלוק על דעתך

אטם כבר לקרוא משהו שלא קשור באופן ישיר למג´יק, אז כבר לקרוא את סדרת ספרי חולית. לפי דעתי כל מי שעוסק בתחום הזה לא יכול להבין אותו עד הסוף עד שהוא קרא את חולית.

nepthys

New member
אז שתקרא היסטוריה וחולית.

אני לא חושבת שקריאת חולית בלבד יעזור לה במיוחד.

למעלה