מחשבות קדמוניות...

• פותח הנושא TUVIX
  • פורסם בתאריך

TUVIX

New member
מחשבות קדמוניות...

אז מי אלה בכלל הקדמונים ששומעים עליהם? ממה שאנו מגלים בפרקים שונים בסדרה ישנם שני מינים של בני אדם אנחנו והקדמונים הקדמונים הוא גזע של בני אדם שהתפתח על כדו"א במשך מיליוני שנים ומליוני שנים לפניינו. הם הגיעו למצב שההתפתחות הפיזיאולוגית שלהם מושלמת יש להם רגנרציה הם יכולים לרפות יצורים אחרים והם כמעט בלתי הם חסינים למחלות(חוץ מזאת שהשמידה אותם) ומפצעים וגם מסתבר שמקפיאה במשך 5 מליון שנה. עכשיו ידוע לנו שהם אלו שהמציאו את הסטארגייט וכנראה הגואולוד לא יכלו להשלט עליהם, או שלא היו קיימים בזמנם כיוון שיש סטארגייט על עלום הבית של הגואולד. מסתבר שהאסגרד והNOX והפרלינג קיימים בערך אותו זמן כמו הקדמונים, או לפחות הגיעו לרמה טכנולוגית גבוהה מספיק בשביל להיות בברית איתם. עכשיו אנחנו יודעים דיי במעורפל על מה שקרה לקדמונים. הייתה מחלה נוראית שהשמידה את כל הקדמונים חוץ מאלו שעלו למישור קיום יותר גבוהה. בזה אני מסיים את כל מה שידוע לנו מהסדרה עכשיו לפי ההוכות האלו אני יכול לצאת בכמה תאוריות. 1) שהאשה שנמצאה קפוא בקרח הייתה כנראה הנשאית של המחלה שהשמידה את הקדמונים. בגלל שהייתה לה איזה מחלה מוזרה שפגע בכל מי שבא איתה, אבל היא עצמה לא הראתה סימני מחלה - שזה בדיוק מה שנשא עושה. 2) שאנחנו התפתחות השניה של בני האדם ולפי דעתי אחת מכוונת. לדעתי הקדמונים כש הבינו שהם מתים וכנראה ידעו שבעתיד יצתרכו אותם, השאירו מן פצצת זמן גנטית בצורה ווירוס רטרוגני או בצורה אחרת שהתחילה את האבולוציה והשפיעה עליה ועדיין משפיעה עליה כדאי שנצא בצורת הקדמונים זה שזה משפיע זה מהעובדה שהמוח של א'וניל יכול לקלוט את המידע של הקדמונים ולהשתמש בו דבר שהאסגרד שחשבו שיעזור להם בבעיית השיבוט שלהם. 3) התאוריה הכי לא מבוססת שלי על שהאסגרד מקושרים גנטית לקדמונים ובכך אלינו אחרת לא ניראה לי שהיינו יכולים לעזור להם בבעיית השיבוט שיש להם. תגובו תענות ותאוריות נוספות על הקדמונים על דברים אחרים בסדרה ובעקר על מי אלה לכל הרוחות הפרלינג יתקבלו בברה ביינתיים אני חושב שהפרלינג אלה אולי הזע של NEM היצור התת מימי שחטף את ג'קסון כדי שיעזור לו לגלות מה עלה בגורל בת זוגו שהגיע לכדו"א כדי להלחם בגואולד. נ.ב. כן אני מפלצת הודעות ככה זה גם לפעמים בפורום מס"ב אבל אל תדאגו אני יכנס לתרדמת חורף עוד מעט
.

טים ג

New member
מחשבות הקדמוניות...

בקשר לזה שאתה מפציץ הודעות פה וב-400, זה בסדר. תמשיך, אני רואה אותך בשני הפורומים. לזה הפורומים נועדו. הקדמונים. הטאוריה שלי : בעקבות המחלה שפגעה בכולם, נשארה בחיים 0.001% מהאוכלוסיה שהיה לה מזל להיות מרוחקים מהמחלה (תקועים בחללית למשך הרבה זמן או בידוד אחר כלשהו) או חוסן גינטי בפני המחלה. בגלל הגודל הקטן של האוכלוסיה השורדת, אי אפשר היה לקיים יצור או שמירה של הטכנולוגיה והיא נעלמה. בגלל היעלמות הטכנולוגיה , נאלצה האוכלוסיה לחיות בפרימיטיביות (לצוד אוכל, לגדל גידולים חקליים) ובעקבות כך נשחקה עמידותם הגנטית ויכולתם המיוחדות. בעקבות כך התפתחו בני האדם על הטאורי כפי שהם היום. יכול ליהות גם שהאוכלוסיה השורדת היתה מורכבת מילדים בלבד ללא מבוגרים.

הקדמונים - התיאוריה שלי../images/Emo129.gif

אני מאמינה שבהחלט חלק מהדברים שאתם אומרים הוא נכון, אבל לפי דעתי עוד כשהקדמונים חיו הם היוו איום על הגואולד, ולפי דעתי הגואולד הם אלו שהשמידו אותם, ייתכן שאפילו בעזרת הקדמונית הקפואה שנמצאה באנטרטיקה. האסגרד לפי דעתי בהחלט ייתכן ומקושרים לקדמונים בקשר גנטי כלשהו בגלל שאם לא, הם לא היו צריכים את הידע של הקדמונים כדי לפתור את בעית ההתרבות שלהם.
השאלה שאותי יותר מעניינת היא: מי קדם למי? הרי אם הקדמונים עלו למישור קיום יותר נעלה, לפחות חלקם, אז סימן שכל בני המישור הזה, ומי שכמובן היה הראשון שיכל לעלות, קדמו לקדמונים. ואם הקדמונים היו כאלו חכמים ונעלים ומושלמים, למה לא כולם עלו במקום להיות מושמדים על ידי המחלה הזאת. זה רק אני או שיש כאן איזו שהיא נבואת אטלנטיס/תיבת נוח?
זה נשמע כאילו הקדמונים הוענשו על ידי מישהו בגלל משהו, ושהוא שלח עליהם את המגיפה. אני לא יודעת למה, אבל זה נשמע לי מתאים. ייתכן ולעולים למישור הקיום הנעלה יותר היה קשר לזה, שכן אנחנו יודעים שלא הכל שם "כשר", להזכיר לכם את הגואולד שאיכשהו הצליח לעלות, ואני שוב לא זוכרת מי זה.

TUVIX

New member
אנוביס בא ממש אחרי הגואולד

ולמה שמחשהו יעניש את הקדמונים? והטכנולוגיה של הגואולות לא מתקרבת לזאת של הקדומונים לאנוביס יש את קצה המזלג שלה ותראי מה הוא עושה איתה. ואך אחד לא עלה לפני הקדמונים למישור הנעלה לא שידוע לנו בכל אופן הקדמונים הם הראשונים שמצאו דרך להעביר את התודעה שלהם לאיזה /שהיא סוג של אנרגיה טראנס או פארה פיסית.

TUVIX

New member
*אנוביס בא אחרי הקדמונים וכנראה גם

רוב הגואולד

TUVIX

New member
למה אתה חושב שכל זה הי שוחק אותם

גנטית? הם עברו מטלפתיה לדיבור? מעל חלל לבקושי לדעת איך עושים חנית אם זה היה נכון ואם הם היו חיים בפרמיטיביות יחסית הם היו חיים לפחות בטכנולוגיה של רומא העתיקה אם לא של ימי הבייניים והיו מתקדמים תוך כמה עשרות שני לטכ' של המאה ה20 ומשם הלאה.

deathcaster

New member
לא לא זו בכלל לא טאוריה גבר גבר

אם כבר אז תיאוריה , גבר גבר

טים ג

New member
תשמע גבר גבר

טאוריה זה לועזי אז איית את זה איך שבא לי, גבר גבר. ד"א , גבר גבר, למה אתה לא בצ'אט ב-MIRC

deathcaster

New member
טעות בידך

תיאוריה היא מילה שאושרה ע"י האקדמיה ללשון העבירת ושלא כמו מילים כמו טורקיה / תורכיה ו/או פטריקים / פטריצים , יש לכתובה כפי שהאקדמיה מנחה : תיאוריה לגבי MIRC , אני והיא לא חברים טובים , צר לי, גזר גזר . ושוב אני אתקן אותך : " טאוריה זה לועזי אז איית את זה איך שבא לי " - איית=אאיית - גוף ראשון עתיד מקבל את ה- א' של אותיות אית"ן

deathcaster

New member
תשמע גבר גבר

אני לא חושב שאתה LAMER , אולי קצת חנון , אבל לא יותר מזה
צ'קוטיי - אני שמח שאני מבדר אותך

טים ג

New member
תחשוב מה שאתה רוצה.

בד"כ לאנשים שמתקנים שגיאות כתיב של אחרים קוראים LAMER-ים. כי אין להם דברים מועילים יותר לעלות (/לעשות ב-) לרשת.

Liam The Beast

New member
לא

לאנשים שמדברים בצורה מטומטמת (שמשקפת את מנת המשכל שלהם שתואמת את מנת המשכל של הסוליה של הנעל שלי בדרך כלל) והם גם בדרך כלל ילדים בני 12-14 מתלהבים ומסכנים שיושבים מול המחשב ועושים את עצמם עבריינים במירק - לזה קוראים ליימרים. כל זה אושר ע"י האקדמיה ל"איך לקרוא לאדיוטים מעצבנים".

טים ג

New member
אתה בערך צודק

לאנשים שרק מורידים מהאנטרנט ולא מעלים שום דבר קוראים ליימרים. מה שבדר"כ ילדים בני 12-14 עושים. או אנשים שמתקנים שגיאות כתיב של שאחרים, שזה לא דבר מועיל לעלות לרשת. טאוריה או תאוריה, למי אכפת
העיקר להבין למה מתכוונים.

Liam The Beast

New member
טעות בידך

אנשים שמורידים דברים אבל לא משתפים אותם עם שאר אוכלוסית המורידים נקראים ליצ'רים (Leechers) מלשון קרציות .]

למעלה