מחשבות על קיום

sickX6

New member
מחשבות על קיום

הקיום הפיזי זה דבר שנראה לי לפעמים הרבה יותר מופלא ואלוהי מקיום "נעלה" יותר - כי בן אדם יכול לחוות פה משהו שקרי ונוראי, אבל החיים ממשיכים ולעומת זאת, לו רק הרוח היתה קיימת, נשמות היו פשוט מקוטעות.........מחליטות על השמדתן מרצון...... החיים היו בעצם חיי דמיון - הגעת לנקודה שלא מוצאת חן בעינייך - חוזרים ישר למקום שבו רוצים לשנות רק בעולם אשלייתי, עולם של מראות, אתה יכול לחוות דברים השונים משלמות, ואף להגיע לשלמות גדולה יותר - שלמות שלא ניתן להגיע לה במצב נצחי של שלווה - "איני רוצה את גן העדן מוגש לי על מגש של כסף כי אם על חודה של חרב". מדהים אותי שתקופת חיים לפעמים נגמרת בעודך חי ונושם, ואתה מתחיל חיים חדשים. אני תוהה רק, איך אפשר לחיות ולאהוב כשאתה מרגיש שמשהו אחר מחכה לך אחרי זה? האם האהבה שלמה? או שזה לאמשנה - יש כל מיני סוגי אהבות - ואהבה נצחית אי נצחית - ואף אחד ואפילו לא אנחנו עצמנו, מצפים מאיתנו לבלות זמן נצחי עם _____ אחד. (לא יודעת איך לכנות את זה אז השארתי קו ריק).

sickX6

New member
אם כי

הדבר האחד והנצחי הוא נצחי........... אגב תוך כדי שיחה שנושאה דכאון והתאבדות, חשבתי על משהו גם מי שלא מאמין בחיים שאחרי המוות, ההתאבדות היא סוג של אמונה מסויימת הריי להמשיך לחיות תמיד אפשר כל עוד המצב הפיזי מאפשר זאת - אבל אם אדם, כמו רבים, מתאבד בגלל אהבה למשל, זה יותר כמו הכרזה - שאחרי זאתי, או אחרי זה, לא יהיה עוד אף אחד - רוצים למות בשלמות מסויימת.....כמו לדעת באלוהים לרגע...........

sickX6

New member
ומי שמאמין בקיום כלשהו לאחר המוות

או פשוט מרגיש שהרגש הטהור הוא הדבר היחידי שקיים באמת.... אז אני מקווה שיוכל להמשיך לחיות ולחוות.....והכל יסתדר במקומו ובזמנו...או בכל מימד אחר שאת שמו אולי איני יודעת....... קצת קשה...כשמרגישים שהחיים החדשים כאילו מטמאים את החיים הישנים.....אבל כשפתאום מרגישים חיים שוב....מבינים לאט לאט שזה לא ככה......
טוב נראה לי כתבתי יותר מדיי...אבל פשוט המשכתי לזרום עם המחשבות... מקווה שבפורום שאנשים מתעסקים בו בדברים באזור הזה...אולי בכל זאת יתחברו לזה...

שובטמה

New member
קיום לאחר המוות......

החיים הם אכשיו , את החיים האלה שאת חווה בכאן ואכשיו , את יכולה לעשות אותם גן עדן , כאשר יהיה לך גן עדן אכשיו, כל מה שיבוא אחר כך יהיה המשך ישיר למה שאכשיו. מי יתן וכל בני האדם יהיו מאושרים.

למעלה