מחשבות מחשבות...

LIL20

New member
מחשבות מחשבות...

מישהו מוכן להסביר לי מהם "ספרי המחשבות", כמה ספרים כאלו יש והאם זה כלי שיכול להועיל לי בצורה משמעותית (בעיקר בחוקתי...) ? וכמובן מאיפה אני משיגה אותם - עדיף יש שניה ? (את"א)

sacrament

New member
מחשבות

מדובר בחברה שמוציאה לאור ספרי חקיקה וספרי לימוד, בעיקר לקורסים הבסיסיים של שנה א'. אפשר להשיג אותם בחנויות של סטודנטים (דיונון, אקדמון, ווטאבר) האם הם עוזרים? בשנה ב' רכשתי 2 ספרים...הם עדיין עומדים פה על המדף ומעלים אבק. פתחתי אותם פעמים ספורות (בעיקר אחרי שנגמרו הקורסים...). מנגד, יש גם לקוחות מרוצים, וכל מיני אגדות אורבניות על אנשים שקיבלו 100 במבחנים ועבודות איתם. כמובן שזה תלוי במרצים. יש מרצים שמלמדים מאוד כמו "מחשבות" ויש מרצים שהקשר ביניהם לבין מחשבות, שלא נדבר על הקשר בין דרך הלימוד שלהם לבין המקצוע- מקרי לחלוטין. ועל זה ייאמר- אם יש לך כסף- נסי, למה לא. מקסימום תזרקי לפח או תמחזרי. לגבי יד שנייה- צריך להיזהר. החקיקה והפסיקה מתעדכנת כל הזמן. עדיף לדעתי שזה יהיה כמה שיותר עדכני.

silverhawk

New member
את ספרי החקיקה סביר להניח שתצטרכי בשביל המבחן

(אם כי שיש מקצועות שאפשר להדפיס בהם את החוקים הרלוונטיים). על ספרי הלימוד, לטעמי, בהחלט אפשר לוותר. בנוגע לספרי חקיקה ישנים, כמו שנאמר לך, קחי בחשבון שהחקיקה משתנה באופן די תדיר, כך שחבל ליפול על דבר כזה.

למעלה