מחשבות ותהיות

Aronit91

New member
מחשבות ותהיות

נראה לי שלהיות ביסקסואל/ית,זה אומר שהמיניות תופסת מקום מאוד חשוב בחיים.הבילבול הוא אדיר והכי גרוע זה שאת מפחדת לדבר עם מישהו שלא ירוץ לספר עלייך לכל העולם. אותו דבר לגבי פנטזיות.כולם מפנטזים וחלק מממשים,אבל תמיד יש את ההרגשה שאת הכי סוטה בעולם ושכולם "נורמלים".ולמה?כי אף אחד לא אומר באמת מה הוא חולם או מפנטז מהפחד שהוא לא יובן,או שהוא ייחשב לסוטה. אין לי שורה תחתונה כאן,סתם כתבתי מה שרץ לי בראש.

אני חושבת שאני יכולה לענות לך על זה

כולם סוטים אם הם רוצים את זה או לא .. נורמאלי זה משהו שהחברה קבעה .. ואני שואלת מי קבע שאת או אני או כל אחד אחר הוא לא נורמאלי ?? מי קבע שאנחנו סוטים ?? מי קבע שמי שהוא לא סטרייט ב-100% הוא לא נורמאלי ... אולי הסטרייטים הם הלא נורמאלים .. אז מה שאני מנסה להגיד בזה שאני לא מאמינה שיש דבר כזה נורמאלי או לא נורמאלי .. נורמה זה מה שההורים הכתיבו לנו שהיינו קטנים על פי ערכי החברה .. אבל תכלס מה שנורמאלי בשבילך זה הסולם הערכים שאת בנית לעצמך ... אני לא אומרת שתרוצי לספר את זה למיליון ואחת אלף איש .. אבל גם אל תחשבי שאת לא בסדר .. אם זה טוב לך אז סבבה !! ושילכו לה***** כולם !!!!!! מקווה שעזרתי למחשבות ולתיהיות שלך !!

Aronit91

New member
תראי...

אני לגמרי מסכימה איתך.אבל עדיין חזרנו לאותה נקודה.גם אם אני אחשוב שהפנטזיה שלי היא פאקינג נורמאלית...תכלס אני לא אעיז לדבר עליה ובטח שלא ליד אנשים או אפילו בפורום הזה,שבו בטוח אני אהיה מובנת.זה דפוק אבל ככה חונכנו ואני מתמודדת עם עצמי יום יום בכל הדברים.

כן אבל ..

אנחנו חיים בעולם של שקר ועולם של תבניות טיפשיות אז אין מה לעשות .. תמצאי את האדם שאת יכולה לפרוק מולו את כל המטען שלך והוא יבין אותך ויקבל אותך כמו שאת .. ותדברי איתו .. כי להשאיר דברים בבטן זה לא טוב .. זה עושה כאבי בטן .. ומחלות בבטן .. ובלב .. ואל תתמודדי עם עצמך תקבלי את עצמך ותאהבי את עצמך כי את באמת הכי הכי .. וכמו שאמרתי קודם להיות אתה זה הכי שווה !!! ואת לא צריכה אישורים מאף אחד !!!

Sensorium

New member
אני מבינה אותך,

אבל לא יודעת, יש לי את ג'וש, החבר שלי, ואמרתי לך- הוא גם כן בי סקסואל. אני מזיינת לו בשכל כל היום, והוא מקשיב לי, לא משנה כמה מטורף יהיה מה שיש לי להגיד. יש לי עוד חברה ממש טובה, פעם בכלל היינו דלוקות אחת על השניהXD שאני יכולה לדבר איתה. מה שאני מנסה להגיד... זה שתמצאי את האנשים הנכונים לדבר איתם על זה, יכול להיות שיהיה לך פשוט יותר אולי להכיר מישהו מהפורום? (למי הוא כבר יספר? והוא בטוח איכשהו מבין את המצב) בכל אופן, אני תמיד פה בשבילך
(גם אם אני בקושי מחוברת:/)

למעלה