מחשבות בזמן סקס

מה ההתנפלות הזו?

איזו שמחה.
מדוע אתן מתעקשות לשכנע אותה שהיא טועה?
על איזה עצב חשוף היא דרכה לכן?
כך היא חושבת, כך בן זוגה סיפר לה, וזה מה שחשוב.
אני מעולם לא פינטזתי על אפחת אחרת חוץ מאשר אותה אחת שאיתה הייתי באותו הרגע.
גם ככה אני סובל מבעיות ריכוז וקשב, רק זה חסר לי להכניס למיטה ולראש שלי עוד דברים שיגרמו לי לאיבוד הריכוז.
בקיצור, מותר לה לא לחשוב כמוכן אפילו אם אתן בטוחות שהיא טועה.

redredhead

New member
הו, מגן האנושות הגיע

ספיידרמן של הנדכאים
סופרמן של החיים בסרט

זה לא אישי ולא מנסה לשכנע אותה בכלום. פשוט הצחיק אותי. מוצר. לא קורה הרבה.

שמת לב מה כתבה פותחת השרשור?

היא חוששת שבעלה מפנטז על אחרות כי מבחינתה זו ההוכחה שהוא לא נמשך עליה מספיק/לא רוצה אותה מספיק.
הקישור הזה בין הדברים מיותר ומאמלל אותה, והיא לא היחידה.

אני לא חושבת שקיים דבר כזה- אדם שלא מפנטז אף פעם על מישהי אחרת חוץ מבת/בן זוגו. והניסיון לתלות את זה ב"אהבת אמת" או כל שטות אחרת לא מחוברת למציאות לדעתי.

והדוגמא על עצמך היא מעט בעייתית.
אתה קצת כמו בשיר של עלמה זהר "הוא גבר של אישה אחת. הלילה זו את"..
ואני בספק שזה מה ש Surrealistical התכוונה אליו..

לא שמתי לב ואת לא שמת לב למה שאני כתבתי

גם אם את צודקת וגם היא היא טועה לגמרי...
לא חייבים להתנפל עליה. היא לא טרול

Surrealistical

New member
אני לא חושבת שהם התנפלו עלי

אני חושבת שמאוד צורמת להן המחשבה שקשר זוגי יכול להיות יותר אינטימי ממה שהן מדמיינות (שלא תבין, גם לנו יש עליות ומורדות) ולכן הן מנסות להוציא אותי כמישהי עם השקפת עולם ילדותית, לא מציאותית וכדומה.

קריסטה

New member
אני לא חושבת שזה קשור לאינטימיות

אלא סוגים שונים של אנשים.
לי לא מפריעה המחשבה שבן הזוג יפנטז על נשים אחרות - אבל אני למשל כשאני בזוגיות לא מסוגלת לפנטז על אחרים. לא כי אני מרגישה רע או אשמה, פשוט אין לי עניין.
אז כנראה שהמצב הזה אפשרי לחלוטין, לא יתכן שאני היחידה.

Surrealistical

New member
אפשרי ונפוץ

אולי הן מתרגמות את זה לאינטימיות, בגלל זה כל כך מפריע להן שיש אנשים כמוני. אם הן היו מבינות שפשוט מדובר בסוגי אנשים שונים ולא מתרגמות את זה לתכונות אופי שכביכול יותר נעלות משלהן (מגיבה כאן דימתה את זה ל"אהבת אמת ושטויות אחרות") הן לא היו טורחות להגיב, ואם כן הן לא היו מגיבות בכך שמייחסות לי תכונות אופי (כמו ילדותיות) בלי שהן מכירות אותי בכלל או את בן זוגי או את הקשר שיש בינינו.

קריסטה

New member

redredhead

New member
ולמה חייבים להודות?

מה שקורה אצלי בראש הוא שלי ואני לא חייבת עליו דין וחשבון לאף אחד ובהתרמה גם לא אפלוש בכוח לראשו של אף אחד.

אני חושבת בדיוק כמוך

אין סיבה לספר לבן הזוג משהו שיפגע בו נורא והוא חסר כל חשיבות מבחינת ההתנהלות והיום-יום.

אם קופצות לו תמונות מסרט פורנו שהוא ראה, הוא באמת צריך להשאיר את זה לעצמו ולא לספר לה.

redredhead

New member
הדרדרות?

יש לי בן זוג שהוא עולם ומלואו בשבילי, ועדיין, לפעמים אני מפנטזת על מיליון ואחת דברים. אני בטוחה שגם הוא (ואני לא מתכוונת לשאול, יש דברים שכן צריכים להשאר ברמה הפרטית). זה לא אומר כלום.

Surrealistical

New member
מה קשור את?

כתבתי "בינינו". במערכת היחסים שלנו (שלי ושל בן זוגי) זה סימן להדרדרות. את תעשי ותחשבי עם בן זוגך מה שבא לך. כל עוד שניכם מרוצים הכל טוב.

למעלה