טוב כעת גם אני אענה
משום מה כל הנושא הזה של מחשבות מטריד אותי ורציתי לשמוע את דעתכם כדי בעצם לדעת מה נחשב ל"נורמלי", למרות שזו ראייה מאוד סובייקטיבית וכל אחד רואה את זה שונה.
יש לי בעל אוהב שאני מרגישה שמאוד נמשך אלי אך יש לי מן פחד שיום אחד זה יגמר ואני כאילו באיזה שהוא אופן מפחדת שזה יגיע כי אני יודעת ששחיקה מתישהו מגיעה. יום אחד ראיתי במקרה שהוא גלש באתר של זמרת נאה (לא פורנו או משהו יש שם קליפים של שירים), אח"כ הבנתי בעקיפין שזה היה בקטע מקצועי של בניית אתרים ואתר זה שימש כדוגמא אבל המחשבה לא הניחה לי.
אח"כ נוצר בי פחד מטופש שאולי אם הוא גולש באתרים מסויימים או של זמרות מסויימות אז אולי הוא גם חושב עליהם בזמן הסקס ונהייתי קצת אובססיבית לנושא הזה שאולי נניח הוא צופה במשהו לפני שאנחנו מקיימים יחסי מין או משהו.
אין לי סיבה לחשוב כך כי אני בחורה מושכת מאוד ולא חסרים לי מחזרים והוא אוהב אותי בטירוף אבל כאילו משום מה אני כל הזמן מחפשת מחשבות רעות שיטרידו אותי. חשבתי אולי ללכת לייעוץ פסיכולוגי בגלל זה.
זה בכלל הגיוני מצב כזה שנניח גבר יסתכל בפורנו/מישהי מגרה כדי שיהיה לו על מה לחשוב, לא יאונן ואחרי 15 דקות יקיים יחסי מין או שגברים חייבים לאונן כשהם רואים משהו מגרה?