מחשבות בזמן סקס

dolly15

New member
לפעמים אני

חושבת שהיה כדאי שאקח ריטלין לפני סקס.
הבעיה היא שזה דורש תכנון מוקדם וכחלק מהבעיות שלי בפונקציות הניהוליות אני לא משהו בתכנון מוקדם :/

אז קחי כדור עם שחרור מושהה, נראה לי כמו

הקונצרטה, כמובן עם מרשם, ואז את מוכנה כל היום

Chloe1988

New member
טוב כעת גם אני אענה :)

משום מה כל הנושא הזה של מחשבות מטריד אותי ורציתי לשמוע את דעתכם כדי בעצם לדעת מה נחשב ל"נורמלי", למרות שזו ראייה מאוד סובייקטיבית וכל אחד רואה את זה שונה.
יש לי בעל אוהב שאני מרגישה שמאוד נמשך אלי אך יש לי מן פחד שיום אחד זה יגמר ואני כאילו באיזה שהוא אופן מפחדת שזה יגיע כי אני יודעת ששחיקה מתישהו מגיעה. יום אחד ראיתי במקרה שהוא גלש באתר של זמרת נאה (לא פורנו או משהו יש שם קליפים של שירים), אח"כ הבנתי בעקיפין שזה היה בקטע מקצועי של בניית אתרים ואתר זה שימש כדוגמא אבל המחשבה לא הניחה לי.
אח"כ נוצר בי פחד מטופש שאולי אם הוא גולש באתרים מסויימים או של זמרות מסויימות אז אולי הוא גם חושב עליהם בזמן הסקס ונהייתי קצת אובססיבית לנושא הזה שאולי נניח הוא צופה במשהו לפני שאנחנו מקיימים יחסי מין או משהו.
אין לי סיבה לחשוב כך כי אני בחורה מושכת מאוד ולא חסרים לי מחזרים והוא אוהב אותי בטירוף אבל כאילו משום מה אני כל הזמן מחפשת מחשבות רעות שיטרידו אותי. חשבתי אולי ללכת לייעוץ פסיכולוגי בגלל זה.
זה בכלל הגיוני מצב כזה שנניח גבר יסתכל בפורנו/מישהי מגרה כדי שיהיה לו על מה לחשוב, לא יאונן ואחרי 15 דקות יקיים יחסי מין או שגברים חייבים לאונן כשהם רואים משהו מגרה?

נשמע לי

שכדאי לך להבין על מה החרדה הזו יושבת, וטיפול פסיכולוגי זו דרך טובה.
מחשבות אובססיביות יכולות להיות תוצאה של חרדה עמוקה יותר, לדוגמא חרדה שהוא לא ירצה אותך יותר ויעזוב אותך לטובת אחרת.

גם אם בעלך מפנטז מידי פעם על מישהי אחרת זה לא אומר שהוא לא נמשך אליך או לא מתגרה ממך.

Surrealistical

New member
מפריע? זה היה מעבר למפריע

זה סימן להתדרדרות המערכת יחסים בינינו. אי לא חושבת על גברים אחרים בזמן סקס ומצפה לאותו הדבר מהבן זוג.

Gray Fox

New member
למה?אם הוא חושב על גברים אחרים בזמן הסקס איתה

מערכת יחסים שלהם באמת בבעיה...

קטניפ

New member
אם הוא חושב על גברים בזמן סקס

בכל מקרה יש להם בעיה....
אבל בוא נודה על האמת, זה טבעי שאחרי תקופה לאנשים יהיו פנטזיות שלא תמיד בן הזוג מככב בהן. מה רע?

זה טבעי בכל מקרה

גם אחרי שבועיים.
יש כל מיני צרכים לאנשים ולא כולם יכולים להיות מסופקים ע"י וממוקדים בבן/בת הזוג.
השאלה האמיתית היא כמה יש בינהם במציאות.
אם יש תשוקה וחשק אז הכל מצויין.
אם אין שום דבר והכל תלוי בפנטזיות על אחרים- אז יש בעיה.

כמו שרד כתבה- משטרת המחשבות הזו לא מועילה, אלא רק מחמירה את חוסר הביטחון והחשש.

קטניפ

New member
אני מסכימה איתך

מעולם לא שאלתי אותו על מי הוא מפנטז כשהוא מאונן או שוכב איתי.
למי זה בדיוק יועיל?
אם הוא רוצה - הוא מספר לי, אם הוא מעדיף לשמור את המידע לעצמו - מקובל עליי.

אני נוטה לחשוב שמי שחפץ שיפנטזו עליו ורק עליו מונע בעיקר מחוסר בטחון עצמי, וחבל.

A לוןA

New member
ובנוסף

מי שרוצה למשטר את המחשבות של בן הזוג שלו גורם לכך שבן הזוג, מתוך כוונה שלא לפגוע/לא להיכנס לעימות, מסתיר (במקרה הטוב) או משקר (במקרה הרע)- וזה, בטוח יותר גרוע מכל פנטזיה ערטילאית על שכנה מזדמנת.

צודק לגמרי

זה גורם לבן/ת הזוג להסתיר, להרגיש אשמה, ולחשוב שהוא לא אוהב וחושק מספיק כמו השני.
עושה פיל מעכבר.

Surrealistical

New member
אני חיה את המציאות

אז אפשר להגיד שהתנגשתי בהצלחה. זה שהמציאות שלך שונה משלי זה כבר עניין שלך בלבד.

ואיך את ככ בטוחה שהוא לא מפנטז

על אחרות?
אם הוא מכיר אותך ולא רוצה לפגוע בך- הוא בחיים לא יודה בפניך שזה נכון.

Surrealistical

New member
הוא מכיר אותי

ולכן אומר את האמת. הוא יודע שאני מעדיפה את האמת המרה על פני שקרים.
זה כמעט מעליב אותו שאני מעלה בדעתי שזה אפשרי שהוא יחשוב על אחרות בזמן סקס.

Surrealistical

New member
כל מה שכתבתי זה אמת

לרוב אנשים מניחים דברים חסרי בסיס על אחרים כי קשה להם לתאר שיש כאלה שחושבים אחרת מהם. אז אם את נוטה שקר לבי הזוג שלך לא אומר שכולם כאלה.

למעלה