מחשבה...

דנה^^

New member
מחשבה...

חלומות כחוויה חוץ גופית- האם יכול להיות שבכל חלום כלשהוא אנו חווים בעצם חוויה חוץ גופית?

דנה^^

New member
שאלה...!

אוקיי, אני חשבתי על זה קצת, וגם הלכתי לאתר ששבז נתן, ובעקבות מה שקראתי יש לי שאלה- כתוב שם דבר כזה: ***Ever notice that when you are falling in a dream and you hit the bottom you always wake up quickly! That is your astral body snapping back into place. אני סיפרתי לכם שבחלום הצלול שלי- כמה זמן אחרי שגיליתי שאני חולמת הרגשתי שאני נופלת.. הנפילה נמשכה כמה זמן שבמהלכו פתחתי את העיניים וראיתי שאני במיטה.. יכול להיות שאני חוויתי גם חוויה חוץ גופית והנפילה היא (לפי מה שכתוב) כשהנפש חזרה לגוף? בעקבות זה גם כתבתי את השאלה שבהודעה הקודמת- האם יכול להיות שכל חלום הוא סוג של חוויה חוץ גופית...?

yariv~2

New member
זה כבר נשמע קצת מוגזם..

אני לא חושב שכל חלום צלול הוא יציאה חוץ גופית אבל יציאה חוץ גופית הוא דבר מוכח מדעית ויכול להיות שבחלום הספיציפי (ככה כותבים?..) שלך עברת יציאה חוץ גופית בכל אופן אני חושב שהנפש של האדם אינה יכולה לצאת סופית מהאדם (זאת אומרת שנשאר איזשהו קשר עם הגוף) ויכול מאד להיות שהיציאה שלך היתה כה קלה שהנפש נשארה כמעט כולה בגוף ורק חלק קטן יצא כך שההרגשה שלך לא הצביעה בוודאות על יציאה חוץ גופית נ.ב. שוב: אני רק משער ואין לי אמת מידה מדויקת אם התאוריה נכונה..

מוכח מדעית .... פפחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תגיד איפה זה הוכח מדעית??? אתה בטוח שלא חלמת את זה???
..........הרשה לגחך........!!!

yariv~2

New member
תראה לגחך זה הכי פשוט בעולם..

ולא אני לא מרשה לך לגחך
תתעניין בנושא ותראה שיש תיעוד מלא של אדם (פרופסור) ש"הלך" למקום אחר בעוד גופו נשאר במקום תיעד!! את כל מה שקרה במקום אחר ובחדר אחר והאנשים שהיו באותו החדר צילמו מה הם עושים(לספקנים שכמוך) והכול היה נכון!! אז הרשה לגחך עליך שלא בודק לפני שמקשקש.. יריב

אתה פשוט קשקשן מקושקש

התעניינתי הרבה מאד בנושא ודווקא גיליתי שהנושא מעולם לא הוכח "באופן מדעי" וכמו הפרופסור הזה אפשר למצוא עוד המון סיפורים על עוד המון "פרופסורים שתעדו" מכשפות וגמדים ופיות ופיטר-פן ומה שאתה לא רוצה ...תעשה טובה... יש כללים מאד ברורים לעריכת ניסוי ולא כל אחד שאומר שהוא "ערך ניסוי" מיד מתקבל הטיעון שלו , תמיד יכול להיות שהניסוי מפוברק או מבויים , ניסוי מוכח הוא ניסוי שעומד בפרמטרים ספציפיים לעריכת ניסויים והוא חייב להיות גם ניסוי שניתן לחזור עליו שוב ושוב עם אותן תוצאות בכל מקום בעולם , ועוד לא שמעתי על "המון" ניסויים מוצלחים של יציאה חוץ גופית.....אז לך תילמד ותחקור קצת לפני שאתה מנופף לנו עם "ניסויים של פרופסורים" וכאלה..... פפפחחחחחחחח....... הרבה לי שוב לגחך!!

yariv~2

New member
את האמת? סתם ככה הייתי עונה ברצינות

ומביא הוכחות מסודרות ותיעוד אמין מאמרים קטעי עיתונות ועוד. (יש גם סרט ו.. לא לא מצויר) אבל לפי התגובה שלך את\ה לא ראוי לתשובה ובטח לא כשאת\ה מסתתר\ת מאחורי כינו מפוברק שכל פעם מישתנה לפי קריזה אזז.. אם תחשוף\י את עצמך אז נראה אם יש על מה לדבר.. שיהיה לך חלומות נעימים וכמובן שאני לא יגיב יותר אז אין לך מה להמשיך ולכתוב הודעות חסרות טעם ובסיס ואם מישהו אחר מהפורום יש לו סבלנות להמשיך ולהתקשקש איתך אז שיהיה לו בהצלחה.. רק שתדע\י שכאן בפורום רובם מאמינים בעניין ולא ישתקו אם תמשיך\י כך.. יריב

mga-abir

New member
האם אנו נמצאים במקום שהתודעה נימצאת

אם התשובה חיובית,הרי כל מסע גם בחלום הוא חויה חוץ גופית

shabaz

New member
wekk spank my ass and call me

shmoolik מזה קשור? זה לא או קיי.. איזה אתה נתתי לך? אני בכלל מכיר אותך?! את בטוחה שזה אני? שבז

דנה^^

New member
שים לב למה שאתה קורא..

לא נתת לי ספציפית אתר, אבל נתת כתובת של אתר- www.spellsandmagic.com כן.. זה היית אתה..

דנה^^

New member
מעניין..

לא כל מקום שאתה רוצה להיות בו אתה פתאום תהיה בו, אבל בחלום זה יכול להיות ככה.

shabaz

New member
לאאאאאאא

זה אתר ממוסחר ומסריח!!! הוא לא שווב וזוב זוב!! אל תסמכו על האתר הזה!!!!!!!!! הוא גורם לאנשים לראות את מה שהם רוצים לראות... אבל מאגיה זה לא כיף ושעשועים ומטה הקסם של שבז (ראו את ההודעה למטה שכתבתי לדנה כאשר היא שאלה:"איך מתכנתים את התת מודע?")

דנה^^

New member
ששש

זה אתר יפה ובמילים אחרות למה שאמרתי קודם- תפרוש מעסק הבדרנות.

למעלה