מחשבה על וג'יטה:

נאחסית

New member
חחחחח

לא, קולגייט עושים ניסויים בבע"ח
הוא משתמש באקווה-פרש. האמת שוג'יטה באמת הורג עם החיוכים העקומים האלה שלו ועוד עם ה"המפ" הזה שהוא מוציא כשהוא מצחקק בזלזול די די אם הוא היה אמיתי הייתי מתנפלת עליו!!! וואאאהההה אני רוצה וג'יטהההה!!!!!
אה, גם הצחיק אותי בפרק ההוא שהוא חשב שקקרוטו לא יחזור איך הוא התחיל לצחוק כמו משוגע ולזרוק דשא באויר חחחחחחח איזה טיפש.

Weird Eyal

New member
אני מצטער לומר לך נאחסית אבל

גם אקווה פרש עושים ניסויים וגם זברה....

King Of Saiyans

New member
ראיתם את וג'יטה בפרק שבו גוהן הופך

לראשונה לסאיימן? הוא נראה פשוט זוועה! שרטטו את הפנים שלו ואת שאר הגוף עם קווי עט בולטים מדי!

Vegeta fanatic

New member
בכל פרק הוא נראה אחרת...

כמה ציירי-וג'יטה הם מחליפים שם?! ואם כבר מדברים על המראה של וג'יטה... איך זה שבתחילת הסדרה הוא נראה כמעט כמו ילד, וככל שהפרקים מתקדמים השרירים שלו משתרגים, הוא נהיה יותר גברי כזה ואפילו יותר גבוה?

Light woman

New member
והוא גם מתקרח P:

והוא לא מכוער!!! אבל הצוואר שלו בפרק 222 הוא עקום בצורה נוראית!!!!! הבחנתי שעשו את זה גם לגוקו, הצייר פשוט משוגע!! דרך אגב גם אנ יחושבת שכל פרק מחליפים לוג'י צייר... בעע. (דרך אגב חיטטתי ונברתי ויש לו אף פשוט מזוויע כאן!!! (וגם שאר הפרצוף שלו נראה כמו תחת) ברברה, מאחוריך!)

Light woman

New member
ולחיוכים המדהימים שלו...

נו טוב, אז חלק מהם קצת זדוניים, אבל הוא חמוד!!! ^^ בעל החיוך הכי יפה- סופר 17!!! יו אם הייתי מוצאת איך לשכפל תמונות מהרילפלייר הייתי מביאה לכם את כל החיוכים שלו ואת תנועת הזריקה האלגנטית, הוא פשוט מדהים!!!!!!!
(כמובן שפיקילה תמיד יהיה במקום הראשון...)

Light woman

New member
מה אני לא יעשה בשביל להביא לכם

תמונות משדה הקרב (זה איפושהו בסאגת טראנקס...) ואתם כפויי טובה אפילו לא איחלתם לי החלמה מהירה למרות שאתמול הקאתי כל חצי שעה (על השעון) והיה לי 38.5 מעלות חום!!! אז איפה ההחלמה המהירה שלי??? ><?

Light woman

New member
ולזה שפתאום התסרוקת השתנתה..

והכל באותה סאגה... שהיא כולה 10 פרקים P: ...

נאחסית

New member
אאאאהההה

איזה מהמם איזה מהמם איזה מהמםםם!!! וואההה ויייי *רצה להסתכל בתמונות שוב* *_*

Shazamit

New member
זאת באמת אחת היפות...!

חחח את ממש חקרת אותו בכל הסאגה הפיצית הזאת, הא?!

למעלה