מחשבה על וג'יטה:

Shazamit

New member
התמונה הכי קרובה שמצאתי ../images/Emo26.gif

לחיוך לא שטני. דמיינו שקווי המתאר של העיניים לא עבים כ"כ, ושאין לו "קעקוע" של מאג'ין על המצח, ותראו שהחיוך הזה הוא בכלל לא שטני, אלא בעצם חמוד!!

Brolly

New member
חחח

אני אשים תמונה שלו עם חיוך לא שטני אבל בתמונה הזאת החיוך שלו שטני למדי...
זה לפני שהוא מפוצץ חצי מהאצטדיון של הטורניר העולמי...

Brolly

New member
אממממממממ

זה לא פרק זה cell אבל הציורים של הדמויות זה מהפרקים האחרונים של הסדרה...

Brolly

New member
לא...

cell זה שקופית מקורית שהשתמשו בה לעשיית הפרקים בתמונה זה הדמויות הן שקופיות והרקע פשוט מודבק...

Vegeta fanatic

New member
OMG!! ../images/Emo99.gif

אני זוכרת שהיה לו חיוך מאוד לא שטני בסרט 12, לקראת הסוף. זה היה אחד החיוכים הכי יפים שראיתי. למישהו יש תמונה?!

לא מסכים!

לא זוכר את שמו של העוזר השני של פריז'ה (לא דודוריאה), אבל אם אתם זוכרים - מה אתם אומרים על זה? (חוץ מכשהוא מחליף צורה)

Brolly

New member
זארבון?

הוא מגניב... אבל הוא תנין מהלך אחרי שהוא הופך צורה חחח

נאחסית

New member
חחח

איך נקרעתי מצחוק כשבולמה התאהבה בזארבונית. איכס הוא נראה כמו בת שרירית. בעצם... ומה פריזה?! אוקיי אוקיי... אז... אוף הסתבכתי!!!

Vegeta fanatic

New member
הוא חתיך! אני לגמרי מסכימה עם בולמה

אבל מי תסתכל עליו בכלל, כשוג'יטה עומד ליידו? *__*

king kazabubu

New member
נסי את להיות יפה

ולטפח את עצמך בזמן שכל מה שאת עושה לכבוש כוכבים או להגן על כדור הארץ ממפלצות שמסוגלות לפוצץ את כדור הארץ בשניה... אני עושה את זה כל הזמן וזה נורא קשה....

Vegeta fanatic

New member
יופי זה עניין של טעם, אבל...

מה?!?! איך?!?! למה?! נניח בצד את האישיות הכובשת, החוכמה והשנינות. והרגליים החטובות ^_^; רוב השוני בפרצוף שלו מתבטא בעיניים ובגבות הכועסות שלו. הרי האף והפה בנויים על אותו בסיס - אף שפיץ ופה קו. חוצמזה, הוא לא מחייך הרבה (חוץ מחיוכים מרושעים), אבל כשהוא מחייך באמת... איזה יופי!!! תראה אותו מחייך חיוך אמיתי, ואז תחזור ותגיד שהוא מכוער.

king kazabubu

New member
החיוכים המרושעים שלו הורגים אותי!!!

גם יש פרק שהוא צוחק עם כל הפה פתוח!!! אלוהים אני נקרעתי מצחוק שזה קרה

למעלה