מחשבה על וג'יטה:

King Of Saiyans

New member
מחשבה על וג'יטה:

נוח לי עם האישיות שלו, אבל לדעתי הוא... מכוער. אל תחסלו אותי בבקשה, אני אובייקטיבי לחלוטין, נשבע!!! פשוט אני חושב שאם היתה קיימת תחרות-יופי לגברים, ברגע שעורכי-התחרות היו מעיפים מבט בוג'יטה, הם היו יודעים שאסור להם בשום-אופן לתת לו להשתתף, ולא רק כי הוא לא עובר את מגבלת הגובה (זה לא אחד מגורמי הכיעור שלו, לדעתי. אלה הפנים שלו שגורמות לו להיות מכוער). מה לעשות, מראה חיצוני זה פשוט לא התחום החזק של וג'יטה.

Brolly

New member
תגיד לי....

היית חייב לפתוח שרשור חדש בשביל לכתוב דבר טיפשי כמו זה?

נאחסית

New member
מודה

אומנם אני מטורפת על וג'י-צ'אן והוא הדמות הכי אהובה עליי בכל הסדרה. אבל מה לעשות, לא כולם מושלמים. אבל הוא יפה מאוד כשהוא ssj4 חולה על וג'י, השעיר שליייי!!!

Shazamit

New member
בלה...

הוא באמת יפה כשהוא ssj4 (למרות שאני חייבת להודות שגוקו יותר יפה ממנו בצורה הזאת..), אבל זה שהוא מכוער זה לא כ"כ נכון...! (כמובן שבהשוואה לגוהאן זה נכון!
) גם כשהוא סופר סייאן הוא יפה... למה שלא נדבר על גוהנצ'וק?

Shazamit

New member
אממ...

היום ראיתי מישהו שעיר (יותר מידי) בקניון... וזה לא ממש נחמד... אז כדאי לך לחשוב טוב לפני שאת עונה על זה (חיובי)... =)

king kazabubu

New member
ממש שעיר....

ראיתי אותך..... אני שעיר איש... אני צריך להתאמן כל הזמן אז אני שומר את עצמי ברמה של סופר סיין 4.... חוץ מזה גוגל אוהבת את הזנב שלי... מה שאגב אני חייב להגיד שמאז שאני מכיר את גוגל הזנב שלי בעל חיים משל עצמו...

נאחסית

New member
חחח

טוב בסדר, אוליי זה לא כזה מושך אחרי הכל גורילות זאת לא החיה האהובה עליי.

Weird Eyal

New member
האמת ווג'יטה לא מכוער בכלל פשוט

רוב הסידרה הוא היה רשע לרוע פנים מכוערות כל כך נדבקה בו הרשעות שהוא פשוט תמיד יראה מכוער העניין הוא שווג'יטה לא מכוער בכלל זה פשוט כשאתם רואים מישהו שאמור להיות הרשע אז בד"כ הוא מכוער (כמובן יש יוצאיי דופן) לדעתי ווג'יטה הוא חתיך! (אבל לא כמו גוקו)

King Of Saiyans

New member
באמת וג'יטה מסתובב כל הזמן עם הבעה

זועפת על הפרצוף. איך אתם חושבים שהיו נראות הפנים שלו אם היו עליהן חיוך מתוק ועיניים אוהבות? מישהו מוכן לנסות לצייר כך את וג'י?

למעלה