מחשבה נוספת

שלום להגיון, ברוך הבא.

צינים או לא אחד הדברים שמאפיינים אותנו (לפחות אותי) הוא אהבה וסלחנות בתקווה לכוונה אמיתי של שינוי חיובי. את צריכה להבין שכל מי שעובר את מיכא"ל לא נהיה רובוט.. הוא עדיין אותו אדם שהיה קודם אבל משוכלל ומשודרג יותר. וזה אומר שאם אדם האמין בדת הוא ימשיך להאמין בדת אך ישלב בחייו את מיכא"ל. וזה לדעתי אחד הדברים היפים ... שמיכא"ל משתלב בכ"כ הרבה אמונות ואורחי חיים בלי להפריע, ההפך רק לתרום. אם תסתכלי קצת מעבר לדפים הראשונים של הפורום, תראי שיש בוגרי מיכא"ל שהם לא יהודים, שהם צמחונים טבעונים, שהם לבנים, שחורים, עשירים ועניים וכו' וכו'... בקיצור, שהם הכל מהכל. אגב, הייתי איתך באותו יום חשיפה
השתלבות נעימה בפורום

yossi iv

New member
ירדנקל.. אם רוצה..

להתחיל מחדש.. בבקשה רק בלי החלפת ניקים ובלי טרוליות, אלא כל הwh שלך, מי מה מו... אם לא רוצה להתחיל מחדש.. תבורכי וצאתך לשלום

yardenkl555

New member
תודה

אני אשמח להיות אדם יותר טוב ולייצג את הטוב שבכל אחד ואחד. שמחתי לשמוע שאתה מכיר אותי (או שלא)ואשמח לפגוש אותך במסגרת מיכא"ל בעתיד.

....

אני לא ממש יודעת איך להגיב אבל א' כול הכבוד על הנחישות-זה כבר מראה שאת מתאימה למיכא"ל דבר שני, אם הציניות כן פגעה בך לא התכוונתי.. אבל תסתכלי היטב ש2 התשובות הראשונות בכלל לא ציניות וקיבלת שם תשובה...

למעלה