מחשבה נוספת

yardenkl555

New member
מחשבה נוספת

ישנם אנשים בפורום הזה שמשדרים עליונות,נצחונות על משהו לא מוגדר,התעלות על האחר וציניות - בלי עין הרע בשפע!!!! אז מיכא"לים יקרים ברשות אבא ציני מזעזע איבגי חבל עליכם. בניתם אחלה פורום שבמו כתיבתכם הורסים אותו - כמובן בחסות אותו מנהל גדול. אז כל אלה שמיכ"אל באמת עשה דבר משמעןתי לחיו מוזמן לתקן ,לשנות,להפגין - נגד הרחקת אנשים מהפורום שלכם - אלו לא לזה התכון המשורר. בהצלחה לכולכם.

count on me

New member
נשימה עמוקה....החיים יפים =]

איך הצלחת בהודעה אחת להסיק כל כך הרבה דברים ? הגעת למסקנות על סמך הרגשתך באותו רגע....לא קצת מוגזם? יש מקום להגיד מה שחושבים ומרגישים....ויש גם דרך נעימה יותר. אני במקומך הייתי כותבת את הדברים האלו בזמן רוגע, ולא עצבים. מיכא"ל היווה לכולנו משהו משמעותי, ואת מוזמנת לגלות זאת בעצמך משירשורים אחרים פה. תעלי עם העיין שלך קצת למעלה...קצת למטה....תעברי דפים....ותגלי את התשובות בעצמך... הכעס שלך מזיק רק לך.....להירגע.

yardenkl555

New member
אין בי כעס אלא רק אכזבה.

אכזבה עמוקה מאופןשבו נשאלה השאלה על יד והאופן שבו אדון איבגי ענה. בנוסף לתיבת המייל האישית שלי הגע תשובה מכובדת מאוד ובנוסף צויין שם "אל תתרגשי מהתגובות הציניות בזמן האחרון כך זה באתר.." מקווה שדייקתי בציטוט אך זהו המסר. לכן אדון יקר לפני שאתה מחליט שאני כועסת אולי תבדוק את עצמך ותשאל את עצמך איפה האתר לא נהג באופן מכובד,הוגן,יפה,לא לעיניין. אני התרשמתי ממיכ"אל אחרת לגמרי - חבל שכבוד מנהל דואג להרוס את הרושם שהתקבל. ותודה לך על תגובתך. ערב ניפלא.

א.ג.נ,

בס"ד 2/02/2007 לכבוד yardenkl555 ארץ, ישראל הנדון: תגובה להודעתך בפורום מיכא"ל בתפוז אנשים שלום רב, 1. הודעתך מיום 01/02/07 התקבלה בפורום מיכא"ל בתפוז אנשים. 2. הודעתך נקראה בעיון רב, בנסיון להבין את מהות פנייתך לפורום. 3. אחרי דיון בטענותייך, לא נמצאה עילה לחדול מציניות בפורום. 4. מקווים שתצלחי בכל בחירותייך בעתיד. 5. בברכה, האתר. אין יותר רשמי מזה לדעתי.

אני מבינה שלא משנה מה נאמר לך

את עדיין בשלך... כדאי לך ללכת למיכא"ל "לפתוח" קצת את המחשבה...

...

איי...אני באמת מתאפקת לא להוציא ת'עצבים שלי עכשיו אבל בכך שכתבת שבמו כתיבתנו אנו הורסים אותו זה רק מראה שאת משדרת עליונות בכתיבתך...מהסתכלות שלך בפורום, ונגיד והסתכלת קצת מעבר, את מסיקה את זה- וזה חבל מאוד, את לא מכירה פה את האנשים דיברת עליהם ואין לך זכות לדבר על מישהו קרה לפני שאת מכירה את טיבו ואיכותו של כול בן אדם. אם משהו כאן לא מוצא חן בעינייך את מוזמנת להגיב לאותה הודעה מה לא מצא חן בעינייך או פשוט לא להיות פה אם הציניות הזו הורגת אותך, ובנתיים דברי בשם עצמך ילדה, לא יודעת מה איתך, הציניות הזו מוסיפה עניין ומחשבה לדברים, ואם מישהו כאן חושב במחשבה עליונה ונצחונית על אחרים- הוא מזמן לא היה כאן, והיחידה שחושבת בנתיים ככה, זו את. אני מקווה שתנסי להתאקלם בפורום ברגל ימין פעם הבאה, אם בכלל תהיה כזו. אני אישית מעדיפה שתתחילי שוב, עדיף שתצאי עם מחשבות טובות ולא עם רעות שהן גם לא נכונות.

tal 05

New member
לחן ואדר..

אתן צודקות,היא אולי לא מכירה ב-א-מ-ת אף אחד מפה,ואת האיכות של כל אחד, אבל כשבנאדם בא ושואל שאלה,הוא באמת מצפה לתשובה. וזה שעונים לו בציניות זה קצת לא נעים,גם לא כולם מבינים ציניות..היו פה לא פעם הודעות של אנשים מופתעים מהודעות ציניות,ולא כל כך הבינו שזה בציניות,אז היא שהיא חדשה פה,תבין?! היא לא מכירה אותנו (כפי שהדגשתן) לכן היא לא יכולה לדעת שלפעמים עונים בציניות. היא בסה"כ רצתה תשובה,כי היא כבר נפלה בקורסים הללו שמנסים להחזיר בתשובה והיא לא רצתה לחזור על הטעות שלה,זה לגיטימי לגמרי שהיא תברר לפני שהיא נרשמת,לא כל כך נעים להיות במקום שלא רוצים להיות בו. yardenkl555 ראתה שאנחנו מדברים הרבה על דת,וזה הדליק לה נורה אדומה. חן-בקשר למה שאמרת "אני מקווה שתנסי להתאקלם בפורום ברגל ימין בפעם הבאה". yardenkl555 רק שאלה שאלה,אני לא רואה בכך "כניסה ברגל שמאל",הפורום נועד לשאלות והיא רק שאלה שאלה לגבי משהו שלא הבינה נכון/לא ידעה.היא לא ציפתה לתגובה שכזאת,לא מכובדת. אם היו עונים בציניות למישהו שכבר הרבה זמן בפורום,הוא היה מצליח להבין.. ובכלל כל הציניות והיחס שיש פה לפעמים..אני מכיר לפחות שניי "קוראים סמויים" שלא מעוניינים להגיב ולהביע דעה,בין היתר בגלל התגובות שאנשים אחרים מקבלים מחבריי הפורום,אז אני מציע שכל אחד יעשה חושבים עם עצמו ויראה איפה הוא לא היה בסדר. גם לי כבר לא כל כך נעים לאו דווקא מתגובות שאני אישית קיבלתי,פשוט יש מקרים שאני מרגיש לא נעים בשביל מקבלי התגובות. יש גם מקרים שאין יחס בכלל.. אז..לא ישר לתקוף,ולהתעצבן. יש יותר מאמת אחת. מקווה שכולנו נצליח לראות את שניי הצדדים. טל לוי.

count on me

New member
טל...

אני מסכימה איתך שציניות לא נעימה תמיד, ולא כולנו יודעים לקבל אותה, אך עם זאת אני לא חושבת שראוי להיתבטא בצורה שכזו. היא האשימה אשמות לא נעימות, ודיברה בשפה שגרמה להרגשה של זילזול. אני חושבת שיש דרכים להביע דעה ורגשות, ויכלה להגיד שהציניות לא נעימה לה ותשמח לתשובה רצינית. וכן היא קיבלה כזאת משתיים. אז לא צריך להתעצבן ולתקוף ככה, אני לא חושבת שזה נכון ובריא בשבילה ובשביל כל אחד..... אם שמת לב תיבת ההודעה הייתה בתקיפה...שים לב לזה חמודי.....הודעה מתחת הייתה השאלה.... ובקשר לתגובות ולאי תגובות, אני מסכימה איתך. ואני מצטרפת לטל ; בתקווה שכולנו נצליח לראות את שני הצדדים. =]

טל-כתגובה-

אני חושבת שאישית לא כתבתי שום דבר ציני, אני הבהרתי טוב מאוד את דעתי. ולא התייחסתי לשאלה שלה, כשכתבתי שתתחיל ברגל ימין, אלא התכוונתי להודעה הזו, מכיוון שאתה צודק והיא חדשה, היא הייתה צריכה לחכות ולראות את האווירה כאן לפני קביעתה. אין לי בעיה שתשאל שאלות, אבל היא פשוט יכלה לומר שהיא רוצה תשובה רצינית טוב, אני עוד לא קראתי את שאר ההודעות ואת ההודעה שלה, אבל אני מאמינה שהעניינים קצת יסתדרו תסתכלו על זה כאקשן-מה? חסר קצת... כול פעם בא מישהו ומוסיף קצת פלפל..מה רע ועדיין, בלי לקרא ברוך הבא! ואם ציניות מרתיעה אתכם, תגידו, ונגיב תגובה רצינית יש יותר מאמת אחת-מסכימה עם זה.

בלי לזלזל

ציפיתי מאישה בת 32 למשהו יותר על רמה למרות שהיא חדשה בפורום ובכלל בתפוז רק אהבה ולא בציניות

yossi iv

New member
היא ציפתה שנתרגש מההודעה נכון?

מיכא"לים יקרים, אין עליכם בעולם !!!!!!!!!! רק אתם, בלי ללמוד בכלל פסיכיאטריה, יודעים לאבחן, באופק מדוייק להפליא, אנשים עם בעיות פסיכיאטריות. מי שלא מבין הומור, לא מבין מצויינות,לא מבין ערכים ,לא מבין אהבה מהי... חושב שמיכא"ל הוא עליונות. צר לי על אדם כזה. אם אדם הוא תמים אבל לא פרייאר , זה נראה עליונות, אבל זה לא זו אהבה ערה, אמון ער, לא אמון פרייארי.. מה שכן מי שמצפה שמיכא"לים יהיו תחתונים ולא עליונים. טועה בגדול. מיכא"לים הן עליונים בפנים ותחתונים בחוץ. וזה כל הסוד. מצוינות עם ענווה. שבת נשיקות לכולם

yardenkl555

New member
וווואאאוווו תדמינו את זה בצעקה....ו

רק רגע... שניה.. מיכ"אל.... ניהיה פה כדור שלג.... פפפפפ... כך,גם בהתכתבות צריך להודות - יצא הדבר מהקשרו - נכון! סליחה. ודווקא בגלל מה שנכתב בפורום אני יותר צמא להיכנס למיכ"אל - הרי הרוח היא לא דבר גנטי,והנפש היא ...ניתנת לאילוף? ובכל זאת לאלה שמרימים גבה ומצפים מירדןקל או לסרוגין מבחורה בת 32 ליותר או פסיכאטרית, אז כך... בדרכי לחיפוש עבודה נתקלתי במשהו שונה שאותי מיגנט התקשרתי קבעתי יום חשיפה עשיתי הרבה מאוד מאמצים להגיע לת"א ( ועוד בזמן המדוייק),ישבתי שם בן כל ההמון שהגיע הערכתי מאוד את האופן שבו התיחסו לאלה שתרחו והגיעו מכל קצוות הארץ - ישבתי שלוש שעות מרותקת על הכיסא וגם שהודיעו על עלות הלמידה כמדריך(כן,החוורתי ולרגע התבאסי - אינה שוב הכסף שמפריד אותי מדברים שאני מאמינה בהם))לא יצאתי-נשארתי מרותקת חזרתי למחוז חפצי עם התלהבות מנופצת - מהיכן הגייס סכום כזה..??? במשך שבוע וחצי עסקתי רק בחיפוש אחר ממנים,תורמים...משפחה ,בנקים ,חברים (שבורחים שמדובר בכסף)וכמעט הכל נסגר והכסף יגיע . הרוח בנפשי שמחה וראיתי את עצמי שמיכ"אל מהמעט מאוד שדובר -אך,ממה שהובן מיכא"ל ואני זה כפפה ליד. קמתי בבוקר ואמרתי יהיה אשר יהיה אני בפנים.מקריבה הרבה -יודעת שאצטרך להתאמץ ולעבוד קשה אבל על החיים ועל המוות. מלאת אנרגיות והתלהבות - מצאתי בפורום את מיכ"אל.. אמרתי... בואי ניראה מה מדברים שם.. ופתאום תפסו את עני כל מיני ציטוטים מהתנך,דברי תורה - וווררקקק רגע,,מה???זה מיכ"אל???ביד רועדת כתבתי הודעה פשוטה ופחדתי מהתשובה "האם מיכל עוסק בדת?" ובום תשובה מיוסי... ועכשיו תמשיכו אתם לשפוט אותי. ס ל י ח ה. ולמה אני מרגישה חרא עכשיו?

למעלה