מחשבה אחת לפני.

Shizik

New member
מחשבה אחת לפני.

מה הן המחשבות האחרונות של אדם הקופץ למותו(נניח שזה מספיק מרחק כדי שנספיק גם לחשוב על משהו)? האם זה: וווווווייייייי! או: ששששייייט! מה אתם אומרים? ובבקשה לא לשלוח לי תגובות בסגנון``זה תלוי ב-למה הוא קפץ`` אני מתכוון לזה שהאם ברגע האחרון מבין ה``צנחן`` שלנו מה הוא מאבד?

rastotman

New member
אהה...

אני חשבתי שזה איזשהו משהו דוחה שקורה לבנאדם שקופץ מבניין מספיק גבוה כדי שהוא יחשוב על משהו באמצע- כמו נימי דם שמיתפוצצים ודברים. ואני די בטוחה שהוא חושב: אההההההההההההההה!!!!!!!!!

kirk hammet

New member
אם הוא התאבד.

אז כבר לא יכול להיות שיט , כי חרטה אחרונה זה לפניי הקפיצה. אולי זה ``הללויה`` ? ואולי זה ``ברוך שפטרנו מהעולם המחורבן למדי הזה``: ? אצל כל אחד זה שונה אני מניח.

Chot

New member
נראה לי

הוא מספיק לחשוב עוד משהו אחרי שהוא נופל, אז זה בטח ``אוועע כוסעמוק``..

Panther

New member
נראה לי

שברגע האחרון הוא מתחרט (לא שיש לו הרבה מה לעשות בנידון).

Shizik

New member
תדמו לעצמכם אירוע מרגש כזה או אחר

מה חשבתם באמצע? אני שמתי לב שדווקא ברגע כזה עולים דברים פשוטים. אני נזכר שראיתי ילדה בת 7 חוצה רחוב עם סבא, או חתול שישב על איזה מעקה לפני כמה ימים, או אפילו איזה עץ עם נשירה. זה לא ככה אצל מתאבד? הרגע האחרון הוא לא רגע של מחשבה על הדבר היכ פשוט בעולם? אולי בראש כזה הסוגר במהירות את המרחק למדרכה שמתחת. אולי זה מין מחשבה..מין געגוע למצב רגוע ופשוט?

WC

New member
איזו נפילה

לדעתי הוא חושב משהוא בסגנון בריזה נעימה יש פה או אם הייתי עושה דיאטה כמו שרציתי הייתי נופל פחות מהר ונהנה גם מהנוף או יו- זה כמו חתונה באולמות וורסאי- רק שמלכתחילה אין רצפה (יחי ההומור השחור) WC נופל וקם

Shizik

New member
טעות

מהירות נפילה כלל אינה קשור בגורמים כמו משקל. :)

kirk hammet

New member
מישהו הקשיב בשיעורי פיזיקה !

אבל כשזה בן אדם אני חושב שזה היה קשור כי הצורה האווירודינמית הייתה משתנה.

WC

New member
הסבר בבקשה!

מה? אם יש קופסה שיש בה כדור של 70 קילו ואחרת שיש בה כדור של 6 מי יפול קודם? WC ששונא פיסיקה

flameable

New member
זה לא תלוי במשקל אלא

בשטח הפנים של האובייקט הנופל (שטח פנים יותר גדול=התנגדות יותר גדולה=נפילה איטית יותר) אני במו עיני חזיתי בנוצה וממטבע נופלים באותה מהירות בואקום - בסביבה ללא אויר, כך ששטח הפנים וההתנדות שהוא יצר שלהם לא השפיע. flame

E2K

New member
שלום

אני לא יודעת מה בן אדם חושב שניה לפני המוות אבל זה בטח לא משהו טוב. אם בן אדם הורג את עצמו זה לא יכול להיות משהו טוב (מעמקי יאוש וכאלה) הוא סתם מפחד שיכאב לו, ורוצה שזה יגמר כמה שיותר מהר. יותר מזה אין לו מה לעשות. או שאולי הוא רואה את כל החיים שלו חולפים מול הפנים כמו בסיפורים. ואז הוא נזכר כמה החיים שלו היו מסריחים וכמה טוב שהוא מת (או שלא...) אבל בעיקרון מתאבד הוא הבן אדם הכי אנוכי שיכול להיות. איזה מן פתרון זה להתאבד??? כולם מסביב כואבים ומסכנים, כל מי שאוהב אותך, ולך בכלל לא אכפת. זו מן שמחה שכזו לראות את כולם מתאבלים עליך??? פשוט לא מבינה... (ד``א, איך מצטרפים לפורום???)

WC

New member
אנוכיות?!

מה אנוכי בלהתאבד?! את מדברת על בן אדם שמעס בחייו- משהוא שנובע מחיים מאד מתוסבכים ומבעיות פסיכולוגיות קשות! עוד לקרוא לזה אנוכיות?! הגזמת קצת, לא?! ואם התאבדת כמו שצריך אתה לא תראה אף אחד מתאבל עליך כי (מן הסתם) אתה מת!!!(חבל שאין אותיות גדולות בעברית) כדי להבין התאבדויות בצורה יותר טובה אני אישית ממליץ לך ללכת לקרוא פואמות של סיליביה פלאת` (משוררת שכל עשר שנים נסתה להרוג את עצמה ובפעם השלישית - גלידה) אולי אז תביני קצת יותר (אישית אני ממליץ על ליידי לאזרס!) ותראי שאנוכיות זה ההפך הגמור למה שעובר להם בראש- הם מעדיפים למות מאשר להעביר אנשים בסבל של לחיות איתם (בחלק מהמיכרים) או שהסיבה שהם מחכים כ``כ הרבה לפני המעשה היא התחשבות במי שהם מכירים!!!!! WC אתם תמותו על זה

rastotman

New member
אל תגיד את זה-

אנשים שמיתאבדים הם לא קדושים, וגם לא אנשים שבדיכאון. אפשר להיתאבד גם מתוך אנוכיות- אני בהחלט מבינה ומסכימה שיש כאלה שפשוט לא יכולים לסבול יותר והמצב הנפשי שלהם הוא כמו מחלה קשה שאולי גם אין לה תרופות, והם סובלים מספיק בשביל להיתאבד. אבל הגבול הזה של המספיק- הוא לא באמת גבול. יש כאלה שסובלים מספיק בשביל להיתנתק לגמרי מהחברים שלהם ולעשות קולות של היתאבדות, ויש כאלה שכועסים שהחבר שלהם לא יושב לידם. -מי קרא לי אובססיבית?

E2K

New member
תלוי איך מסתכלים על זה.

אני לא מדברת על איך שמתאבד מרגיש, אלא על המעשה עצמו! במקום להתמודד אתה מתאבד, ומשאיר לשארית העולם לחיות עם הצרות שלך,יחד עם האובדן שלך. ואין שום קשר ללהבין או לא להבין. אין לי מושג מה עובר לאנשים כאלה בראש, לא שאף פעם לא חשבתי על להתאבד,פשוט אף פעם לא עשיתי משהו בנוגע לזה. העניין הוא שהתאבדות זה לא פתרון. כלומר, זה כן - ברור שכן, אתה הרי מת, ונכון שאתה לא רואה אי כולם מתאבלים עליך (ומי החליט שאין עולם הבא?) ולא מרגיש את כל הצרות שלך, אבל אתה לא מרגיש שום דבר אחר. אתה מ-ת-!. אתה כלום. זה פתרון??? (ואני לא צריכה לקרוא פואמות בשביל לדעת מה בן אדם מתאבד מרגיש)

למעלה