מחר מחר אני אנשק את קצה שפמך ואאנח בקול: לו רק היה לי משהו לאכול.
ש שירה כמים New member 26/8/18 #4 מחר 2 מחר אני אנפנף בזנבך ואבכה בקול עד שהשכנים יביאו לנו משהו לאכול.
ש שירה כמים New member 26/8/18 #5 מחר 3 מחר כל תנורי האפייה של השכנים שלי על כל העוגות הנאפות בהם עם ריחם המשגע יועברו באופן נסי אל חדרי הדל ואני אכתוב שיר חדש לאדוני.
מחר 3 מחר כל תנורי האפייה של השכנים שלי על כל העוגות הנאפות בהם עם ריחם המשגע יועברו באופן נסי אל חדרי הדל ואני אכתוב שיר חדש לאדוני.
ש שירה כמים New member 26/8/18 #6 מחר 4 אדוני אתה ידעת אלוהים אתה ענה בהבזקים של עוגיות פזורות סוכר בנצנוצים של מרמלדות צבעוניות במרק תפוחי אדמה עשיר
מחר 4 אדוני אתה ידעת אלוהים אתה ענה בהבזקים של עוגיות פזורות סוכר בנצנוצים של מרמלדות צבעוניות במרק תפוחי אדמה עשיר
צ ציקימינגו 22 New member 26/8/18 #7 לשירה . לרעב הניבט משורות שיריך לא נותן לבטנך מרגוע קירקורי הכרס השוקק מאוויך לא נותנים לכפן לגווע ואני מה יש לי לומר לא אקלס ולא אברך לא נותר לי דבר אלא השתתפות בצערך שלך צ'י
לשירה . לרעב הניבט משורות שיריך לא נותן לבטנך מרגוע קירקורי הכרס השוקק מאוויך לא נותנים לכפן לגווע ואני מה יש לי לומר לא אקלס ולא אברך לא נותר לי דבר אלא השתתפות בצערך שלך צ'י
ש שירה כמים New member 27/8/18 #10 תודה חברים על תגובותיכם. הרגע סיימתי לאכול מרק אפונה, אז אל תדאגו שאין לי בפועל מה לאכול כיום. תודה תודה
תודה חברים על תגובותיכם. הרגע סיימתי לאכול מרק אפונה, אז אל תדאגו שאין לי בפועל מה לאכול כיום. תודה תודה
ח חרסינה משורינת New member 24/9/18 #14 את פשוט טובה בשנית , דמיינתי כל העת שכתבת את השיר על חתול רעב. את מצוינת באמת!. מלא הומור , צער , אושר ,כאב ותוגה גם יחד. פשוט "שיחקת אותה".
את פשוט טובה בשנית , דמיינתי כל העת שכתבת את השיר על חתול רעב. את מצוינת באמת!. מלא הומור , צער , אושר ,כאב ותוגה גם יחד. פשוט "שיחקת אותה".