מחר. לברכה יש יומולדת! ברכה, אני אוהבת אותך! ושיהיה לך המון המון מזל טוב! ו..אני פשוט גרועה בברכות:[
K Karin917 New member 17/1/06 #1 מחר.../images/Emo182.gif לברכה יש יומולדת! ברכה, אני אוהבת אותך! ושיהיה לך המון המון מזל טוב! ו..אני פשוט גרועה בברכות:[
מחר.../images/Emo182.gif לברכה יש יומולדת! ברכה, אני אוהבת אותך! ושיהיה לך המון המון מזל טוב! ו..אני פשוט גרועה בברכות:[
W Welcome To My Life1 New member 17/1/06 #3 ../images/Emo163.gifאבל איפה היא נעלמה לנו?../images/Emo7.gif טוב אמ... ברכה יומולדת שמח מקווה שנהנת בארצות הברית (?) ואמ.. פשוט מזל טוב
../images/Emo163.gifאבל איפה היא נעלמה לנו?../images/Emo7.gif טוב אמ... ברכה יומולדת שמח מקווה שנהנת בארצות הברית (?) ואמ.. פשוט מזל טוב
K Karin917 New member 17/1/06 #4 ../images/Emo182.gif יש לה בעיות עם האינטרנט אבל היא הבטיחה להכנס לפורום מחר-מחרתיים.
B BiDriL New member 17/1/06 #5 ../images/Emo185.gifמזל טוב בייב ../images/Emo2.gif../images/Emo65.gif מומולדת שמח :]
S super cat New member 17/1/06 #6 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo65.gifאני מתגעגעת יום הולדת שמח אני כולכך אוהבת אותך מתגעגעת לדבר איתך שיחהיה לך יום הוכלת שמח שמח ושתמשיכי להיות כולכך מאגניבה מתה עלייך מלא מלא מלא מזל טוב
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo65.gifאני מתגעגעת יום הולדת שמח אני כולכך אוהבת אותך מתגעגעת לדבר איתך שיחהיה לך יום הוכלת שמח שמח ושתמשיכי להיות כולכך מאגניבה מתה עלייך מלא מלא מלא מזל טוב
B behind the masc New member 18/1/06 #7 עהעאה ברכה../images/Emo23.gifאני מתגעגעת אני אוהבת אותך תמשיכי להישאר מקסימה כמו שאת! את מציירת ממש יפהD: הצלחה בלימודים, בחיים בכל מה שתעשי! שכל חלומותייך יתגשמו, וכל אלה^^ אושר אושר עושר ובריאות!! וכמובו, מזל טוב!!! אי מתגעגעת לאן נעלמת ?
עהעאה ברכה../images/Emo23.gifאני מתגעגעת אני אוהבת אותך תמשיכי להישאר מקסימה כמו שאת! את מציירת ממש יפהD: הצלחה בלימודים, בחיים בכל מה שתעשי! שכל חלומותייך יתגשמו, וכל אלה^^ אושר אושר עושר ובריאות!! וכמובו, מזל טוב!!! אי מתגעגעת לאן נעלמת ?
L lady from the hell New member 18/1/06 #8 ../images/Emo2.gif וואו יום הולדת שמח ../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif שתמיד תיהיה מאושרת, שמחה ובריאה שתקבלי הרבה מתנות, כסף ובגדים שכל חלומותיך יתגשמו שתמיד תישארי מי שאת
../images/Emo2.gif וואו יום הולדת שמח ../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif שתמיד תיהיה מאושרת, שמחה ובריאה שתקבלי הרבה מתנות, כסף ובגדים שכל חלומותיך יתגשמו שתמיד תישארי מי שאת
L Little sweetie New member 18/1/06 #10 ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif*גמכאן*../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif*גמכאן*../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif