חח ו8 ואני אפסיק להטריד אתכם עם הדברים שמשעשעים אותי חח כמו הקריינות של יפתח XDDDD
T TauraMan New member 21/8/05 #88 חח ו8../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif ואני אפסיק להטריד אתכם עם הדברים שמשעשעים אותי חח כמו הקריינות של יפתח XDDDD
חח ו8../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif ואני אפסיק להטריד אתכם עם הדברים שמשעשעים אותי חח כמו הקריינות של יפתח XDDDD
T TauraMan New member 21/8/05 #91 חח לא, זה היה ממש מבדר../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif רוב הזמן נשפכתי מצחוק במגרש חימום
M MorH New member 21/8/05 #128 כזה דביל הבנאדם הזה ../images/Emo174.gif פפ =\ קצת חולה הייתי אומרת תגידי דורון כשהלכת מסלול אז כמה צעדים ספרת בקומבינציה ( 7A 7B אם אני לא טועה ) ? כי היא הייתה ממש עקומה ולמלא לא הסתדרו הצעדים...
כזה דביל הבנאדם הזה ../images/Emo174.gif פפ =\ קצת חולה הייתי אומרת תגידי דורון כשהלכת מסלול אז כמה צעדים ספרת בקומבינציה ( 7A 7B אם אני לא טועה ) ? כי היא הייתה ממש עקומה ולמלא לא הסתדרו הצעדים...
T TauraMan New member 21/8/05 #130 לא הלכתי מסלול יותר מדי ../images/Emo3.gif עמדתי באמצע והתלהבתי שאני זוכרת אותו בדיוק מלפני שנתיים חח אני חושבת שהיו שם 3.. לא בטוחה.. פףף לא שמתי לב חחח והם קראו לזה 7-8 משום מה...
לא הלכתי מסלול יותר מדי ../images/Emo3.gif עמדתי באמצע והתלהבתי שאני זוכרת אותו בדיוק מלפני שנתיים חח אני חושבת שהיו שם 3.. לא בטוחה.. פףף לא שמתי לב חחח והם קראו לזה 7-8 משום מה...
ה הלוחשת לסוסים היחידה New member 22/8/05 #155 זה היה מסלול פונים... כי רב הסוסים שלו קטנים אז הכל הסתדר להם (בניגוד לאלה עם הסוסים היותר גדולים..פףףף) ומור, זה אמור להיות 3 צעדים *של פונים*
זה היה מסלול פונים... כי רב הסוסים שלו קטנים אז הכל הסתדר להם (בניגוד לאלה עם הסוסים היותר גדולים..פףףף) ומור, זה אמור להיות 3 צעדים *של פונים*
° °•NizaN•° New member 21/8/05 #146 ../images/Emo45.gif זה היה מתאים ל-3 צעדים לפונים של יגור לרוב האנשים הצעדים שם ממש לא הסתדרו..
A AmitkyMatkaAnanas New member 22/8/05 #184 ../images/Emo179.gif../images/Emo176.gifממממ.. אני עשיתי 2 גדולים.. לי הסתדר טוב מאד...חחח
ע ענבריי 10 New member 21/8/05 #125 אממממ מזל טוב למי שזכה וכל הכבוד לכולם אממממ למישהו יש לפחות תמונה אחת של מור(מורי 5)????
S Suzy Bat Gerev Club New member 22/8/05 #180 חחח היה מממש כיף ((= יצאנו פווללל סוסים ורוכביםם זה היה נראה כמו קייטנה הגנון של רועי
S Suzy Bat Gerev Club New member 22/8/05 #181 בועז אצלנו נכנס ראשון נראה לי והלך לו ממש יפה עם קטר קולור החתיך
S Suzy Bat Gerev Club New member 22/8/05 #186 ואאזזזזזז מטקה הכוסססייתתת וסטארול השמייןןן נכנסו (= וכמובן שלקחו שני
S Suzy Bat Gerev Club New member 22/8/05 #188 אחורי זה נופצקה הכוסית נכנסה דוגמניתת כזאתתת היה לה יופי של מסלוללל ואדמייאר חתייכייי