מחר (שני) זה ברדיו!!!!!!!!!!!!!!!

Skicker

New member
תודה ויש לי תיקון...

אחי, תראה, לוויתן, נרכב לו על הגב עד ליפן... נראה לי...

Funky Giraffe

New member
נרדם לדעתי, ותיקון (תודה לעינת)

'איזה ים יפה' במקום 'איזה יום יפה' כי מדובר על הפסיפיק

Amber68

New member
זה בלי הנה.. אבל

גם לי זה נשמע יותר כמו "נרכב לו על הגב עד ליפן"..

Dungeon

New member
דבר ראשון תודה על הלינק והנה

תן גז חבר, את המנוע מדרבן,

s h l o m p i

New member
יו

עושים סיבוב פרסה כל כמה דקות אבסולוטלי טוריפיק ניסע לו על הגב עד ליפן

parnar

New member
אתה בטוח שאלה המילים?

סתםםםםםם מה קורה? איך היה בארה"ב? נהנת? תעדכן אותנו קצת

טיפקסית

New member
היי כפרה עליך

איך היה אח שלו? צילמת תמונות נכון? יאללה זה הזמן לסיפורים מצחיקים ד"ש לחבר'ה

וואו כמה שנים לקח לי לקלוט שזה

"יוסי תפוס פיקוד ותן לו בעיבוד" - חזזזקקק!! וכהמה זמן לקח לי לקלוט שמה שהם אומרים זה "הדהוד"...

lioryifrah

New member
אחרי כל התיקונים אלה המילים?

יצאנו לטיול על הroot one מימין עצים, משמאל הים האוטו גדול - את הדלק גומא הקרוז קונטרול - תקוע על מאה כל כך יפה, שבא לבכות עושים סיבוב פרסה כל כמה דקות עלינו למצפה להסתכל אל הפסיפיק איזה יום יפה אבסולוטי טוריפיק אחי, תראה, לוויתן, נרכב לו על הגב עד ליפן תן גז חבר, את המנוע מדרבן, אין כמו מכונית אמריקאית, אין אה אוווו אהה... נכנסו לאולפן IN THE POCKET עם קצת מזל - אנחנו לדפוק את כל החרוזים, ממש כמו חיים חפר נקליט את התקליט - ונחזור לקו התפר באולפן כולם מתלהבים מהציוד וגם כן מהפרח שהביא לנו הDUDE יצאנו לאוורור ביערות הREDWOOD נכנסנו קצת עמוק הלכנו לאיבוד שלוף ת'מצלמה ותן לו בתיעוד תחזיק ת'יד ישר, אתה חסר מיקוד יוסי תפוס פיקוד ותן לו בעיבוד יו, אחי, קלוט את ההדהוד אה אוווווווווו אההה..... סיבובים בלי סוף, אחי תקלוט ת'נוף תעצור ת'מכונית ובוא נרד לחוף תדליק איזה קטנה שיהיה פה מה לשרוף קיבלתי את המאנצ'יז אני חייב לטרוף בואנה אחי קלוט כלב ים שאנן אל תהיה מטומטם קליפורניה קליפורניה את כזאת שווה בכיף הייתי עושה לך טובה קליפורניה קליפורניה את כזאת שווה בכיף הייתי עושה לך טובה קליפורניה קליפורניה, את יקירתי אני חייב לשאול, האם זה אמיתי?

יהההההה

אם עד עכשיו היה לי חשק לאלבום, אין לכם מושג מה אני מרגישה עכשיו
קליפורניה קליפורניה את כזאת שווה

טיפקסית

New member
שיר בנזווו......

חזקקקקקקקקקקקקקקקק ההתחלה הזכירה לי קצת מוזיקה של איזה סרט שראיתי,ליין גיטרות משובח. והתיפוף מצוין,משה מוכיח שוב שהוא לא סתם עוד מתופף,הוא מתופף ענק!!! ואהבתי את הסימפול מגבי ודבי שהשתלב בסוף השיר אוווווווווווווווווווווווואה קוואבנגה לכולם!!!!

למעלה