אחרי כל התיקונים אלה המילים?
יצאנו לטיול על הroot one מימין עצים, משמאל הים האוטו גדול - את הדלק גומא הקרוז קונטרול - תקוע על מאה כל כך יפה, שבא לבכות עושים סיבוב פרסה כל כמה דקות עלינו למצפה להסתכל אל הפסיפיק איזה יום יפה אבסולוטי טוריפיק אחי, תראה, לוויתן, נרכב לו על הגב עד ליפן תן גז חבר, את המנוע מדרבן, אין כמו מכונית אמריקאית, אין אה אוווו אהה... נכנסו לאולפן IN THE POCKET עם קצת מזל - אנחנו לדפוק את כל החרוזים, ממש כמו חיים חפר נקליט את התקליט - ונחזור לקו התפר באולפן כולם מתלהבים מהציוד וגם כן מהפרח שהביא לנו הDUDE יצאנו לאוורור ביערות הREDWOOD נכנסנו קצת עמוק הלכנו לאיבוד שלוף ת'מצלמה ותן לו בתיעוד תחזיק ת'יד ישר, אתה חסר מיקוד יוסי תפוס פיקוד ותן לו בעיבוד יו, אחי, קלוט את ההדהוד אה אוווווווווו אההה..... סיבובים בלי סוף, אחי תקלוט ת'נוף תעצור ת'מכונית ובוא נרד לחוף תדליק איזה קטנה שיהיה פה מה לשרוף קיבלתי את המאנצ'יז אני חייב לטרוף בואנה אחי קלוט כלב ים שאנן אל תהיה מטומטם קליפורניה קליפורניה את כזאת שווה בכיף הייתי עושה לך טובה קליפורניה קליפורניה את כזאת שווה בכיף הייתי עושה לך טובה קליפורניה קליפורניה, את יקירתי אני חייב לשאול, האם זה אמיתי?